פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים פשששששששש אחי תתחדש בחייאת תעלה תמונות של כל האורות (סטייל סיקטיז...) כמו שאמרת ובכלל תעלה עוד תמונות... איתן
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים אני עם הלשון בחוץ אלוהים כמה דברים...אני הייתי מעיף את המאוורר חדר\תקרה שיש בחדר וישן עם המאווררים של המחשב..
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים אבא של חבר שלי נוסע כל שנה לשם לקיניות, עכשיו אני מבין למה, הכל שם ככה... כמו חנות מפעל, זה הכל גנוב נשבע לכם
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים מדהים פשוט מדהים אבל מה הפלא שאתה קונה את הדברים האלה במזרח הרחוק זה תמיד יותר זול כי אתה לא משלם על אף מותג אולי זה עולה לך מעט באיכות המוצר אבל סך הכול זה שווה מאוד (גם אני רוצה).אם מישהו נוסע למזרח הרחוק שיגיד אולי נעשה איזה קנייה קבוצתית ונשלם לו שכר תירחה ;D
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים אבא שלי טס בקרוב למזרח הרחוק (סינגפור and shit) אבל זה מטעם העבודה אז לא יהיה לו מספיק זמן בשביל לקנות לכולם ;D אבל הוא אמר שמה שהוא יראה שם הוא יקנה לי.
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים מחבר לאחר בדיקה של מערכת המים במשך 16 שעות בערך, נמצאה נזילה קטנה באחד הבלוקים... :-\ (היה די צפוי, בלוקים זולים..)יש את הבלוק השני שהוא תקין, אבל בקשר לבלוק עם הנזילה..אפשרות אחת היא לנסות לתקן אותו, מה שהכי פחות כדאי :-\אפשרות שניה היא להכין בלוק אחד לבד..אפשרות שלישית היא לקנות בלוק איכותי, משתלם, עם צורת חיבור נוחה וביצועים טובים. יש המלצות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.