עבור לתוכן

עזרה בבקשה - דרוש מפרט למחשב גיימניג ב 3500 ש"ח - דחוף !

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב, dota 2 , rome total war 2, skyrim, ועוד ועוד, פשוט משחקים חדשים.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בעיקר בעתיד אני מתכוון לקנות מסך רחב של 23''

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי מארז בסיסי שקניתי לפני שנה ב ksp ולא השתמשתי בו.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 (אבל שיהיה שקט )

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, שמעתי המלצות על tms

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). הייתי שמח להכליל גם128 או 64 גיגה של ssd על מנת להריץ עליו את מערכת ההפעלה אבל לא חובה אם זה מקשה על שמירת התקציב

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? יכול להיות בהחלט.

כמו שכבר הסברתי אני מעוניין במפרט ללא מארז, אבל כן בספק.

עוד דבר זה די דחוף לי, הייתי שמח להסגר עוד היום על מפרט ומחר בבוקר להזמין. תודה

פורסם
  • מחבר

מארז פשוט וחדש לגמרי של ksp,

- - - תגובה אוחדה: - - -

ועוד דבר קטן, הייתי מעדיף שיהיה 8 גיג'ה זכרון ram, אפשרי במסגרת התקציב?

פורסם

שים לב יש 2 סטיקים של 4GB

למרות שעכשיו אני רואה שעדיף לקחת 1 של 8 ג'יגה

פורסם
  • מחבר

ממה שאני מכיר עדיף 2 סטיקים של 4 מאשר 1 של 8, לא ככה?

או שאתה מדבר מבחינה כלכלית שיותר זול אחד של 8 מאשר 2 של 4?

פורסם

באופן עקרוני עדיף 2 סטיקים.

בלוח יש מקום רק ל 2 סטיקים, אם לוקחים סטיק אחד אז בעתיד יהיה אפשר להוסיף.

פורסם
  • מחבר

אז אני כנראה אזמין 2 סטיקים, ממש תודה על העזרה, מעריך את זה מאוד.

פורסם

מצטער על ההודעה הלא קשורה מראש אבל פשוט תהיתי מה "דחוף" בלקנות מחשב למשחקים בדיוק, מה יקרה אם תזמין את זה עוד שלושה ימים ומה בדיוק משנה שהוספת את זה לכותרת ולדיון, כאילו מישהו נכנס לפורום מפרטים ומחפש "דחוף" כדי לענות מהר, אם זה באמת היה דחוף היית יכול להסתכל לבד על מפרטים שהוצעו פה כבר עם תקציב ודרישות דומות(ויש מספיק) להכין מפרט התחלה ולבקש תיקונים.

פורסם

דבר חשוב.

תמדוד את האורך של המארז מהדופן לכלוב של ההרדיסק.

אורך הכרטיס 275 ממ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים