עבור לתוכן

רדיו דיגיטאלי - הכיצד?

Featured Replies

פורסם

בצפון הרחוק יש אוויר טוב, נוף מרהיב... וקליטה מחורבנת של רדיו. אם תזיז מעט את האנטנה, גל"צ עשוי להתחלף לכל מיני שידורים באנגלית ויוונית מקפריסין, שידורי ה-BBC מלבנון, וכמובן, המון תחנות ערביות פיראטיות. או לבנוניות. או גם וגם.

השיטות האנלוגיות נמצאות בשלבים האחרונים של חייהן ממילא, ולכן, בתור משפחה ששומעת המון רדיו (תתפלאו, יש עוד אנשים שמאזינים בבית והם בני פחות מ-70), אני מחפש מקלט רדיו דיגיטאלי לבית. שידורי רשת הם לא תמיד הפתרון, היות שהם לא תמיד עובדים משהו, ובסה"כ פחות נוח ממקלט יעודי.

שידור דיגיטלי של רדיו ניתן כבר לקלוט, להבנתי. ראיתי זאת במקלטי עידן+ ובמכוניות חדשות. אם כן נשאלת השאלה:

האם ניתן למצוא מקלט רדיו דיגיטלי יעודי, זול וטוב לבית?

חוות דעת וביקורות יתקבלו בברכה.

פורסם

אין רדיו דיגיטלי בישראל.

פורסם
  • מחבר

אז מאיפה לעזאזל אנשים קולטים שידורי רדיו בעידן+ ?

פורסם

הרדיו של עידן+ זה באיכות FM, פשוט אפשר לשמוע אותם בעזרת הממיר. והקליטה לא להיט בכלל.

תקח סמארטפון עם tuneinradio ותחבר אותו למערכת, אחלה מקלט רדיו באיכות זהה.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהנקודה ברורה... :cry:

איך תמיד ישראל נמצאת 10 שנים אחורה מבחינה טכנולוגית? אנחנו, אומת הסטארט-אפ? למה הסנדלר הולך יחף?

פורסם

יותר מציאותי ש-Sirius/XM (חברות רדיו לוויני בארה"ב) יפרסו לווין מעל אסיה/אפריקה ואנחנו נתפוס טרמפ מאשר שיוזמה מהסוג הזה תצא לפועל כאן בשנים הקרובות.

פורסם

מה רע ברדיו אנלוגי? ולמה אתה חושב שברדיו דיגיטלי אין הפרעות קליטה? פשוט יהיה רעש דיגיטלי במקום אנלוגי.

שמעתי שהחודשים הראשונים של עידן+ היו זוועה, לא יודע איך זה עכשיו.

פורסם

אני שומע לעתים רדיו בבית דרך הממיר של הוט ואין שום הפרעות

לעומת הקליטה ברכב/טלפון/או במקלט הרדיו הישן שבהם זה פשוט נוראי. יש יותר רעשים מקליטה

פורסם
  • מחבר

א. אני מעדיף רעש דיגיטאלי.

ב. זה יאפשר לי לעקוף את רדיו "קול ניקוסיה" שעולה לי על התדר ועל העצבים.

ג. הקליטה בעידן + סבירה, בתוך הבית אומנם לא הצלחתי לקלוט, אבל במקומות אחרים זה עובד סבבה.

בקיצור, אנחנו עדיין דפוקים טכנולוגית.

פורסם

א. לפחות בטלוויזיה רעש אנלוגי עדיף בהרבה. שם לפחות יש תמונה עם קצת הפרעות. רעש דיגטלי פשוט מעוות לחלוטין את התמונה עד לעצירה מוחלטת של השידורים.

פורסם
  • מחבר

אני אכן מדבר על רדיו. הרעש הדיגיטלי בטלוויזיה באמת אינו נסבל, אך בכל הנוגע לסאונד כבר עדיף את הקטיעות הדיגיטאליות על פני ה"שלג" האנלוגי מחריש האוזניים שמופיע כאשר התחנה הלבנונית עולה על אותו התדר של גל"צ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים