עבור לתוכן

S2, האם יעשה את העבודה בשבילי?

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני מחפש לקנות סמארטפון חדש (כרגע אני עם N95 עתיק).

פזלתי לכיוון ה-SGS3 או ה-NEXUS 4 אך במחשבה שנייה וכנה אין לי ממש צורך בהם (האירו את עיניי אם כן).

אני מחפש מכשיר ש:

יפעיל WHATSAPP

סרטון יוטיוב מעת לעת כשמשעמם, בצורה חלקה

קריאת טקסט מרובה באינטרנט

מערכת תזכורות והערות יעילה (יעזור בלימודים)

יפעיל WAZE או כל תכנה בסגנון בצורה טובה

מסך שלא יהיה בומבסטי בגודלו במקובל היום.

מפריע לי מאוד נושא הסוללות כיום אך אני מאמין שעם ניתוק הקישוריות בעת שאין צורך, המנעות מהתקנת והפעלת יישומים מיותרים והורדת בהירות המסך למינימום שמספיק לי, אוכל להאריך את חיי הסוללה לרמה סבירה.

משיטוט זריז ברחבי הרשת נדמה לי כי הגלקסי S2 יכול להתאים לי. אני מתחבר לאפשרות הרחבת הזיכרון והחלפת\הוצאת הסוללה, שהם יתרונות מבורכים. הבנתי גם שיתרונות ה-S2 PLUS הופכים את קנייתו למיותרת.

האם אני עושה החלטה נכונה או שבכל זאת כדאי לי להוסיף את השקלים הנוספים ולעבור לאחד המכשירים אשר לכיווניהם פזלתי (או מכשיר אחר)? יכול להיות שכדאי ללכת על הNEXUS 4 שיציע חוויה יותר טובה משמעותית אפילו בשימושים הבסיסיים יחסית שאעשה במכשיר, ושסוללתו תסחוב משמעותית יותר?

תודה רבה על כל עזרה!

פורסם

אישית הייתי מוסיף עוד 300 שקל וקנוה NEXUS 4 8GB או אפילו 16GB במידה ויש צורך במקום הנוסף(לפי מה שהבנתי מהשימושים שלך אז לא) לעומת מכשיר שיצא לפני יותר משנתיים. יתרונות לעומת הS2,

*מסך.

*סוללה גדולה יותר.

*מעבד, זיכרון כמה דורות מעל.

*עדכונים ישירים של גוגל, מה שישאיר את המכשיר רלוונטי עוד כמה דורות לפחות.

*מבחינת סוללה מערכת נקיה של גוגל "אוכלת" פחות מ-ממשקים למינהם , TW במקרה של ה S2.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

לאחרונה אכן חשבתי על כך שהS2 ככל הנראה מגיע לסוף חייו מבחינת עדכונים ותוספת המחיר לN4 אולי אכן שווה את זה, למרות המסך שמהווה חיסרון בשבילי.

אשמח לעוד תגובות בנושא, במיוחד לגבי זמן סוללה- האם בשימוש בסיסי הN4 יחיזק יותר זמן מאשר הS2?

ולגבי כל דבר אחר בעניין.

תודה רבה!

פורסם

^ חוץ מה GALAXY NOTE 2 אני לא חושב שיש מכשיר שזמן הסוללה שלו מספקת, זו החולשה בסמארטפונים, סוללה זה אינדיבידואלי לכל אחד תלוי בשימוש- זמן מסך ביום וניצול חכם של הגדרות הטלפון.

מניסיון אישי עם WAZE הוא טוחן סוללה.

פורסם

ה-S2 לא מגיע לסוף חייו, יש עדכונים בלתי פוסקים אבל הוא חלש מדי

אני ממליץ קח משהו מתקדם יותר

פורסם

הייתי הולך על S3. מכך שאתה עדיין הבעלים של N95, אני מבין שאתה מחזיק מכשירים למשך תקופה ארוכה. ה S2 כבר מכשיר ישן - אם אתה הולך להיות עם המכשיר כמה שנים, אני חושב שזו טעות ללכת על מכשיר בן שנתיים (פלוס) - גם אם כרגע הוא עדיין מכשיר לא רע בכלל.

הנקסוס הוא לדעתי פחות טוב מה S3. נכון שהוא זריז וחלק יותר - אבל אין לו חריץ הרחבה, המסך של ה S3 טוב בהרבה לדעתי (זה גם עניין של טעם, אני מניח), ל S3 ספיקר חזק יותר וגם המצלמה של ה S3 טובה יותר. אלו יתרונות חזקים לדעתי, חשובים יותר מאשר ה"חלקות" של הממשק.

פורסם

בתור אחר שעד לפני שבוע עשה הכל עם S2 - המכשיר הזה מעולה ויותר ממספיק להכל.

לצערי מאז שעברתי ל-S4 חיי הסוללה התקצרו ב-50% (!)

ממה שהייתי מקבל מה-S2 על אותו פרופיל שימוש.

לדעתי ה-S3 נמצא באמצע , אלא אם קיבלתי מכשיר דפוק / סוללה דפוקה (התקשרתי לחנות, אמרו לי שככה זה.... לא באמת ציפיתי לתשובה אחרת).

פורסם

בתור בעלים לנקסוס מכשיר מדהים, אבל אם אתה זקוק למכשיר שיחזיק לך ליותר מיום אחד עד שתצרך להטעין הייתי הולך על אחד ממכשירי הגלקסי וקונה סוללה נוספת

פורסם

אם אתה לא רוצה להתעסק עם התקנת רומים למיניהם (כי אלה של סמסונג זה ביזיון שאין דברים כאלה) קונים נקסוס 4 בראש שקט

אם אתה כן מוכן להתעסק עם כל עולם התקנות הרומים עדיף לא ללכת על מכשיר שמכיל מעבד EXYNOS (כל הגלקסים הרגילים) אלא ללכת על אחד עם מעבד SNAPDRAGON (הONE X או גרסאות מיוחדות של הגלקסי)

באופן אישי אני אמליץ לך ללכת על הנקסוס ולחיות עם ראש שקט. ברגע שנכנסים לכל עניין הרומים לא מפסיקים ותמיד אפשר ליפול על איזה באג הזוי שמשאיר לך חצי טלפון בדיוק ברגע שאתה צריך אותו

פורסם

אפשר פשוט להשאר עם הסטוק.

פורסם

אני מחליף רום כמעט כל יום

פורסם

יצא אנדרואיד 4.3 לנקסוס 4, לפי ביקורות יש שיפור ניכר בחיי סוללה.

פורסם

ולפי חבר שלי אין שום הבדל.

פורסם

יש הבדל גדול! הסוללה מחזיקה פלאים יחסית לעבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים