עבור לתוכן

מפרט עד 4000 למשחקים ותוכנות

Featured Replies

פורסם

זו בקשה של חבר. שלחתי לו את השאלון ואלו התשובות. אשמח לעזרה בבנית מפרט בשבילו.

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל אני מניח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהחלט לנסות לחסוך.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל אלו (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה), בנוסף, בתיאוריה, ישמש כמחשב אולפני בשימוש בכרטיס קול חיצוני. אם אתפרנס מעבודה מהסוג הזה לאורך השירות הצבאי שלי (כנראה לצד SEO), הוא יהיה בעבודה באופן יום יומי.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סיבליוס -כל יום, כתיבת מוזיקה.קיובייס- הקלטה ועריכה

פרוטילופס- דומה

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -Far cry 3, Civ5? ., הMetro החדש נראה מצויין. אני מפיק הנאה גם מMinecraft FTL וAwesomenouts כך שמחשב גיימיניג אבל

אם כבר אז כבר, לא?.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שאפשר בתקציב

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?יש מסך מקלדת ועכבר

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6? אם אני צריך לעבוד עם מיקרופון (מה שעד שלא יהיה לי לא רלוונטי ובמידה מסויימת רכישת מיקרופון תידחה ככל שהמחשב יהיה יקר יותר.. פונקציה מעניינת)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. אבל הרכבה בחנות נדרשת.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. פרדס חנה.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). צריכה להיות התאמה לפיירוויר אם אני רוצה להשתמש בכרטיס הקול שכבר יש לי. זה המצב. usb3 זה נחמד,

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא ידוע אבל זו תמיד אופציה.

פורסם

כעיקרון הנה מפרט אפשרי עם דגש לחסכון. בהפרש הכספי אתה יכול לקחת מארז עם חומר מבוסס רעשים ו/או כרטיס מסך חזק יותר, כונן קשיח 2TB (שב"כ משתלם יותר) וכדומה. המחשב לא כולל חיבור FW, שכן כיום רוב המוחלט של הלוחות לא כוללים אותו. אתה יכול לקנות בכמה עשרות שקלים מתאים ולחבר.

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪785

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד!

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

באנדל Core 3000 + FSP RAIDER 450W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪540

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪295

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪964

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪330

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪109

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3306

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3240 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/q9r3zpaj

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים