פורסם 2013 ביולי 2612 שנים הי,אני מחפש מחשב נייד לעבודה של אשתי, לא אני ולא היא מתמצאים בנושא ולכן נשמח לכל עזרה. אשתי מלאה את השאלון:תקציב עד 3500 עם חריגות קלות מאוד.* מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ומעט מאוד צפיה בסרטים* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - חשוב שלא יהיה מסך קטן, לא חשוב מבריק או מאט.* רזולוציית המסך - לא קריטי* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין* משקל רצוי - קל, 2 ק"ג* האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - USB3, HDMI* Bluetooth - כן* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - רצוי 1 TB, עדיף חלק SSD אם אפשר אבל לא חובה.* כונן אופטי - כן* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית - רצוי* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה כן* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - איןהיו לנו 2 הצעות, לא ברור אם משתלמות:dell vostro 3360 i5 כולל ווינדוס 8 ו3 שנות אחריות ב3200ש"חsamsung 370R5E-S01IL עם 3 שנות שירות ווינדוס 8 ב3200ש"חזה בסדר? עדיף משהו אחר?בתודה מראש לעוזרים.
פורסם 2013 ביולי 2612 שנים שני המחשבים לדוגמא שהבאת לא כוללים צורב (=כונן אופטי), לשימושים שציינת אין צורך במחשב חזק ואפשר לקחת בקלות מחשב עם מעבד I3.זה יכול להתאים:http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKNP270E5EK02IL&cfm=7E05AFD1נראה לי שאפשר להוציא אותו ב-2300-2400, אם בפחות אז הרווחת.עם 3 שנות אחריותמשקל נמוך של 2.2 ק"ג אבל זה עם צורב (!)מסך 15.6" נוח לצפייה ומט ללא השתקפויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.