עבור לתוכן

מחפש ultrabook עד 6K

Featured Replies

פורסם

אני צריך ultrabook כמה שיותר נייד וקל (בערך 13"). שימושים משרדיים, סרטים, מוזיקה ומשחקים כמה שאפשר (שיהיה כ.גרפי מובנה טוב או עדיף חיצוני).

בגדול אני צריך אותו לעוד 3 חודשים בערך וההתלבטות שלי היא זו:

האם לחכות לדור ה- haswell של ultrabooks כדי להנות מגרפי מובנה חזק משמעותית מ- IB הנוכחי. או לחילופין לחכות שיהיה ultrabook עם haswell אבל לקנות את הנוכחיים עם ה- IB שמחירם ירד ובכך לקבל ביצועים דומים(?) ולחסוך עלויות?

אופציה שלישית היא ultrabooks של AMD שאין לי מושג מה הם..אבל אני מניח שיש להם כרטיס מובנה חזק יותר מאינטל(?) ובכך לקבל נייד מתאים יותר למשחקים.

בגדול חשוב לי מסך FHD ויציאת סאונד טובה לאוזניות איכותיות. כמו כן כפי שאמרתי כמה יכולות גיימינג שאפשר לסחוט מ- ultrabooks (נניח להריץ משחקי FPS חדשים על הגדרות בנוניות או אפילו גבוהות).

הקנייה תתבצעה מסניף אילת של KSP.

פורסם

בגדול אני צריך אותו לעוד 3 חודשים בערך

אז תחכה.

כל דיון מוקדם יותר תהיה טחינת מים ובזבוז זמן.

תחזור עוד 3 חודשים, תפתח נושא מסודר, תענה על השאלון בחוקי הפורום.

זה לא רלוונטי כי אין לאף אחד מושג אילו דגמים בדיוק יהיו עוד 3 חודשים ואם יהיו שינויים במחירים.

סופ"ש נעים.

פורסם
  • מחבר

אבל השאלה היא מתי יצאו דגמי

haswell זה ידוע?

ואם אפשר לענות לי על השאלה הטכנית האם ההבדל בין haswell ל- IB משמעויתי מבחינה גרפית ולעומת AMD?

פורסם

דגמים עם מעבדים חדשים מטפטפים בזמן האחרון וצפויים לצאת לשוק במסה נרחבת לקראת אוגוסט כנראה (בלי התחייבות)

דוגמאות לדגמים ראשונים כבר אפשר למצוא כמו ה-n550 של אסוס, או המקבוק air החדשים של אפל.

מבחינה טכנית, המעבדים החדשים כוללים ליבה גרפית עדיפה בהרבה על הליבות ב-IB שלמעשה מכפילה את הכוח הגרפי.

בהשוואה לליבות של AMD הן נותנות פייט לליבות הבסיסיות שלהם, אבל במחיר זול יותר מבחינת צריכת מתח.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך, תודה על התגובה.

אם כך אני סגור על

ultrabooks עם haswell בהנחה שהוא כפול ביכולת העיבוד הגרפי.

שיצאו דגמים אני אסגר כבר על אחד.

.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים