עבור לתוכן

לקנות סמרטפון

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים, צריך את עזרתכם בבחירת סמארטפון- עד עכשיו לא היה לי סמארטפון אלא פלאפון רגיל ורציתי לשדרג, שני הדברים שהכי חשובים לי הם קרינה נמוכה ומצלמה טובה וגיליתי שהמכשירים של סמסונג בעלי הקרינה הכי נמוכה בשוק. ומכיוון שאני חושב שלא יהיה לי נוח להשתמש באצבעות הנוט 2 של סמסונג נראה לי פתרון לא רע, התלבטויות:

מצאתי את התקן האמריקאי של הקרינה שלו ובתקן האירופאי שזה מה שנחשב פה (תקנו אם אני טועה) מצאתי רק את הקרינה של הראש, לא של הגוף, אם תוכלו לעזור בזה.

שוקל לחכות לקנות את הגלקסי נוט 3, אבל לפי הבנתי הוא יוכרז רק בספטמבר ועד שיגיע דרך היבואן הרשמי לפה יקח בטח כמה חודשים, שווה לחכות בשביל מצלמה יותר טובה ועוד כמה גימיקים? (אם אני קונה את הנוט 2 אוכל לשדרג לנוט 3 דרך היבואן הרשמי נגיד עוד חצי שנה באיזו תוספת קטנה?)

אם אצלם תמונה בנוט 2 וארצה לפתח אותה לגודל נורמלי היא תראה בסדר? אם אצלם וידאו באיזה אירוע הוא יראה סביר או די עלוב?.

לדגם שמוכרים בארץ לא תומך בLTE- לא יודע עד כמה זה רלוונטי?

אם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמועת מכשירים עם מצלמה יותר טובה שיש להם קרינה נמוכה

תודה רבה מראש על כל העזרה

פורסם

לגבי העניין של הקרינה בגוף, לא מצאתי של התקן האירופאי אך של האמריקאי מצאתי בGSMArena (ממליץ בחום על האתר): קישור

head 0.95

body 0.23

לגבי אם כדאי לחכות אין לי מושג, לא רוצה להגיד שטויות.

בנוגע לאם תוכל לפתח את התמונה בגודל נורמלי, כמובן שכן.

הLTE זה נושא לא ידוע, אין מושג מתי זה יגיע לארץ, או אם יגיע בכלל, לכן לא ניראה לי שזה כזה משנה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, עדיין נורא מתלבט האם לקנות את הנוט2 עכשיו או לחכות איזה חודשיים לנוט3 בגלל מצלמה קצת יותר טובה ועוד כמה גימיקים קטנים, הרי אולי לנוט3 תהיה קרינה גבוהה יותר או בעיות אחרות, האם שווה לחכות? ומצד שני זה די טיפשי לקנות עכשיו את הנוט2 ולשדרג עוד כמה חודשים תמורת סכום לא מועט לנוט 3.

אם קונים מכשיר אחר ומצרפים עט סטיילוס מסוג כלשהו זה יעבוד כמו שצריך כמו בנוט2 למשל?

תודה

- - - תגובה אוחדה: - - -

עוד משהו שרציתי לדעת, כרגע אין לי חבילת גלישה מהחברה הסלולרית ואם אני קונה סמרטפון אבל אני לא רוצה לקחת חבילת גלישה, האם אפשר להסתדר רק עם להתחבר מהwi-fi?, כלומר יש מספיק רשתות אלחוטיות או איך שקוראים לזה? איך אפשר לדעת אם בבית אצלי (או לחילופין בכל מקום אחר) אהיה מסוגל להתחבר דרך הwi-fi אם אקנה סמרטפון?

תודה

פורסם

אני אף פעם לא התעסקתי או חשבתי על פלאפונים שיצעו בעתיד כי אם כל הזמן תחשוב קדימה שום דבר לא יתקדם (אם אני לא טועה קיים פתגם בסגנון).

לגבי מכשיר אחר עם עט Stylus, זה לא יעבוד אותו דבר מהסיבה במכשירי הNote יש מסך מיועד עם רגישות מיוחדת ולכן הStylus הוא מאוד דק ומדוייק, במכשירים אחרים העט הוא לא מדוייק בכלל ורק עושה כתם בהיקף של אצבע, הנה הההבדל בין הS Pen של הNote לStylus אחרים:

Wacom-Bamboo-Stylus-03-355x285.jpgimages?q=tbn:ANd9GcRHaYwxFlbpE_5jJ7ofk4GbrIzH7gmowNeI6gG7jBO6C-VLlgC2

לגבי חבילת גלישה, האם אתה בטוח שלא כדאי לעשות? היום ישנם חברות מצויינות כמו HOT Mobile ו012 Mobile שמעניקות גלישה מצויינת ובמחיר ממש זול, הסיבה שאני לא ממליץ על Golan Telecom היא בגלל שהחווית גלישה אצלי איתם ממש גרועה.

בכל מקרה אני לא בחור שנוגע הרבה באפליקציות שדורשות אינטרנט, יותר נוח לי הודעות, לא מחבב What'sapp, אני אישית כמעט בכל המקומות שאני נמצא יש לי גלישה אך לא תמיד משהו איכותי, לפעמים מתחשק לי לראות סרטון בYouTube או לחפש מידע רלוונטי לנושא שיחה באינטרנט ואם אין Wifi אז נדפקתי...

אצלך בבית זה תלוי, האם יש לך נתב בבית?

פורסם
  • מחבר

היי יניב, תודה על ההסברים, לא היה לי סמרטפון כך שאין לי מושג באפליקציות או בדברים שצריכים אינטרנט או לא, בבית יש לי נתב חוטי אז לא נראה שזה יעזור יותר מדי. בגדול אני לא מתכוון לגלוש דרך הסמרטפון, אבל נגיד כמו שאמרת איזה סרטון ביוטיוב או להשתמש בGPS במהלך נהיגה (שאלה טיפשית-לGPS בפון צריך אינטרנט?)

השאלה היא האם יש איזושהי דרך לבדוק איפה יש חיבור לאינטרנט דרך wi-fi מבלי שיש לי מחשב נייד או סמרטפון? והאם יש טעם לקנות מכשיר כזה כמו הנוט 2 אם אני לא מתכוון לרכוש חבילת גלישה (העט הוא פשוט יתרון ענק)

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים