עבור לתוכן

החלפה מ- 2.3 ישירות להכי חדש שיש ב- s2

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני אומנם קידדתי כמה אפליקציות אבל די חדש בנושא החלפת גרסאות רום (למרות שיש לי הבנה במערכות הפעלה מהאוניברסיטה) ודווקא בגלל שאני קצת מבין מה הולך ברקע אני יותר ויותר חושש מבריק...

יש לי s2 rooted, לא נעול על ספק סלולרי, גרסה 2.3.5, baseband version שהיא I9100XXKI4, קרנל 2.6.35.7 מספרים ובסוף root@dell, ו- build בשם gingerbread.XWKI8. הבעיה שאני לא ביצעתי את הצריבה הראשונית על המכשיר ואשמח לדעת אם מזה מישהו יכול להגיד מה יש לי? (סטוק או פרטי).

אני רוצה לשדרג ל- CM הכי מעודכן יציב שיש למכשיר.

שוב, על סמך מה שיש לי כרגע, אפשר הכוונה למה צריך לעשות מיוחד מעבר לגיבוי, לשים את הזיפ בזכרון, לכבות, להיכנס ל- CWM למחוק ולאז למצוא את הזיפ בזכרון ולהתקין. קיצר מעבר להוראות הרגילות?

בדגש על בעיות שקראתי עליהן-

1. החלפה מגרסה יותר מדי ישנה צריך פעולה באמצע (כמו להת'קין קרנל, להתקין גרסת סטוק לא יודע...).

2. אח"כ צריך להתקין עוד משהו כדי שיזהה את הרשת או משהו כזה.

*- אגב, גיבוי וזה לא כ"כ מעניין אותי, תכלס יש לי רשימת אנשי קשר שגיביתי באקסל ואין לי בעיה שהכל יימחק, במילא הצבטר מלא זבל שמאט את המכשיר...

תודה,

פורסם

שום דבר מיוחד. התקנתי לחבר גרסה 4.2.1 על הסטוק שבא לו עם הטלפון, עובד מעולה.

פורסם
  • מחבר

שלום,

תודה על התשובה, כמה שאלות:

1. האם אפר לדעת מה יש לי כרגע (סטוק או לא)?

2. למה בהרבה מדריכים הוראות ההתקנה מחייבות התקנה של סטוק לפני?

3. למה בהרבה מדריכים הוראות ההתקנה מחייבות גרסה 4.0 לפחות שתהיה לפני או לפחות קרנל שלה?

4. למה לפעמים צריך להכניס את הקבצים דרך ODIN ולפעמים פשוט להכניס זיפ כמו כל קובץ רגיל ודרך CWM ב- BOOT למצוא אותו אח"כ?

5. מה הקטע של קובץ CSS או משהו כזה כדי שימצא את הרשת אח"כ? לפעמים זה מופיע במדריכים...

6. מה תכלס האזהרה הבאה שמופיעה באתר של CM:

If you used a non-official method to remove a provider lock, your /efs partition may become corrupt! It is highly recommended you make a backup of this for safe keeping before attempting to modify your device, especially if you plan to remove such a lock.

ז"א אני יודע מה זה partition וכו' אבל מה תכלס אני אמור לעשות עם זה שוב מתוך הנחה שלא אני הסרתי את הנעילה ולכן אני לא יודע איך היא נעשתה...

תודה רבה,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים