עבור לתוכן

התקנת go launcher על גלקסי 4

Featured Replies

פורסם

הי, אני מתנצלת מראש אם מדובר בשאלות מפגרות, אני חדשה בסצנת הסמארטפונים ולא מצאתי את כל התשובות שחיפשתי בגוגל:

1. go launcher ex נחשבת טובה?

2. האם אמורה להיות בעיה עם העברית או שאם אני פשוט מורידה את go launcher ex (או משהו אחר שתמליצו לי) זה אמור להיות בסדר?

3. אני רוצה להתקין את זה אך ורק כדי לשנות את מראה הממשק- בשביל הכיף ואיך שזה נראה, אין משהו שבאמת מפריע לי בממשק ואני רוצה לשנות. האם זה מכביד מאוד על הטלפון/ מאט אותו באופן משמעותי/ זולל המון בטריה?

4. במידה וזה לא מוצא חן בעיני- אפשר למחוק כמו כל אפליקציה רגילה או שזה יותר מסובך? ובנוסף באופן כללי- האם התקנה והסרה של אפליקציות מזיקה לטלפון (האם יש כל מיני רכיבים של התוכנה שנשארים במכשיר גם אחרי ההסרה ומטרידים, כמו שקורה לפעמים כשמסירים תוכנה ממחשב?)

5. ושאלה אחרונה בנושא שנראה לי קשור- קראתי המלצה להתקין אפליקציית חייגן+ אנשי קשר אחרת, כי זו של סמסונג לא טובה... האם זה באמת כדאי? ואם כן- האם go contacts ex נחשבת טובה?

אשמח לכל עזרה- וגם לתשובות רק לחלק מהשאלות. תודה:yelclap:

פורסם

קודם כל תתחדשי על הטלפון

1. בתור launcher הייתי ממליץ לך על nova launcher או apex, כמובן שזה טעם אישי תמיד אפשר לנסות עד שמוצאים.

2.בעיה לא אמורה להיות אבל ההגדרות של ה launcher יהיו באנגלית אם אני לא טועה.

3.מכביד לפי דעתי לא אבל כמובן שזה יצרוך אנרגיה מהמערכת לא יודע כמה הבדל אבל אם טלפון כמו שלך אל תדאגי.

4.וכן אפשר למחוק כמו כל אפליקציה, יש אפליקציה שנקראת clean master שאחרי שאת מוחקת אפליקציה אם יש קבצים שקשורים אליה ולא נמחקו היא תמחק לך אותם אם תסכימי.

5.אם את לא מרוצה מהחייגן שלך שוב אפשר לנסות מה שתאהבי, אני משתמש במובנה בנקסוס אבל ניסיתי את ה-exdialer והוא היה נחמד מאוד.

מקווה שעזרתי לכל שאלה אשמח לעזור

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, עזרת לי מאוד, אני הולכת לנסות את הלאונצ'רים שהזכרת :)

פורסם

לאנצ'ר זאת בסך הכל אפליקציה, אפשר להתקין/להסיר אותם בדיוק כמו שאפשר להתקין ולהסיר את angry birds. זה לא מסוכן/מסובך או משהו כזה, לא מדובר על החלפת ROM.

לגבי אפליקציות ל-contacts, יש ה-מ-ו-ן אפליקציות כאלה בשוק. המון. גם בחינם וגם בתשלום.

באופן אישי אני משתמש ב-Contacts+ שהיא גם מוצלחת, גם חינמית וגם של מפתחים ישראלים.

קראתי המלצה להתקין אפליקציית חייגן+ אנשי קשר אחרת, כי זו של סמסונג לא טובה...

נ.ב.

אין דבר כזה "קראתי שאפליקציית החייגן של סמסונג "לא טובה"".

אם היא נוחה לך ואין לך בעיות איתה אז היא טובה.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

יש לחייגן של סמסונג הרבה פיצרים נחמדים אבל החסרון הוא שיש לו לאג מורגש מאוד.

פורסם

בקיצור, תנסי-תנסי-תנסי. זה כל היופי, יש אינספור אפשרויות ולכל אחד מתאים משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה :)

אחרי החיזוקים שקיבלתי כאן הורדתי בסוף את ה go launcher', ואחרי שהייתי איתו חצי יום חזרתי חזרה ל toucwizשל סמסונג- פתאום הוא נראה לי מאוד נעים ונוח.

בכל מקרה גיליתי בזכותכם את עולם הלאונצ'רים ועכשיו שאני לא פוחדת להתקין אותם אני בטוחה שעוד שבוע- שבועיים ישעמם לי שוב ואני אוריד משהו אחר.

תודה על העזרה ואחלה פורום

פורסם

אני משתמש ב-NOVA. תנסי אותו. שווה לנסות את go ואת miui

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים