עבור לתוכן

דעה על מפרט

Featured Replies

פורסם

intel cpu core i7-4770k

intel motherboard dz87klt

intel ssd series 520 240gb

scythe mugen 3 rev b

fractal design define r4

fsp raider 650w

crucial 4gb ddr3 1600mhz 1.5v cl11 *2

gigabyte geforce gtx760 windforce x3 2gb

dell u2412m ultrasharp led ips 1920 x 1200

מחשב חדש, האם הייתם משנים משהו מהמפרט הקיים (הדבר הכי מסובך שיעשה יהיה להריץ משחקים) ? כמה OC אפשר להגיע איתו ? האם הזכרונות בסדר לעשיית OC ? עד כמה הוא יהיה שקט עם המארז וקירור הנ"ל (תחת OC ומשחקים / גלישה אינטנסיבית) ?

פורסם

נראה כמו בזבוז ברובו. לא תקבל שיפור משמעותי בOC של האווסוול ובמשחקים בוודאי שלא תרגיש שיפור. אין צורך בI7 ה I5 יותר ממספיק. אוברקלוק לזכרונות מיותר. עם הכסף שתחסוך במערכת ללא OC תוכל לקחת GTX770 ותראה שיפור אמיתי מול OC של CPU. דיסק קשיח אני מניח שיש לך אבל בכל זאת תרשום איזה. הנה דוגמא שיותר תשתלם לך:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪936

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪484

מארז:

באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪745

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪146

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1970

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Series

כמות: 1 - מחיר: ₪863

סה"כ: ₪5334

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5228 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/8pvs5n79

פורסם
  • מחבר

נחמד שהורדת מסך שעולה 1200 ש"ח מהמפרט שרשמתי. בכוונה לא רשמתי מחיר, כי את חלק מהציוד אני משיג במחיר מוזל (כמובן שזה לא זול כמו לקחת I5 ולוח אם פשוט, אבל ההפרש בהחלט הופך את זה לאקטרקטיבי), ככה שהמפרט יוצא מאוד משתלם. לכן בעיקר הכוונתי לשאלות ששאלתי (יכולת OC, זכרון טוב ל OC, שקט וכו')..

פורסם

אני רואה שאתה קונה מחבר שעובד באינטל גם אני עשיתי את זה. אז כמו שרשמתי כבר יכולות הOC לא טובות אתה יכול לקרוא הרבה בנושא ברשת. OC לזכרונות גם סתמי לא תגיע רחוק איתו ולא יהיה הבדל בביצועים. במשחקים לא תחוש בשום הבדל. אתה כן תקבל ביצועים טובים יותר עם כרטיס מסך חזק יותר. המארז והקירור שקטים לא חסר לקרוא גם עליהם ברשת. הלוחות של אינטל לא משהו לOC הם לא נוחים בביוס מסובכים בביצוע האוברקלוק ועדכוני ביוס לא בטוח שיהיו כי הם מפסיקים לייצר לוחות אם. המארז הזה בגלל שהוא שקט ומכיל חומר לבידוד רעשים מתחמם יותר ממארז רגיל אז כדאי להוסיף עוד מאוורר או שניים.

פורסם
  • מחבר

מה המפרט שקנית בסוף ? נראה שהלוח הזה של אינטל מכיל יותר PCI LANES מהתחרות וגם יש לו כרטיס קול יותר חדיש (וכמובן כרטיס רשת של אינטל). בשביל 1980 על 1200 נראה לי כרטיס ב 1300 ש"ח מספיק לעכשיו, מקסימום עוד שנתיים נקנה אחד פי 2 יותר טוב באותו מחיר.

פורסם

המפרט רשום בצד ימין מתחת לתמונה. הGTX760 הוא בחירה טובה כי הוא יותר משתלם מבחינת ביצועים - מחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים