פורסם 2013 ביולי 2212 שנים יש לי מחשב בין 5 שנים בערך עובד אבל ........ מעבד כפול ליבה אינטל 4400כרטיס מסך 8600זיכרון הגדלתי ל 6Gקשיח 500Gהמחשב לשימוש כללי בעיקר גלישה סרטים וקצת word לא צריך לוח עם פיצירים אני לא משדרג ולא מבין באוברקלוג - למרות שבזמנו המחשב שלי נקנה ב TMS והם עשו לימעונין ב 8G זיכרון (תמיד טוב שיש יותר)הענין כמה משמעותי כונן ssd לשימושים שלי ועם שווה להשקיע בזה או בחלק אחר במקום חשבתי להשתשמש במארז + ספק (400 ואט) בקשיח וסידי רום שלי תקציב עד 1500 לא חייב להתמש בהכול חריגה במידה והשיפור נותן הרבה הבדלתודה מראש אני מהצפון אז השמח לחנות שנמצאת באזור שלי נערך 2013 ביולי 2212 שנים על-ידי yalkobi
פורסם 2013 ביולי 2212 שנים לשימושים שציינת המחשב אמור להיות מעל ומעבר.איפה אתה מרגיש האטה/ירידה בביצועים?(אולי הגיע הזמן להתקין מערכת הפעלה מחדש)
פורסם 2013 ביולי 2212 שנים צריך להבין איזה מארז, ספק, קשיחים וצורב יש לך?הדגש הוא על דגם ספק..תוכל לצלם תמונות של הספק והמארז?לשימושים שלך SSD הוא מיותר וינגוס בשליש מהתקציב שהקצבת(יבא על חשבו דברים אחרים). נערך 2013 ביולי 2212 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2013 ביולי 2312 שנים מחבר צריך להבין איזה מארז, ספק, קשיחים וצורב יש לך?הדגש הוא על דגם ספק..תוכל לצלם תמונות של הספק והמארז?לשימושים שלך SSD הוא מיותר וינגוס בשליש מהתקציב שהקצבת(יבא על חשבו דברים אחרים).יש לי את המארז הזה Hec CompuCase 6C28 Black וספק 400 ואט של אותה חברה ספק החלפתי לפנה שנה בערך הקודם מתכונן וסידי רום עם חיבור STA לפי קריאה הבנתי שמעבד של AMD מגיע עם כרטיס מסך נפרד אז חשבתי זיכרון 8 גיגה בערך 300 שקל לוח סביר סביב ה 300 שקלואז מעבד בערך 500 שקלהשמח לעזרה במפרט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.