עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,יש לי מחשב גיימינג שכבר עבר זמנו(בן 7 עוד מעט) וחוץ ממסך הכול עדיין עובד אבל עושה בעיות מידי פעם.

אחרי גיבוי של המחשב החלטתי שאני רוכש מחשב חדש. אז אשמח לעזרתכם לגבי קניית מחשב.

התקציב כמובן כמה שפחות אבל מקסימום ואני לא רוצה להגיע לזה זה מחיר של 2500ש"ח.

המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וצפייה באינטרנט בסרטים וסדרות,הוא גם יהיה מחובר לטלויזיה בעיקר ולא למסך. אז ככה שלגבי מסך אפשר להוריד מהתקציב.רצוי שיהיה חזק כמה שיותר למשחקים חדשים.אם שכחתי משהו אני אשמח שתגידו לי.

תודה על העזרה,

פורסם

למרות שרשמת את הרוב, עדיף שתענה על השאלון שנמצא כאן.

כמו כן, תרשום את המחשב שיש לך כעת (ע"מ שנראה באמת שהקניה תהיה משתלמת עבורך), וכמובן תרחיב לגבי תמיכות וחיבורים שתרצה (למשל כיצד הטלויזיה מחוברת וכדומה).

פורסם
  • מחבר

מפרט חלקי של המחשב שלי היום:

intel R core TM 2 Duo CPU

E6750 @ 2.66GHz

RAM 2.00GB 2.67 GHZ

לוח אם ASUS PSK SE

כרטיס מסך: nvidia geforce 8600 gtx

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,טלויזיה בHD ואינטרנט

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים חדשים כמו GTA

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין מסך כרגע,מחובר כרגע לLCD42

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני גבוהה.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך מחשב

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אפשרות למערכת הפעלה בלבד, WIN7 64

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.איזור השרון והסביבה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?אפשרות לשדרוגים בעתיד.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

ספק יש?

אם כן אז איזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים