עבור לתוכן

מחשב אמין לעבודה משרדית כ 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

מחפש מחשב נייד 13 אינטש לעבודה משרדית - אינטרנט, וורד, פאורפויינט (במצגות עתירות גרפיקה ושקפים) וקצת פוטושופ, וסרטים (גם HD)

צריך לכן מספיק זיכרון RAM חשבתי בכיוון של 8, אין צורך ב HD גדול במיוחד.

חשוב מאוד נושא האמינות - לאחרונה ראיתי יותר מדי לפטופים מתקלקלים אחרי מעט מדי זמן וממש לא רוצה שזה יקרה (שמעתי שנייד עסקי נוטה להיות אמין יותר)

ולשאר השאלות:

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

* גודל המסך? 13 אינטש. מאט.

* רזולוציית המסך? לא סגור. לא נראה לי שיש צורך ברזולוציה מטורפת

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? NUMPAD יהיה נחמד

* משקל רצוי? 1.5 קילו ומטה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל הניתן, 4+ שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא

* Bluetooth? נחמד. לא חובה

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250 גיגה, לא נראה לי שאני צריך SSD

* כונן אופטי? לא חייב

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? משהו אמין. היה ניסיון לא טוב עם DELL

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: WIFI במהירות טובה, א-מ-י-נ-ו-ת, מסך טוב שאפשר יהיה לראות גם מהצדדים

תודה!

נערך על-ידי theDeath

פורסם

בשביל מסך IPS זה לא יספיק. (התקציב)

במחשבים קטנים אין Numpad.

תביט בהמלצות פה:

http://hwzone.co.il/community/threads/529890-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%9C%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%96%D7%93%D7%9E%D7%A0%D7%AA-%D7%91-3500-4000

אם זה לא מתאים לך אז לא תהיה ברירה ולחרוג מהתקציב.

פורסם
  • מחבר

אין מחשבים בלי IPS שעדיין רואים סביר מהצדדים? (לא צריך איכות מטורפת או התאמה מושלמת בצבעים, רק שאם יושב מישהו ליד הוא יוכל גם לראות את התמונה)

Chevy - הסמסונגים נראים נחמד, אולי באמת אלך עליהם - יש המלצות לטובה לגבי האמינות שלהם?

פורסם

יש פה ושם ביקורות על הדגמים חפש בגוגל/יוטיוב, תבחר אחד מהם.

אני מניח שאם תקפוץ לבאג תוכל לראות אותם אולי בתצוגה או בחנות עצמה (במחיר יקר יותר ממה שהבאתי לך, כך שתגיע להתרשמות בלבד). יש שם 2 דגמים ממה שרשמתי כך שתוכל לבדוק אותם פיסית לפני שאתה מזמין (בחנות אחרת).

פורסם
אין מחשבים בלי IPS שעדיין רואים סביר מהצדדים? (לא צריך איכות מטורפת או התאמה מושלמת בצבעים, רק שאם יושב מישהו ליד הוא יוכל גם לראות את התמונה)

Chevy - הסמסונגים נראים נחמד, אולי באמת אלך עליהם - יש המלצות לטובה לגבי האמינות שלהם?

לאחותי יש את ה14" NP530U4E כבר כמה חודשים והיא מאוד מאוד מרוצה.

יחסית ללפטופים אחרים שהשתמשתי בהם עם פאנל TN המסך טוב וגם הבהירות. (ips זה לא...)

יש אותם בתצוגה בבאג, לך להתרשם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים