פורסם 2013 ביולי 1712 שנים 1) התקציב המשוער הוא לכל היותר 2500 שקל. התכנון לקנות את המחשב ב-Ebay אנגליה כיוון שאני טס לבקר דודים בצרפת.* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים וכתיבת קוד* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא כך כל מבין בזה מעריך שגודל ממוצע בערך 15-16 אינץ. אין לי שמץ מה ההבדל בין מבריק למאט.* רזולוציית המסך? גם לא כל כך מבין בזה, מעריך שרזולוציה סטנדרטית שיהיה ניתן לראות סרטים ולעבוד בצורה נורמלית* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין* משקל רצוי? רצוי לא כבד במיוחד, ישמש ללימודים ולכן עדיפות למשקל קליל.* האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי זמן סוללה ארוך, ממוצע לדעתי 8 שעות יכול להיות מעולה.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HD* Bluetooth? לא חשוב* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות חצי טרה* כונן אופטי? צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? rmuh* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי ש-Asus חברה מעולה אבל אתם המקצוענים האמייתים אז תגידו לי.* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - אין חשיבותתודה רבה לכל העוזרים!!!
פורסם 2013 ביולי 1812 שנים הדרישה לזמן עבודה של 8 שעות במחשב בעל מסך 15.6" לא ריאליתכמו כן, במרבית המחשבים כדי לשמור על משקל נמוך, שזה בסביבות 2 ק"ג, המחשב יגיע ללא צורב.מבחינת קנייה בארץ, דגם נחמד שעולה לי לראש זה:http://www.1pc.co.il/product-3758-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_Samsung_NP270E5E_X02IL.aspx מסך 15.6" מט, כולל צורב, משקל 2.2 ק"ג, דיסק קשיח גדול, כולל כרטיס מסך 710M, זיכרון פנימי 6GB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.