עבור לתוכן

אחרי שהמחשב יתחמם מאוד בגלל מאמץ, כמה זמן לתת לו להתקרר?

Featured Replies

פורסם

נגיד שחקתי במשחק X שעתיים , כמה זמן עליי לתת למחשב להתקרר כדאי שאוכל לחזור ?

והאם יש משהו שאפשר לעשות כדי לזרז את זה ?

תודה.

פורסם

בדרך כלל לוקח למחשב כמה דקות במאמץ כדי להגיע לטמפרטורה המקסימלית שלו, ולא יותר מכמה דקות של מנוחה כדי לרדת חזרה לטמפרטורות סבירות.

אני לא ממש יכול לדמיין מצב שבו אפשר לשחק במחשב שעתיים ברצף, ואז פתאום הוא נהיה חם מדי מכדי להשתמש בו.

פורסם
  • מחבר
בדרך כלל לוקח למחשב כמה דקות במאמץ כדי להגיע לטמפרטורה המקסימלית שלו, ולא יותר מכמה דקות של מנוחה כדי לרדת חזרה לטמפרטורות סבירות.

אני לא ממש יכול לדמיין מצב שבו אפשר לשחק במחשב שעתיים ברצף, ואז פתאום הוא נהיה חם מדי מכדי להשתמש בו.

תודה על התשובה ,

אני חושב שהתבלבלתי בנושא ההתחממות, אז שאלה פשוטהכמה זמן אני יכול לשחק על המחשב נייד במשחק מבלי לסכן את חייו?או המקסימום ברציפות שאפשר לשחק בו?

המחשב http://ksp.co.il/?uin=17268 הבנתי שהוא מתאים למשחקים.

פורסם

כמה שבא לך.

הייתי אולי דואג להגביה את הבסיס בצד של הסוללה באיזה 2 ס"מ מהשולחן כדי להגביר את תפוקת האוויר שנכנסת למאוורר ולמע' הקירור במחשב.

מעבר לך אין לך מה לדאוג.

פורסם
  • מחבר
כמה שבא לך.

הייתי אולי דואג להגביה את הבסיס בצד של הסוללה באיזה 2 ס"מ מהשולחן כדי להגביר את תפוקת האוויר שנכנסת למאוורר ולמע' הקירור במחשב.

מעבר לך אין לך מה לדאוג.

תודה על התשובה והטיפ.

פורסם

מחשבים ניידים לא בנויים למאמץ ממושך כי הקירור שלהם חלש מאוד בהשוואה למחשב דסקטופ. אם אתה מתכנן לקנות מחשב משחקים שיחזיק מעמד קח מחשב דסקטופ

אם בכל זאת אתה רוצה מחשב נייד, שים אותו על משטח קירור מאוורר

מחשב דסקטופ (שבנוי מחומרה איכותית אם קירור נורמלי) יכול להיות במאמץ מלא כל הזמן 24*365.25 ללא בעיה מיוחדת, מחשב נייד ממש לא

פורסם

תוריד hwmonitor ככה שתוכל לדעת מתי הטמפ' חזרו לטמפ' מנוחה .

בגדול עדיף לשחק כשהמטען מחובר ללא הסוללה , כך הסוללה לא מגיעה לטמפ' גבוהות וגם הביצועים יותר טובים ..

פורסם

מה קשור לסוללה? היא לא מתחממת כשהמחשב מחובר לחשמל. כמו כן היא מגינה על המחשב מפני נפילות מתח, הכבל יכול להתנתק ו/או הפסקת חשמל. תמיד עדיף שהסוללה תישאר מחוברת למחשב.

בעת משחקים כמובן מומלץ וכדאי להיות מחוברים לחשמל כך המחשב עובד בביצועים הכי גבוהים שלו ולא תחת תכניות חיסכון כלשהן.

פורסם

אצלי היא מתחממת בזמן משחק (BF3) , המעבד מגיע ל 74~ מעלות וכך גם הכרטיס . (וזה אחרי שהגבלתי אותם ל 90% מתפוקתם ..)

המאוורר ומע הקירור עובדות קשה , כמובן שהסוללה מתחממת אצלי .. (פשוט כי היא קרובה למע' הקירור...)

פורסם

הסוללה מתחממת ממעבר חום מהמחשב וזה מקצר את אורך החיים שלה. עדיף אם כבר להוציא אותה

למי שמשווה את הסוללה של המחשב הנייד ל UPS, הסוללה רק תמנע כיבוי של המחשב אבל היא לא נותנת הגנה נוספת כלשהיא לחומרה - אם תהיה מכת מתח גבוה וכו המטען יישרף באותה מידה בדיוק והסיכוי שהמחשב עצמו יידפק הם אותו דבר אם או ללא הסוללה

פורסם
  • מחבר

אז אני לא מבין CHEVY לא צודק?

בכללי אני סתם עכשיו בהתלבטות מעצבנת , ואני חייב נייד

האם את המחשב הזה http://ksp.co.il/?select=.268..271..413.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17268&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

או מחשב פשוט לאופיס +אינטרנט ותוכנות ללימוד שפות +אקסבוקס 360

השימושים משני האופציות זה

גלישה באינטרנט +משחקים ..

אני לא גיימר אבל יש לי אח קטן שאתן לו לשחק במשחקים .. ואני הייתי שמח לשחק בסימולטור טיסנים + משחקי ספורט+MAFIA 2

פורסם

תתן לו לשחק ותשים מגבלה ל10FPS :biggrimjackbox:

פורסם
  • מחבר
תתן לו לשחק ותשים מגבלה ל10FPS :biggrimjackbox:

חח לפי הסמיילי אני מבין שזו משהו לא טוב או בדיחה, כי אני לא יודע מה זה 10 FPS

פורסם

FPS=Frame Per Second

פורסם
  • מחבר
FPS=Frame Per Second

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים