עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד לסטודנט לצורך עריכת תמונות בתקציב של 5-6K

Featured Replies

פורסם

1) מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. למרות שיש סיכוי שאוכל להביא את מחשב מארצות הברית. סבא שלי טס לשם שבוע הבא. ככה שאפשר להביא מחשבים מומלצים שקיימים שם.

* מטרות - קצת משחקים, סרטים, עריכה מקצועית של תמונות - לכן המסך הוא הדבר הכי חשוב לי במחשב.

* עד 15.6 אינצ'

* רזולוציה כמה שיותר גבוה. אני רוצה שהמסך יהיה איכותי לצורך עריכת תמונות. יש משהו שמשתווה לretina של mac?

* עדיפות למשקל כמה שיותר קל ולא כבד.

* זמן סוללה ממוצע כזה

* יציאות סטנדרטיות. כולל HDMI

* שיהיה כונן SSD

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיפות שכן. לא חייב

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS או SAMSUNG

* מבקש שהמחשב יכלול את מעבדי הhaswell החדשים. ולא מתפשר על מחשבים ללא המעבדים הללו.

זיכרון עדיפות ל 8GB - כרטיס מסך נחמד זה בונוס. ושהמסך יהיה ברמה גבוה.

תודה רבה~! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

היי,

1. התכוונתי שלנסות כמה שיותר שהמחשב יהיה קל. יותר חשוב המסך ויותר חשוב הביצועים. המשקל זה שיקול משני.

2. כרטיס מסך? לנסות להכניס כרטיס מסך חזק. גם זה משני - יותר חשוב איכות המסך ! אבל מן הסתם להשתדל לכרטיס מסך כמה שיותר חזק.

את התוכנה אין לי לתת לך כי המחשב הוא לא בשבילי אבל מה זה משנה - פשוט לנסות לשלב הכי טוב מהכל :P

תודה :)

פורסם

נכון לשלב הזה מבחר הניידים שכוללים מעבדי haswell בארץ הוא מצומצם מאוד.

פרט ל-ASUS N550JV שעולה לא מעט מעל התקציב שלך, אין למעשה דגם שיתאים לדרישה שלך.

גם אם תתפשר על הדרישה להסוול, אני עדיין לא חושב שקיימים בתקציב שלך (בארץ) ניידים עם רזולוציה 1080p,

מסך איכותי ומשקל קל בגודל של 15.6 אינצ'.

נייד חזק, עם מסך ברזולוציה גבוה וביצועים גבוהים כמו ה-N56vj של אסוס יהיה כנראה בחירה טובה לדרישה שלך במסגרת התקציב.

הוא לא ממש קל, אבל זה מה שקיים בארץ.

האופציה הכי קלה, עם מסך איכותי יחסית וכרטיס מסך טוב יהיה ה-NP870Z5E-X01IL של סמסונג.

אם יש לך אפשרות לקנות את הנייד באילת, הוא נכנס לך כמעט בדיוק ברף העליון של התקציב.

נ.ב.

שווה להגיד כמה דברים על ההאסוול. לפי ביקורות על דגמים שכוללים אותו לא צפוי שיפור ביצועים ענק.

היתרון הגדול של המעבדים החדשים הוא זמן הסוללה טוב בהרבה שהם מציגים. ואם זה לא שיקול חשוב עבורך

יכול להיות שעדיף לקנות דגם מהדור הקודם ולחסוך לא מעט כסף.

פורסם

^^^ הרחבה ופירוט מחירים:

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=N550JV-CM049H

בגבול העליון של התקציב. (לפני יומיים המחיר היה 5800)

הם מציינים שאולי הם יעשו מחיר טוב יותר בהזמנה בטלפון, אולי שווה להתקשר ולראות בכמה אפשר לסגור.

ובמקום ה-N56VJ יש לקחת N56VB, הוא הדגם המעודכן :)

פורסם

אם משווים את ה-N550 מול ה-NP870 של סמסונג, ביצועים המעבדים יהיה דיי קרובים (יתרון של אחוזים בודדים ל-N550, אבל זה לא יהיה מורגש)

אתה צריך להחליט מה יותר חשוב עבורך -

זמן סוללה - ואז ה-N550 עדיף.

ביצועים גרפיים, ומשקל נמוך - ואז ה-NP870 עדיף בהרבה. (ה-8870M חזק מה-750 ב-10-15 אחוז במשחקים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים