עבור לתוכן

מחשב "כללי" ב5.5

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה!

מחר כשיהיה לי זמן אני אבנה את המפרט הסופי ואשמח לקבל עליו חוות דעת אחרונה לשיפורים סופיים.

לSSD יש השפעה על הגיימינג או רק על התפעול הכללי של המחשב?

בתכלס, במה עדיף לי להשקיע בSSD או ב770?בחשיבה גם על הטווח הארוך..

לגבי הבאנדל שהציעו לי פה, האם הוא כולל יציאות usb3.0?כי זה ממש חשוב לי..

שאלה אחרונה לעכשיו:

דרייברים לרכיבי חומרה, הם מביאים לי דיסק עם כל מה שנחוץ?

באמת תודה רבה על כל העזרה, אתם אחלה חברה!

פורסם

אתה מדבר על הNZXT שהצעתי ? אז כן , הוא בא עם חיבור USB 3 קידמי.

וכשאתה קונה מחשב מTMS אני כמעט בטוח שגם בלי לבקש אתה מקבל את כל הקופסאות של הרכיבים ואיתן הדיסקים [לוח אם , כרטיס מסך וכו' ] ככה שכן יהיו דרייברים.

בכל מקרה מומלץ להוריד תוכנה שבודקת דרייברים ומעדכנת אותם להכי חדישים באופן אוטומטי כמו driver genius.

בנוגע לSSD , המהירות כתיבה וקריאה שלו פשוט גדולה פי כמה וכמה מכונן רגיל , שיפור בביצועים בגיימינג ? לא נראה לי , תלוי איך אתה מגדיר את זה.

פשוט כל פעולה שתבצע על הכונן תתבצע מהר יותר , בין אם זה קריאה או כתיבה , כמו לדוגמא פתיחה של משחק כבד כמו BF3\4 שלוקחת אצלי בכונן רגיל דיי הרבה זמן.

עליית מערכת ההפעלה כמובן , בקיצור הכל מהיר יותר .

פורסם
  • מחבר
אתה מדבר על הNZXT שהצעתי ? אז כן , הוא בא עם חיבור USB 3 קידמי.

וכשאתה קונה מחשב מTMS אני כמעט בטוח שגם בלי לבקש אתה מקבל את כל הקופסאות של הרכיבים ואיתן הדיסקים [לוח אם , כרטיס מסך וכו' ] ככה שכן יהיו דרייברים.

בכל מקרה מומלץ להוריד תוכנה שבודקת דרייברים ומעדכנת אותם להכי חדישים באופן אוטומטי כמו driver genius.

בנוגע לSSD , המהירות כתיבה וקריאה שלו פשוט גדולה פי כמה וכמה מכונן רגיל , שיפור בביצועים בגיימינג ? לא נראה לי , תלוי איך אתה מגדיר את זה.

פשוט כל פעולה שתבצע על הכונן תתבצע מהר יותר , בין אם זה קריאה או כתיבה , כמו לדוגמא פתיחה של משחק כבד כמו BF3\4 שלוקחת אצלי בכונן רגיל דיי הרבה זמן.

עליית מערכת ההפעלה כמובן , בקיצור הכל מהיר יותר .

אוקיי תודה.

כשביקתי הצעה לבאנדל אתה הצעת לי את הNZXT ואמרת שקראת עליו רבות כי רצית לקנות אותו.

איזה מארז קנית בסוף ואיך הוא?

הSSD שווה להשקיע עליו 400 שקל?

הבנתי שהכתיבה בSSD היא שונה מהכונן המגנטי, לפחות פעם, היה סיכון עם המידע בגלל סוג הכתיבה ודברים פשוט יכולים להמחק או בכלל שהכונן יהרס לאחר מכת ברק או הפסקת חשמל, האם הסיכון הזה פחת היום או שהוא נשאר אותו דבר?

פורסם

כונני הSSD כיום הם אמינים ,שקטים , מהירים כמובן ומתחממים פחות. זה באמת החלטה שלך אם בא לך להשקיע על המהירות הזאת. זה לא ישפר את הביצועים שלך במשחק פשוט יעבוד לך מהר יותר. אני אישית קניתי מארז של COUGAR בלית ברירה כי הספק שאני עובד איתו מייבא רק את החברה הזאת אז הלכתי על מה שיש חחח .

יש עוד באנדלים משתלמים בTMS תחליט איזה סוג של מארז בא לך , ממה שאני קראתי הNZXT בנוי טוב מחלקים איכותיים ונורא קל לניקוי , בנוסף הוא בא עם כמות יפה של מאווררים ויש בו סירקולציה טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים