עבור לתוכן

הגדרות סנכרון gmail ל teac tc-7120?

Featured Replies

פורסם

היי,

קיבלתי בהשאלה teac tc-7120.

איפסתי אותו להגדרות ייצרן ועכשיו אני רוצה להגדיר בו את תיבת המייל שלי + יומן וכו'.

אני עובד עם gmail - אז הוספתי תחת הגדרות - חשבונות וסנכרון את המייל שלי (כחשבון google- אולי הייתי צריך להגדיר אותו כ"תאגידי" כמו שהייתי בעבר צריך לעשות בטלפון נוקיה שהיה לי?).

בכל מקרה - עכשיו כאשר מגיע מייל חדש - קופצת לי התראה ואם אני לוחץ עליה הוא פותח לי את המייל בגי'מל בממשק שדי דומה לאפליקציה שיש לי באייפון - אבל לא הצלחתי לאתר קיצור דרך לאפליקציה הזו באחד המסכים - הדבר היחיד שנראה רלוונטי הוא הצלמית של דוא"ל שיש אם אני לוחץ בצד הימני העליון על הריבועים כדי לעבור לרשימת היישומים.

הבעיה שאם אני לוחץ על דוא"ל - נפתח לי שוב חלון של להגדיר דואר - אבל מאחר וכבר יש לי על המכשיר חשבון מוגדר (עובדה שאני מצליח לפתוח מיילים דרך ההתראות) אני לא רוצה להגדיר שוב.

בעיה נוספת היא הנושא של היומן - יש באותו מקום גם צלמית של יומן - אבל שובף לחיצה עליה מעבירה אותי למסך של הגדרת חשבון חדש וכו' - האם זה שהגדרתי את פרטי החשבון שלי תחת מסך הגדרות - לא אמור להשפיע גם על היומן?

אצל חבר עם טלפון של סמסונג - הוא הגדיר תחת חשבונות וסנכרון את כתובת המייל שלו בGMAIL והמייל והיומן של הטלפון מסונכרנים באופן מלא וקל מול הטלפון - האם למכשיר הזה אין אופציה דומה?

אשמח לעזרה...

תודה,

רם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים