עבור לתוכן

מחפש המלצה למחשב נייד עבור סטודנט עד 5000-6000 שח

Featured Replies

פורסם

מטרת המחשב: לימודים, צפייה בסרטים און ליין ורגיל, קצת משחקים קלים יחסית (אסטרטגיה/תפקידים

גודל מסך: לא קטן מידי

רזולוצית מסך: מעל 1200X800

משקל: לא קריטי אבל רצוי כמה שיותר נמוך

זמן סוללה: עדיף כמה שיותר ארוך

דרישות נוספות: קודם כל מהירות עבודה/תגובה

שניתן יהייה לחבר מסך נוסף לנייד, במסך אחד לצפות בסרטים (און ליין או מהמחשב) ובשני לגלש/ משחקי פלאש/סרטונים וכו

שיסחוב משחקים דוגמת סטארגרפט 2 בצורה טובה (גם אם זה על גרפיקה נמוכה יותר)

לאור כל זאת כנראה שצריך כרטיס גרפי לא מובנה בלוח האם...

כמו כן האם כדאי להמתין למחשבים חדשים שיצאו עם המעבד החדש של אינטל? ואם כן מתי צפויים לצאת ומה יהייה ההבדל במחיר/ביצועים?

תודה רבה מראש!

פורסם
אף אחד פה לא נביא ולא יודע להגיד תאריך מדוייק.

יצאו מספר דגמים קטן והוכרזו מספר נוסף שצריכים להגיע לשוק בחודש - חודשיים הקרובים.

אם אתה יכול לחכות לספטמבר - אוקטובר עם הרכישה אני מהמר כמעט בוודאות שתוכל להנות מהמעבדים החדשים.

בינתיים תחליט על גודל מסך.

תחזור לפה עוד חודשיים בתחילת אוק'.

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לחכות חודשיים.. לכן צריך משהו עכשיו

גודך מסך: 15.4 ומעלה

פורסם
  • מחבר

ומה האופציות ביותר זול?

וכמובן תודה

פורסם

לבחור במחשב 15.6" לסטודנט זה לא חכם בהינתן המשקל הכבד והתפשרות על זמן סוללה (אם לא לחכות לדגמים חדשים).

אני הייתי לוקח את זה נניח:

http://www.1pc.co.il/product-3335-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_Samsung_NP370R5E_S01IL.aspx

רק תוודא שהוא אכן מגיע עם הכרטיס מסך הזה 8750M.

אם לא אז - http://ksp.co.il/?uin=19339 שזה אמור להיות אותו הדבר בעיקרון. אבל יקר יותר.

המחשב שהמלצתי הוא ללא צורב, אך כיוון שלא ענית על השאלון במלואו אין אפשרות לדעת אם אתה צריך בכלל. אני הייתי מוותר וקונה חיצוני, ממילא כיום משתמשים בערך פעם בחודשיים בצורב או דיסקים, הכל עובר דרך DOK ובאינטרנט.

כמו כן, זה מצחיק מצד אחד לשאול אם שווה לחכות לדגמים החדשים - אומרים לך שכן ואז אתה מגיב "אבל זה דחוף"

פורסם

עוד יותר מצחיק -

לכתוב בכותרת תקציב 5000-6000 ואחרי שהצעתי מחשבים ב4500 אז הוא שואל על אופציות יותר זולות

לא רציני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים