עבור לתוכן

חווית קנייה חיובית מהחנות zigzag2000

Featured Replies

פורסם

חווית קנייה מהחנות zigzag2000

הי,

אני פותח דיון זה על מנת להמליץ על החנות - zugzag2000 ועל איכות השירות שלה.

בתאריך 24.06.13 רכשתי מאתר החנות לוח אם מסוג Gigabyte G1 Siper M5.

על תהליך הרכישה אין הרבה מה לפרט - כל ההתנהלות הייתה מהירה בלי עיקובים - את הלוח קבלתי לאחר כמה ימים עם שליח עד הבית. (את השליח לא הייתי צריך אז שלחתי אותו לדרכו).

אז כמו שרובינו יודעים - את איכות השירות מודדים כשצריך לממש אחריות או לקבל תמיכה טכנית מהחנות.

הסיפור הוא כזה:

יום לאחר שקיבלתי את הלוח, התחלתי להריץ בדיקות תקינות ולראות שהכל עובד ואין בעיות אבל מהר מאוד הבנתי שהלוח לא מתנהג יפה ועושה לי צרות.

את ה "LOG" של הבעיה אפשר לקרוא פה: http://www.iopanel.net/forum/thread64185.html

בסופו של דבר הבעיה עם הלוח הייתה בגרסת הביוס הלא יציבה ש gigabyte שחררה יחד עם הלוח שגרמה לחוסר התאמה חמורה בין החומרה שברשותי ללוח אם (והחומרה שלי לא כזאת ישנה סך הכול SSD מודרני , מערך SLI וכו.). בנוסף לבעיה הכללית עם בקר ה SATA שיש ללוח (שוב בגלל גרסת הביוס על פי דברי gigabyte).

החלטתי לפנות לחנות ולראות מה אפשר לעשות בעניין כי המקרה הזה מורכב יותר כי ככל הנראה הלוח "פיזית" תקין והבעיה היא ב"תוכנה" שלו (ביוס) ובהמשך gigabyte תשחרר (או שלא?) ביוס יציב.

שלחתי לחנות אימייל (6.07) עם כל המידע שברשותי כולל כל הבדיקות שעשיתי + סרטנים ותמונות של הבעיה.

ייום לאחר מכן (את האימייל שלחתי ביום שבת) - יצר איתי קשר השליח על מנת לתאם איתי מועד לאיסוף הלוח.

זה קרה כול כך מהר שעוד לא הספקתי לארוז את הלוח - אז קבענו ליום אחר. בסופו של דבר החנות קיבלה את הלוח לקראת סוף השבוע (10.07) ונאמר לי שהלוח נכנס למעבדה.

בתאריך 14.07 חזרו אלי מהחנות והודיעו לי שזיהו את התקלה ושביצעו החזר כספי (כרטיס אשראי).

בקיצור לדעתי שירות היה מעולה מהיר ויעיל! למרות המקרה המורכב יחסית.

אני לא יודע אם מקרים כאלה מחוסים תחת אחריות היבואן או שהחנות החליטה לספוג את "הנזק".

ובהחלט אם היה דגם אחר ברמה של הסנייפר הייתי רוכש אותו\מחליף.

**חשוב לציין שלרגע לא הייתה לי טענה שהחנות אשמה במצב, כל זה קרה בגלל ה QA הגרוע של gigabyte (איך החברה משחררת לוח כזה עם ביוס לא יציב?) גם התמיכה טכנית שלהם לא שווה הרבה.. אבל זה כבר לא קשור לנושא הדיון.

פורסם

לא מופתע.

פורסם

zigzag2000 בין החברות הוותיקות ואמינות שיש בארצינו .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים