עבור לתוכן

נייד קל ואמין למורה תקציב 5K, יש אפשרות להביא מהונג-קונג

Featured Replies

פורסם

מחפש נייד קל עבור אימי שקצה בטנק-עגלה 15.6 שהסתובבה עימו עד היום.

התחלתי להסתכל פה באתר ובחנויות והתלהבתי מהאולטראבוקס השונים. די מהר אני חייב להודות הבנתי שהלכתי לאיבוד בסבך הדגמים והמפרטים ככה שאני זקוק מאוד לעזרה.

אבי חוזר בשבוע הבא מהונג-קונג ואם ההפרש במחיר הוא יותר מ 500 שקלים אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון בקנייה משם, וכן בנושא האחריות.

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה:

* מטרות המחשב? מחשב עבור מורה העבודת בעיקר על וורד, מצגות וסרטים. דרושה יכולת חיבור למקרן עבור מצגות וסרטים לכיתה.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14 מבריק/מאט עדיפות למסך 14.

* רזולוציית המסך?לא עקרוני

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה

* משקל רצוי? עד 2 ק"ג

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף 4-5 שעות עבודה

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כדאי HDMI ונראה לי שגם VGA אם אפשרי

* Bluetooth? כן

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD אבל לא הכרחי גודל מינימלי 256

* כונן אופטי? לא חובה

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא, אבל יכול להיות יתרון

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל מניסיון עם האחריות שדל מציעה אשמח לנייד עם אחריות ברמת שירות דומה.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע יכול להוות יתרון

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה. אכן עונה על כל הדרישות. חשוב לי להציע לה גם נייד 14".

האם יש המלצות לנייד 14" - אפשר להתגמש על מסך מגע, - SSD - ואולי גם על יציאת HDMI (לדעתי כל המקרנים תומכים ביציאת VGA לא ?).

המשקל יכול לחרוג מעט מ 2 ק"ג (ראיתי שחלק מה 14" שוקלים 2.2) .

פורסם

ההבדל יחסית נמוך בין 13.3 ל-14, הויתור על דברים איכותיים שיש בדגם שהצעתי משמעותיים לדעתי.

איכות המסך ורזולוציה, משקל נמוך מה שמאד חשוב, במיוחד אם בתיק שהיא תיקח מדי יום יהיה צורך בספרים וציוד נוסף.

כמו כן, בדגם הזה יש מקלדת מוארת מה שתעזור בהקלדות שונות אם מחשיכים את הכיתה במצגות.

אם לקחת משהו בסיסי אז:

http://fre.co.il/items/142268

אבל המסך פחות טוב עם זויות צפייה פחות טובות וללא עוד הרבה תכונות שקיימות בדגם הקודם.

למורה כדאי גם לרכוש עכבר אלחוטי או סוג של עכבר-לייזר-מצביע כדי לעבוד על המצגות בכיתה נניח.

פורסם
  • מחבר

תודה, משיחה נוספת נראה שהתקציב יקוצץ מעט כך שהדגם הבסיסי שהצעת יותר רלוונטית.

יתכן גם שבסופו של דבר יקנה נייד בהונג-קונג, למרות שממה שראיתי המחירים שם לא נמוכים כמו אלו של ניידים בארה"ב והדגמים בעלי אחריות בינלאומית הם לרוב הדגמים היקרים יותר כמו ה X-carbon וה- dell Latitude.

אעדכן לאחר הקנייה.

פורסם

אחריות - נתונה בספק

שפה - המקלדת לא תהיה באנגלית ויתכן והיא תהיה בעלת מקשים לא סטנדרטיים לאנגלית/עברית, אני לא יודע מה זה יצריך.

לא הייתי לוקח סיכון מיותר וקונה בארץ עם אחריות ל-3 שנים שגם תבטיח לה ביטחון במידה ותהיה בעיה במהלך שנה"ל ומענה מהיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים