עבור לתוכן

חוות דעת על גלקסי 3

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

ברשותי גלקסי נקסוס בערך שנה וחצי ואני מרוצה מהמכשיר, רק שלפעמים מרגישים איטיות מסוימת. לאחרונה חשבתי להתחדש במכשיר חדש ועיני תפסו את הגלקסי 3 (גם בגלל קהילת פיתוח גדולה). קראתי הרבה ביקורות ברשת וסהכ המכשיר נראה לא רע. רציתי לשמוע חוות דעת יותר אישיות ממשתמשים שנמצאים עם המכשיר תקופה מסוימת ויודעים את החסרונות/יתרונות של המכשיר לעומק. בנוסף, לא כל כך ברור לי העניין שמכשירים מסוימים מתים ספונטנית בגלל בעיות בזכרון/לוח אם. מישהו יכול לשפוך על זה אור?

תודה

עריכה

מצאתי כתבה שלכאורה טוענת שהבאג החמור של הזכרון נעלם אם משדרגים את המערכת הפעלה ל 4.1.2 צפונה, מישהו יכול לאמת או לסתור את הטענה?

מקור.

נערך על-ידי morbidangel

פורסם

כאשר יש את הנקסוס 4 ב 200 שח פחות, המכשיר הזה פשוט מיותר.

המעבד של הנקסוס 4 מהיר ממנו, המעבד הגרפי הרבה יותר מהיר. ויש לנקסוס 4 כפול זכרון פנימי. המכשיר קטן יותר, למרות שהמסך בפועל גדול יותר.

המכשיר מגיע עם מערכת הפעלה ישירות מגוגל, שעובדת בצורה הרבה יותר חלקה מהרומים של סמסונג.

קהילת הפיתוח היא לא פחות גדולה, והרומים האלטרנטיבים לפי מה ששמעתי יותר יציבים. (גוגל משחררת קוד פתוח. סמסונג לא)

המינוס הוא שאין לא סלוט SD להרחבת זכרון. אם זה ממש קריטי עבורך.

פורסם
  • מחבר

לא מצליח להתחבר לנקסוס 4. רציתי לגוון קצת והמכשיר היחידי שעונה על הדרישות שלי הוא גלקסי אס 3. אשמח אם מישהו יוכל להתיחס לדברים שציינתי בתחילת הת'רד.

פורסם

יש לי את המכשיר ואין איתו שום בעיות.

מה ששמעת על הבעיות בזיכרון אחסון הפנימי של המכשיר קרה בעיקר בגלקסי 1 ותוקן כבר במחליפו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים