פורסם 2013 ביולי 2412 שנים שלום לכולםאני מחפש מחשב נייד לעבודות משרדיות, משחקים לא כבדים ומולטימדיה.הדרישות שלי לא כ"כ גבוהות אבל אם זאת אני צריך שהמחשב יפעיל סרטים ב-fullHD ורצוי שיכלול כרטיס מסך ייעודי.* מטרות המחשב- עבודות משרדיות, סרטים בfullHD, משחקים קלים* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?- 15.6. לא חשוב מבריק או מאט.* רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי עם numpad. אך לא חובה.* משקל רצוי? לא קריטי* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש דחוף, אבל לפחות 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה. USB3 רצוי* Bluetoote לא* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB. רצוי SSD אבל לא חובה* כונן אופטי? לא* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודי? כן, רצוי שתיהיה תמיכה. אבל לא לכלול את התחנה בתקציב.* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא, אבל העיקר שתיהיה אחריות* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. WIN7 ומעלה* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מוכרות ואיכותיות (כגון סמסונג, טושיבה, דל, HP) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם:מינימום 4GB RAM, DDR3תאורת מקלדת- לא חובה אבל רצוירצוי- כרטיס מסך ייעודילא חובה לנצל את כל התקציבואם יש מחשב עם הבדל קריטי לטובה בסכום קצת יותר גבוה אז זה גם אופציהבתודה מראש נערך 2013 ביולי 2412 שנים על-ידי ביצה
פורסם 2013 ביולי 2712 שנים מחבר עדכון קטןנוצרה לי אופציה להביא מחשב מארה"ב, אז חשבתי שבאותו סכום אני אוכל לקנות שם משהו יותר טוב.מה אתם אומרים על זה?http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+17.3%26%2334%3B+Laptop+-+8GB+Memory+-+750GB+Hard+Drive+-+Prestige+Silver/8968379.p?id=1218957871989&skuId=8968379
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.