פורסם 2013 ביולי 3012 שנים omrij זה מרשים מה הסוד? היית רק על wifi? ביטלת location services וסנכרונים מיותרים?
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים לא ביטלתי כלום, אבל הייתי רוב היום על WIFIיש לי סנכרונים לגוגל/EXCHANGE אירגוני/טוויטר/WHATSAPP/דרופבוקס אין לי מושג איך זה קרה...
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים אחותי מדווחת על החלפת צדדים של הכפתורים המדומים (חזור, תפריט). מישהו נתקל?
פורסם 2013 ביולי 3012 שנים אחותי מדווחת על החלפת צדדים של הכפתורים המדומים (חזור, תפריט). מישהו נתקל?כן, מי שהמערכת שלו בעברית הצדדים של הכפתורים מתהפכים וגם הסטטוס בר מתהפך בקיצור סיוט
פורסם 2013 ביולי 3112 שנים בנקסוס 7 יש אפשרות של סיבוב המסך למצב אנכי במסך הבית (או כל זמן שהוא במצב אנכי באפליקציות), במקרה הזה, נעלמים כפתורי החזור הבית ואפליקציות אחרונות וסתם יש שורה שחורה למטה.בשעון המעורר יש בעיה ובמקום שהאפשרות של העצירה שלו או האפשרות השנייה, זה בדיוק על השעון עצמו במקום להיות בצד, וכך בעצם זה גם מסתיר את השעון וגם מעצבן.את השינוי של הצדדים אני לא סובל, אבל זה לא באג, אז נתמודד.
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים השיפור בחיי הסוללה אצלי לא פחות ממדהים. :thumbup:מה זה לא פחות, יותר ממדהים...62% סוללה, פועל על סוללה 20 שעות ו-25 דקות, 16% מסך
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים אם אני מוציא מהמכשיר שלי שעתיים וחצי של מסך, אני בר מזל. לא ברור לי איך צאלכם הביצועים האלה.
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים בהירות מסך אוטומטית, רום 4.3 סטנדרטי שעודכן OTA.הזלילה האמיתית מתרחשת כאשר המסך פעיל והמכשיר לא על ווייפיי שכשרדום הוא יכול לאבד פחות מ 3% בלילה שלם, כך שלא מדובר באפליקציות רקע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.