עבור לתוכן

קיבלתי הודעה "מוזרה" מסלקום

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב,

כאשר התעוררתי הבוקר הופתעתי לגלות שקיבלתי הודעה מסלקום: "מנוי XXXXXXXX ניצלת 75% מחבילת הגלישה שלך עד לתאריך 30/7/2013 12:59:21 בסוימה תחויב בתעריף מזדמן הגבוה משמעותית מתעריף חבילתך הנוכחית"

וכל זאת כאשר ניצלתי רק 1.74GB מתוך 5GB שהם פחות מ 40% מהחבילה. לפני שאני מתקשר לסלקום לבירורים רציתי לדעת האם מישהו נתקל במשהו דומה?ומה הוא עשה במצב הזה?

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

עדכון*

התקשרתי ל *444 ואמרו לי שיתרת החשבון 0 שקל ( אם אני לא טועה זה אומר שאני חייב להם 0 שקלים בנוסף לתשלום הרגיל?)

אך השאלה שלי היא האם ניתן לסמוך על זה ? או שעדיין כדאי ללכת לסלקום (בכל זאת לאף אחד אין רצון להמתין מספר שעות בתור אם אין צורך...)

פורסם

למה ללכת לשם פיסית? אין להם שירות לקוחות טלפוני?

פורסם

תתקשר, שים על רמקול ובינתיים תעשה ספונג'ה. עד שיענו לך תהא לך רצפה מצוחצחת ומבריקה למשעי!

בתור לנציגים שלהם בקניון אתה לא תוכל לנקות שום דבר...

פורסם
  • מחבר
תתקשר, שים על רמקול ובינתיים תעשה ספונג'ה. עד שיענו לך תהא לך רצפה מצוחצחת ומבריקה למשעי!

בתור לנציגים שלהם בקניון אתה לא תוכל לנקות שום דבר...

לצערי כבר עשיתי ספונגה.

תודה על התשובה אני אתקשר אליהם...

פורסם

חשבתי שלא קיים יותר התעריף המוגדל לחריגה בגלישה

פורסם
  • מחבר
חשבתי שלא קיים יותר התעריף המוגדל לחריגה בגלישה

מסתבר שעדיין קיים ואצלי (בסלקום) הוא שקל למגה...

פורסם
  • מחבר

*עידכון (מעדכן לטובת אנשים שיתקלו בדבר בעתיד ולא יבינו מה קרה ואולי לתת להם אופטימיות)

לאחר בירור מול סלקום מסתבר שהשתמשתי ב 3.836גיגה ולא ב 1.84 והמכשיר שלי (galaxy 2s) טעה.

עצה שלי : לא להסתמך על מה שהמכשיר שלכם מראה אלא רק על מה שאומרים בסלקום או (ללקוחות סלקום) 444*...

פורסם

לא תמיד המידע באפליקציה/אתר מתעדכן בזמן... קרה לי גם כמה פעמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים