עבור לתוכן

רכישה קבוצתית: מקלדת Razer blackwidow tournament edition

Featured Replies

פורסם

קנייה קבוצתית למקלדת של Razer: BlackWidow Tournament Stealth Edition.

לינק לאתר הרשמי: http://www.razerzone.com/store/razer-blackwidow-tournament-stealth-edition

המאפיינים העיקריים של המקלדת היא העובדה שאין לה את סדרת המקשים הרגילים בצד ימין numpad, היא שקטה יותר מהגירסה הרגיל עקב שימוש בסויצ'ים mxbrown.

וכמובן תגיע עם חריטה בעברית.

המחיר כרגע הוא 400 ש"ח.

אני מארגן את הקבוצה על מנת שנוכל לקבל הנחה יותר משמעותית.

פתחתי גם דף פייסבוק: https://www.facebook.com/razerkeyboard

פורסם

לא אוהב את החברה ולא את המוצרים שלהם ובלי כול קשר המחיר יקר יש מוצרים הרבה יותר טובים בפחות או בסביבות אתו מחיר לא משתלם

פורסם
  • מחבר
לא אוהב את החברה ולא את המוצרים שלהם ובלי כול קשר המחיר יקר יש מוצרים הרבה יותר טובים בפחות או בסביבות אתו מחיר לא משתלם

אחלה זו זכותך, המחיר הוא ראשוני שקיבלתי וכנראה שהוא ימכר כך לצרכן יחיד.

אני מנסה לארגן קבוצה על מנת להוריד את המחיר משמעותית, היבואן הרשמי הוא "באג" (יודעים בתור חברה יקרה) הם בטח מקבלים את המקלדת בערך 50-60 אחוז מהמחיר המקורי ולכן יש הרבה מקום להתמקח בתנאי שיש קבוצת קנייה גדולה.

אז חשוב לציין שזהו המחיר הראשוני ויש עוד הרבה מקום להנחה !

פורסם

ידוע שרייזר יקרנים וזה נטו גימיקים ואריזה יפה, למה לא ללכת על משהו דרך חברות מוכרות לא פחות אבל עם פחות בולשיט?

פורסם

מצטער אם זה אולי נשמע כמו "תלונה" אבל למה דווקא הTOURNAMENT ולא את הSTEALTH הרגילה- זו שכן יש לה את המקשים בצד? http://www.razerzone.com/store/razer-blackwidow-ultimate-stealth-2013 אני מאמין שרוב האנשים פה משתמשים במקלדת ביומיום גם לדברים אחרים ולא זקוקים למקלדת קומפקטית (שנועדה לתחרויות ומסיבות LAN)

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם הנציג, התוספת לחריטה בעיברית זה 40 שקל ועוד אחריות לשנתיים.

סה"כ 336 (המחיר באתר +מכס) + 40 =376 שקל.

הוא כמובן הציע ב400 לכן זו הנחה של 6 אחוז.

הוא יוכל להזמין רק בעוד חודש + .

זה המידע החדש, מי שרוצה שיגיד.

Mike- זו העדפה אישית שלי, מי שכמובן רוצה את הnumpad מוזמן לקנות את הblackwidow הרגילה.

פורסם

כדאי לך להציע לרכישה את שתי המקלדות. הערכה שלי בלבד - תהיה דרישה גבוהה יותר ל-blackwidow הרגיל עם סוויצ'ים חומים.

פורסם
  • מחבר
כדאי לך להציע לרכישה את שתי המקלדות. הערכה שלי בלבד - תהיה דרישה גבוהה יותר ל-blackwidow הרגיל עם סוויצ'ים חומים.

שורה תחתונה היא שרציתי לקנות את המקלדת הנ"ל ואני מנסה לראות אם יש עוד ביקוש על מנת שתהיה הנחה. אין לי שום אינטרס להציע עוד מקלדת שאני לא מעוניין בה.

פורסם

זה רק יעזור להצלחת המכירה, שכן יותר קונים = יותר הנחה.

פורסם

מצטרף לדעתו של גיל.... במידה ותחליט לארגן את הקנייה הקבוצתית גם לSTEALTH הרגילה אני אצטרף, כרגע אם מדובר רק בדגם שאתה קונה אין לי עניין בקנייה. שיהיה בהצלחה

פורסם

גם אני מצטרף אם זה לחברה נורמאלית , אבל לא לחברה שמייצרת צעצועים באיכות בנייה נחותה לילדים

פורסם

עדכון: קניתי TRIGGER כחולים ב470 ואני מרוצה עד הגג.. יתר הסוויצ'ים מרגישים כמו מקלדות רגילות לטעמי

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
מה עם CM STORM Trigger Mechanical Gaming Black Switch ? יש לה תאורה אחוריות גם.

עולה באייבורי 470 שקל.

עדכון: מוכר באייבורי אמר לי שבשבוע הקרוב הם ימכרו את הסוויצ'ים החומים והאדומים של הTRIGGER מי מצטרף לקניה?

מצטרף אם עדיין יש מעוניינים.

פורסם
מה עם CM STORM Trigger Mechanical Gaming Black Switch ? יש לה תאורה אחוריות גם.

עולה באייבורי 470 שקל.

עדכון: מוכר באייבורי אמר לי שבשבוע הקרוב הם ימכרו את הסוויצ'ים החומים והאדומים של הTRIGGER מי מצטרף לקניה?

סבירות גבוהה גם כן.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

חברים, הקורסייר K70 יצאה לפני זמן מה והביקורות מהללות. אגב, ניסיתי אותה לזמן קצר אצל חבר לפני כמה ימים והיא מרגישה כמו טנק!

index.php?ct=articles&action=file&id=4892

יש ביקוש? הייתם רוצים שאפתח אשכול קנייה קבוצתית וננסה לארגן את המחיר הטוב ביותר?

היא באה באנודייז שחור\כסוף וצ'רי אדומים\כחולים\חומים אאל"ט.

אפרופו איביי, אני לא ממליץ לקנות מקלדות באיביי, במיוחד לא מכניות כי הם כבדות ומייקרות משמעותית את המשלוח. בנוסף, בגלל הצורה של הקופסא (מלבנית) זה נתון לנזקים תוך כדי המשלוח... כבר קרה לי פעמיים.

הדרך היחידה להביא מחו"ל זה עם מישהו שבא ומוכן לסחוב את זה..ככה אפשר להיות בטוחים שהסיכוי לנזק הוא מינימלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים