עבור לתוכן

עזרה| ביקורת למפרט מחשב לילדים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

התבקשתי להרכיב מפרט לאחים שלי הקטנים בני ה- 7 של מחשב לכל מיני משחקי דפדפן ודברים פשוטים..

התקציב הוא 1500 עם חריגה ל- 1800. בניתי מחשב על פי ההמלצה בקישור הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137588&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99

ורציתי לדעת האם בחרתי דברים טובים שיספיקו לצרכים של: משחקים דפדפן, סרטים וכדומה..

את המפרט בניתי ב- KSP בקישור הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..396.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16014&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist

אין יותר חריגות מהתקציב, גם ככה חרגתי..

מקווה שהבאתי מספיק פרטים, תודה רבה לכולכם על העזרה =]

פורסם

לא עדיף מחשב נייד? יש הרבה אפשרויות בתקציב.

מחשב נייד תופס מעט מאד מקום בחדר, ניתן לנייד אותו וגם עם חברים אפשר לשבת בסלון או בחדרים אחרים בבית.

כמו כן, להורים זה טוב יותר ומאפשר להם "בקרה" טובה יותר בכך שהמחשב לא תמיד יהיה בחדר.

לשימושי אינטרנט ומשחקי פלאש מחשב נייד מתאים מאד לצרכים האלה וניתן לקחת כאלה עם אחריות ל-3 שנים.

מניסיון מחשב נייד אידיאלי לגילאים האלה ואפילו ליותר מזה. שכן המחשב מגיע עם מסך/מקלדת/עכבר (למרות שאפשר גם לקנות עכבר USB בסיסי ו"מעוצב" לילדים)

הקישור שהבאת לא תקין, תבנה את המפרט ותעתיק אותו לפה.

פורסם
  • מחבר
פורסם

שום תגובה/הערה על זה שעדיף מחשב נייד? :s0432:

פורסם
  • מחבר

כשרשמתי: בסדר סתכל בינתיים על המפרט הזה. התכוונתי להגיב על המחשב נייד. לא יודע אם יתאים להם מחשב כזה, הם לא עלולים להרוס אותו או משהו? וגם המסך קטן.. יש מחשבים ניידים חזקים בתקציב הזה?

ותגיב בבקשה על המפרט..

תודה רבה !

פורסם

אני הגבתי בדיוק כדי לעזור ולתת דעה, לגבי המפרט אני לא יכול לענות לך כי אני לא יודע מה.

מסך קטן? ממש לא, 15.6" סטנדרטי ועוד יושבים במרחק קרוב יחסית זה מספיק (אני מדבר מניסיון משפחתי ואפילו בגילאים קטנים יותר), לשחק בכל המשחקים השונים.

פורסם

תוכל לענות במסודר על השאלון שבחוקי הפורום, כדי שנוכל להרכיב לך מפרט בהתאם לצרכים ולתקציב שלך...

פורסם
  • מחבר

Chevy תודה, אבל אני לא חושב פשוט שיתאים להם מחשב נייד..

עידן, בכוונה לא פתחתי לפי השאלון שבחוקי הפורום, כי כבר הרכבתי מפרט ורק רציתי לדעת אם הוא טוב,אם הוא לא יהיה טוב, אפתח לפי השאהשאלון ואתן לכם להרכיב.

הדרישות רשמתי, מדובר בילדים בני שבע: משחקי דפדפן, סרטים אולי שאוריד להם, דברים כאלה..

תודה!

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה עזרה?

פורסם

אבל יש עוד דרישות כמו חשיבות השקט של המחשב, העדפה לחיבורים מסויימים, האם לכלול ציוד הקפי ועוד..השאלון הוא לטובתך כדי שנדע מה אתה צריך ונתאים לך אותו לפי הצרכים והתקציב.

פורסם

לצורך העניין במפרט שבנית הלוח לא מתאים למעבד - יש לקחת לוח עם תושבת 1155 (כלומר B75 כלשהו).

לא כללת זכרון נדיף במפרט - עוד כ- 140 שקלים ל- 4 ג'יגה.

כמו כן, ניתן להסתפק במעבד זול יותר, קרי G2020.

אגב, אני בדעה עם chevy, לדעתי מחשב נייד יהיה עדיף כאן.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אתכם, הקשבתי לכם ומילאתי את השאלון:

1. מה התקציב המקסימאלי - 2000.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל הכל.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - התקציב הוא כבר עם חריגה אז לא ניתן לחרוג.

2. מה שימושי המחשב? - משחקי דפדפן למיניהם, צפייה בסרטים עבודה משרדית וכדומה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19-22 אינץ' 1440X900 או 1680X1050.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא נראה לי שממש חשוב וגם אין תקציב למארז שקט נראה לי.. 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופציה להרכבת מחשב בחנות אם זה יחרוג מהתקציב אפשר לבטל אופציה זאת. אבל בינתיים אני מעדיף לנצל את התקציב רק למחשב עצמו..

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. נראה לי KSP או TMS אני גר באיזור השרון.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד. כן אבל לא מאסיבי. ושוב אם זה חורג מהתקציב אפשר להוריד אופציה זאת.

את המפרט שהבאתי בהתחלה בניתי לפי הקישור הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137588&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99

תודה רבה לכם!!

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2030 3.0Ghz 3MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪263

קירור למעבד:

1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W

כמות: 1 - מחיר: ₪29

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד!

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 350W HCN - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪310

קירור למארז:

Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

כמות: 1 - מחיר: ₪22

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪295

כרטיס מסך:

Sparkle GTX650 1GB GDDR5 HDMI Cyclone

כמות: 1 - מחיר: ₪498

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪330

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪109

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2095

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2054 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/gu1s26xk

אפשר להוריד את המחיר ב150 ש"ח על ידי קנייה של זיכרון 4 גיגה , אבל מכיוון שיש ללוח הזה רק 2 סלוטים של ראם , אז זה לא ממש מומלץ.

http://www.tms.co.il/product/12438

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

כמה שאלות:

1. המעבד שהבאת יותר טוב ממה שהצעתי?

2. הקירור הזה יספיק?

3. יש צורך בכרטיס המסך שהבאת? באיזה רמה הוא? מה ניתן להריץ איתו?

4. אני נחשב יעני חבר פורום? אז ההרכבה בחינם? לא הבנתי...

אם אפשר בבקשה, תגיבו מה אתם חושבים על המפרט.

תודה רבה שוב!!

עריכה: לא עדיף באמת לקחת סטיק של 4GB ראם במקום 8? מה הם צריכים 4? וגם אם יצטרכו יותר מסיבה כלשהי אפשר לקנות אחר כך של שמונה או עוד של ארבע ...

עדיף לחסוך בזה ולקנות מעבד טוב יותר או את כרטיס המסך הזה רק מ - Gigabye לא? החברה הזאת - Sparkle אפשר לסמוך עליה בכרטיסי מסך??

פורסם

תשובות

1. לשימושים שציינת לא תרגיש הבדל בין המעבדים.

2. יספיק.

3. אין צורך בכרטיס מסך, המובנה יעשה את העבודה.

4. נראה לי שכן...

הערות נוספות:

לשימושים שציינת 4 גיגה יספיקו בהחלט, אם בעתיד תרצה לשדרג, תמיד ניתן להוסיף בהמשך (הרכיב שהכי קל לשדרג).

בתקציב שנחסך ניתן לקחת קשיח יותר גדול או אולי ציוד היקפי יותר איכותי לדוגמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים