עבור לתוכן

עצה לגבי כדאיות שדרוג המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני התחיל בזה שהיום המחשב שלי מריץ מצוין על הגדרות גבוהות כל משחק, ובכל זאת מדגדג לי לשדרג את השילוש מפני שיש לי אפשרות לקנות דרך חבר את המעבד 3770K ב 800 שקל.

מה אתם אומרים, לקפוץ על המציאה או שלא שווה להחליף את השילוש רק בגלל שיש לי דיל טוב על מעבד?

במידה וכן שווה אני אשמח שתמליצו לי על לוח 1155 ל O.C + זכרונות מתאימים ל O.C גבוה.

נערך על-ידי deelad

פורסם

לא שווה. זה אחלה מעבד (אני לא רוצה לדעת כמה הוא עלה לך...) , אין שום טעם להחליף אותו בשביל להגיד שיש לך מעבד חדש. בטח שלא אם הדבר העיקרי שחשוב לך זה ביצועים במשחקים.

בקיצר - במשחקים הוא לא מגביל אותך. כך שאם זה מה שמשנה לך, אין טעם.

נ"ב

המעבד שלך מומהר? לפי מה שאני רואה, אפשר להגיע איתם לסביבות ה 4, בלי להגזים עם משחקים ומתחים. מעבד כזה על 4GHZ... עדיין סוס.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם

אני דווקא הייתי מחליף , אם כל הכבוד למעבד ה"Extreme" הזה, i7 Ivy Bridge יהיה חזק פי כמה , חסכוני יותר .. והרבה יותר Future Proof, ובמקרה שבו אפשר לשדרג בזול אז בכלל מצוין .

http://www.anandtech.com/bench/product/48?vs=551

המעבר לIvy Bridge גם יביא לך על הדרך Sata 6Gbps ככה שתוכל להנות מSSD עדכניים, USB 3.0 וזה יהיה שידרוג מבורך לדעתי .

פורסם

:nono:

לא כדאי הרי במשחקים לא יהיה שינוי

פורסם
אני דווקא הייתי מחליף , אם כל הכבוד למעבד ה"Extreme" הזה, i7 Ivy Bridge יהיה חזק פי כמה , חסכוני יותר .. והרבה יותר Future Proof, ובמקרה שבו אפשר לשדרג בזול אז בכלל מצוין .

http://www.anandtech.com/bench/product/48?vs=551

המעבר לIvy Bridge גם יביא לך על הדרך Sata 6Gbps ככה שתוכל להנות מSSD עדכניים, USB 3.0 וזה יהיה שידרוג מבורך לדעתי .

ומה זה שהוא "יותר חזק פי כמה" ישנה לו בחיים? לשימוש כללי במחשב, המעבד שלו מעולה. למשחקים, הוא מעולה. המעבד הזה לא מגביל שום משחק. הוא אמר בפירוש שהכל רץ חלק וטוב. זה שהוא Future Proof זה בכלל לא רלוונטי. הוא לא מתלבט בין שתי מערכות - הוא מתלבט בין משהו שכבר קיים אצלו ולבין לקנות משהו חדש בהרבה מאוד כסף. אם יש לו משהו שעובד טוב, תקין ועונה על הצרכים שלו מבחינת ביצועים - אין טעם לבזבז כסף סתם. כסף לא גדל על העצים. אין שוב סיבה שהמערכת הזו לא תשמש גם גם עוד שנתיים.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם
  • מחבר

במידה ואני לא משתלט על הדגדוג, אתם יכולים להמליץ לי על לוח וזיכרון טובים ל O.C

פורסם

אז זהו ,שהמעבד כן מגביל אותו במשחקים ,עם כל הכבוד ל"Extreme" שבמעבד הזה ,אנחנו כבר בדור הרביעי של משפחת הCore i ,הביצועים מאז ועד עכשיו הכפילו את עצמם ואף יותר.. גם במשחקים כבר אפשר לראות איך כל i5 מהשנה האחרונה עוקף בצורה דיי משמעותית את המעבדים ה"מהוללים" האלו .

http://www.tomshardware.com/reviews/ivy-bridge-wolfdale-yorkfield-comparison,3487-18.html

ברוב המשחקים יש יתרון לא קטן ל3570K , ואם אתה מסתכל על Min FPS אז המצב של ה3570K נראה אפילו טוב יותר..

ואז יש גם את צריכת החשמל

Power-Consumption.png

בסופו של דבר זה החלטה שלו אם לשדרג, כאן זה פורום - ז"א שכל אחד מציג את דעתו האישית אף אחד לא מכריח אותו לשדרג, הוא שאל שאלה ,במקרה הזה לדעתי יש בהחלט מקום לשדרוג ,לדעתך אין וזה טוב ויפה - אף אחד לא מכריח את פותח התראד לעשות שום דבר ,הוא בסך הכל שאל שאלה ואתה מביע דעה/הצעה לגבי מה שלדעתך נכון לעשות .

במקרה אני עברתי מE8400 לi5 3470 לפני שנה וקצת .. נכון שזה לא QX9770 , ועדיין השיפור היה מורגש מאוד.

Core 2 Quad כבר עברו את זמנם, פעם הם היו המובילים המוחלטים של מבחני הביצועים - היום כבר לא קרוב אפילו .

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים להמליץ לי על לוח וזיכרון טובים ל O.C

פורסם

ברור שזמנם עבר (כמעבד לשדרוג!). אבל השיקול פה הוא להשקיע אפס שקלים אל מול להשקיע 1,500 שקלים. הוא לא מתלבט האם לקנות מעבד חדש כזה, או להחליף לאחד כזה. זה כבר אצלו. אם המחשב הזה "עושה את העבודה" (ואמפירית הוא עושה, ראה את הפוסט הראשון) - אז אין טעם לבזבז כסף ולהחליף אותו.

E8400 הוא כפול ליבה, זה לא רלוונטי בכלל. גם אני עברתי עכשיו מ E5200 - אך כמו שאמרת, זה לא ה QX9770.

ברור שמה שאני אומר מייצג את דעתי. יחי ההבדל הקטן אבל - הדעה שלי לא דוחפת אנשים לבזבז כסף. כמובן שכל מי שרוצה רשאי לבזבז את כספו שלו כאוות נפשו.

בהצלחה. :-)

נערך על-ידי Ido.G

פורסם
:jafafa:
פורסם
היום המחשב שלי מריץ מצוין על הגדרות גבוהות כל משחק

ענית לעצמך. יום טוב.

פורסם
  • מחבר

המעבד והלוח Gigabyte G1.Sniper 2 נרכשו.

עכשיו רציתי לדעת האם הזכרון הזה מתאים לO.C ?

http://www.tms.co.il/product/12822

פורסם

לא התעסקתי עם OC מאז LGA775 ,אבל לדעתי אתה לא צריך זכרונות מיוחדים לOC , פשוט קנה זכרונות 1600MHz, לפחות 8GB (יותר מזה אין ממש טעם) וזה אמור לעשות את העבודה .

נערך על-ידי David_K

פורסם
  • מחבר

של המעבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים