עבור לתוכן

i5 אמין וטוב ללימודים בסביבות 3600 ₪

Featured Replies

פורסם

טוב, קודם כל תודה על ההשקעה והמאמץ. קראתי פה כמה תגובות מאוד ענייניות בפורום ואין ספק שמדובר במקום רציני...

אני בעצמי הגעתי למין דילמה בין TOP 3 שאני חושב שמתאימים:

Samsung NP370R5E-S01IL

Lenovo IdeaPad G580 5937-1620

HP Pavilion 15-E057EJ

השוואה ופרטים: http://ksp.co.il/?list_compare=.19712..18189..19745

(המחיר פחות רלוונטי, בסוף כולם יוצאים 3600 אם להאריך אחריות ללנובו)

בגדול, גם הצעות אחרות מן הסתם יתקבלו בברכה (וגם אלימינציה של אחד או אחר מהם כדי לעזור בהתלבטות)

* מטרות המחשב? סטודנטיאליות - בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), קצת צפיה בסרטים, ועוד קצת סולידוורקס (ואולי קצת פוטושופ בשביל הכיף).

*תקציב 3300-3900 ₪

*הערה – אני יודע שהאינסטינקט הוא להגיד שבשביל המטרה הזאת עדיף לקנות פח אשפה מאיקאה או איזה טאבלט מחנות צעצועים ,אבל אני מוכן להשקיע את התקציב בדיוק בשביל לקבל מוצר איכותי ואמין שיטוס לי לכל עבר גם אבוא לו באיזו גחמה של חישוב כבד או רנדינג קל. או סתם הדלקה...

* גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad, - לא מאסט אבל עדיף

* משקל רצוי? 0, אבל מצוי 1.75-2.75

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף חד משמעית (אבל לא לרמה של אולטרא בוק 0.2 ק"ג ב7000$...)

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ועל הדרך כבר USB3...

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 500GB, לא מצליח למצוא את עמדתי ב7.2 או 5.4 (מהירות מול צריכת סוללה) ולא באם SSD קטן לצ'ייס שווה משהו..

* כונן אופטי? אין כל כך צורך

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל בעדיפות 3 שנים (הבנתי שגם ללנובו אפשר לשדרג)

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם לא לבזבז כסף על גימיקים

תודה רבה!!!!!!!!:hi:

פורסם

אם קראת אז כנראה ראית מספר המלצות על להמתין לתחילת שנת הלימודים כדי לקנות מחשב נייד. (לא רק בגלל שיהיו דגמים חדשים אלא בגלל העובדה שקונים מחשב נייד במועד הסמוך שבו תשתמש בו).

כך שציינת שימושים סטונדטיאליים, האם הקניה דחופה או שנניח אפשר להמתין לתחילת אוק'?

מכל האפשרויות הסמסונג עדיף כמובן - משקל, מסך, כרטיס מסך... מתאים לשימושים שציינת וגם בתור סטודנט למחשב לא כבד במיוחד ועדיין עם מעבד I5 נורמלי ולא חסכוני. רק תוודא שאכן המחשב מלבד מה שרשום באתר אכן מגיע עם כרטיס מסך 8750M - ולא דגם אחר, זה קריטי.

אני אישית לא רואה פה ממש השוואה כי האפשרויות שהבאת הן לא הכי באותה קטגוריה גם מבחינת מפרט.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה

ללנובו יש מספר יתרונות )במפרט( על הסמסונג ובגלל זה הוא נכנס למשוואה. ..

כמו כן חשוב לציין שאני ממש מעדיף לקנות מחשב עכשיו )הישן בתהליכי גסיסה שבכנות לא שווים את המאמץ + מתכוון לרדת לאילת ולקנות בלי מעמ(

תודה

פורסם

ללנובו יש יתרונות על הסמסונג? באמת? ספר לי בדיוק אילו יתרונות. כי אני לא רואה אותם.

לעבור איתך פרמטר-פרמטר כדי להוכיח זאת?

פורסם

גם אם הלנובו היה עושה קפה,

לא היתי קונה מחשב עם שנה אחריות, כאשר כל האחרים נותנים 3 שנים

פורסם
  • מחבר

מה הסמסונג לא עושה קפה???

ללנובו אפשר להאריך אחריות ל3 שנים ב300 ש"ח... מה ששם אותו באותה שורת מחיר עם השאר וכמובן שאאריך אם אקח אותו..

פורסם

אז אל תיקח אותו כי אין לו שום יתרון.

פורסם
  • מחבר

היתרון של הסמסונג הוא בעצם המשקל?

זה שהוא נוטבוק זה יתרון או חסרון?

פורסם

גם משקל בנוסף לעוד הרבה פרמטרים.

מה זאת אומרת "נוטבוק", כולם מוגדרים כ-Notebook... לא מבין.

פורסם
  • מחבר

סליחה זה כנראה משהו שאני לא הבנתי... פשוט באיזה סקירה התייחסו אליו כnotebook ולאחרים כlaptop אז הנחתי שאולי זה אומר משהו :P

תודה רבה על הנחרצות...

למישהו יש משהו כן טוב לומר על הלנובו או הHP או איזשהו מחשב אחר מקביל במחיר ועולה בביצועים?

תודה!

פורסם

לא.

פורסם

קראתי את הדיון ורציתי לשאול אם יש הבדל בין הסמסונג המדובר פה

Samsung NP370R5E-S01IL

לבין הסמסונג הזה

[h=1]

Samsung ATIV Book 4 NP470R5E-X01IL[/h]

http://ksp.co.il/?list_compare=.19339..18189.

אם כן איזה מחשב יותר מומלץ?

תודה!

פורסם

צבע?

פורסם

חוץ מצבע?

משהו מהותי?

הוא עולה ב200 שקל יותר ומקבלים בתכלס אותו דבר?

הסדרה שלו יותר טובה..? לא יודע

פורסם

http://ksp.co.il/?select=.268..271..214.&list=1&sort=2&glist=0&uin=19285&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

פרמט, תתקין איזה חלונות שאתה רוצה ויש לך מחשב מצוין.

את כונן הדיסקים תמיד תוכל להחליף בעוד SSD בנוסף לכונן הקשיח הרגיל.

נערך על-ידי _Amaterasu_

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים