עבור לתוכן

S3 נדרס, חשבתי על הנקסוס 4, אבל אני אוהב את הפונקציות של סמסונג...

Featured Replies

פורסם

ה-S3 שלי מת בדרך לא שגרתית, אני רק יכול לומר לכם לשים לב טוב טוב שהסמארטפון עמוק בכיס לפני שנכנסים לרכב.

אני צריך לקנות מכשיר חדש בימים הקרובים (איך אפשר לחיות בלי), אני צריך חוות דעת על שני המכשירים, כאשר מה שחסר לי בנקסוס 4 (בלי קשר לעובדה שהוא מכשיר מצוין), זה מה שסמסונג מספקת ואני מדבר על הממשק.

יש מספר דברים שחשובים לי:

1. יכולת לעבוד על שני אפליקציות במקביל (חלוקת המסך בקיצור).
  2. ב-S3 יכולתי לערוך את הדפים, ולהזיז אותם, לקבוע דף בית מביניהם וכו...
  3. וגם חשוב, זאת פונקציה שגיליתי כשימושית מאוד, כנראה שתחלקו עלי, אבל המצב בו המסך נשאר דולק כל עוד מסתכלים על המכשיר.
  4. אהבתי מאוד את הגלריה שהייתה בו.
  5. יכולת להרחיב זיכרון.

אין לי יכולת לקנות מארצות הברית (כמו שקניתי את ה-S3) לכן אני מתלבט אם בכלל שווה לי לקנות את ה-NEXUS4, בגלל המחיר בארץ, או ללכת על ה-SGS4.

לקנות עוד S3, בגלל שהמכשיר כבר ישן.

עוד דבר שמשמעותי עבורי זה המטען המקורי, שמעתי שדוחפים מטענים לא מקוריים בחלק מהמקרים, איך ניתן למנועה את זה.?

פורסם

אני חושב שלעבור מ SGS3 ל N4 זה מעשה לא חכם - כי אתה תרד בהרבה ממאפיינים של המכשיר ויתכן שזה יבאס אותך:

שטח המסך הפנוי קטן יותר. המסך טוב פחות (לדעתי). המצלמה טובה פחות. הספיקר חלש יותר.

(ההשוואה מבוססת על כך שלחבר אחד מהעבודה יש SGS3 ולאחר יש N4)

נערך על-ידי Ido.G

פורסם

את ה N4 שלי קניתי מהצלצול ואת של האשה מאילנס.

מהצלצול קיבלתי מטען שלא שרד לי שבוע! ומאילנס קיבלנו מטען נורמלי של LG.

אנחנו מאוד מרוצים מהטלפון. ולגבי "הפיצ'רים" של סמסונג... אם לא אהבתה את הrom המקורי אתה תמיד יכול לצרוב רום אחר.

המצלמה.. יותר חלשה מה S3 אבל עם ה 4.3 זה נראה שסידרו את הבעית זום שהיתה...

פורסם

My 2 cents:

1. ככל שידוע לי, Multi-Window זה פיצ'ר שקיים (ועובד טוב) רק בסמסונג, כי גוגל די מתנגדים לרעיון ושמים מקלות בגלגלים של אפליקציות או ROM-ים שמממשים את זה. אז אם אתה נעול על הפיצ'ר הזה, נראה שזה לא משאיר לך הרבה ברירות.

2. יש המון Launcher-ים בשוק, ובטובים יש כמובן את הפיצ'ר הנ"ל ועוד 1001 פיצ'רים אחרים, נוחים וחשובים הרבה יותר. שזה לא יהיה מה שיעצור אותך.

3. כמו סעיף 1, אם אני לא טועה, גם זה פיצ'ר שקיים רק בסמסונג כרגע, ואפילו רק ב-S4, לא? אני יכול לחשוב על כל מיני פתרונות תוכנתיים (כמו למשל: ביטול הכיבוי האוטומטי כל עוד הדפדפן פתוח וכו'), אבל אם אתה חייב את הזיהוי עיניים החומרתי, אז זה רק S4...

4. אני באמת מאמין שזה משהו שאפשר להתרגל אליו. גם אם כל הגלריות האחרות פחות טובות (וזה לא המצב), זה לא שיש בזו של סמסונג איזה פיצ'ר פורץ דרך. תמיד אפשר למצוא משהו אחר שהוא מספיק טוב, אם לא יותר טוב.

בשורה התחתונה:

לדעתי, תבחר מכשיר לפי שיקולים חומרתיים שחשובים לך. אל תיתן לפיצ'רים תוכנתיים לקבע אותך, כי כמעט לכל אחד יש מיליון אלטרנטיבות, טובות מספיק ואף יותר.

אגב, העברתי הרבה אנשים מ-TouchWiz ל-ROM-ים אחרים (בעיקר CM), ואחרי קצת התרגלות כולם הסכימו שהם לא יחזרו ל-TouchWiz.

פורסם

ואני מכיר לא מעט אנשים שמעדיפים את TW.

(ליתר דיוק, כל מי שאני מכיר שעבר מ TW, התגעגע ל TW.)

נערך על-ידי Ido.G

פורסם
  • מחבר

תודה לכלום על התשובות.

יש ברשותי גם NEXUS 7 לכן אני מכיר את הממשק, אני מאוד אוהב אותו, אבל חסרים לי בו הדברים שציינתי.

אשמח לאפליקציית גלריה שעדיפה לדעתכם על זו של סמסונג.

עדיין לא הבנתי איך לוודא שהמטען מקורי.

פורסם

תשאל את החנות איזה מטען אתה מקבל עם המכשיר. וחשוב מאוד! של מי האחריות!!

פורסם
  • מחבר

אם אני קונה מכשיר עם אחריות של היבואן הרשמי, המטען יהיה מקורי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים