עבור לתוכן

מתנה לילדה בת 13: מה כדי s2 או s3 מיני?

Featured Replies

פורסם

קודם כל אתה צריך להחליט מה לקנות ולא היא (כמובן שאפשר להתחשב).

אם הבטחת לה משהו ספציפי אז אתה צריך לעמוד בזה.

לחלופין (וזה מה שאני עשיתי עם אחותי) אפשר לשבת עם בתך ולספר לה על הטלפונים הסיניים. להסביר לה שהיא יכולה לקבל טלפון חזק יותר ואפילו עם מסך גדול יותר\קטן יותר. תוכל גם לחסוך כסף ולקנות לה משהו נוסף. תראה לה סרטוני review ביוטיוב, אלה בד"כ משכנעים לא רע.

• תגובות 32
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לקחתי לתשומת לבי :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה קונה בישראל, באמת שאני לא מבין מדוע לקנות את המכשיר הזה. מחירו מתחיל ביותר מ 1400 שח בחנות הכי זולה. אם היה עולה פחות מ 1000 ש"ח, איכשהו היתה הצדקה לקיומו.

במעט יותר מ 1800 שח, יש לך כבר את הנקסוס 4, גרסת 16GB.

זהו מכשיר שהרבה יותר מהיר ועובד הרבה יותר חלק מהגלקסי S2, ויחזיק מעמד אצלה הרבה יותר מגלקסי 2. (עד שהתישן) הוא כבר מגיע עם הגרסה האחרונה של האנדרואיד, והוא ימשיך להתעדכן ע"י גוגל בגרסאות עתידיות, בזמן הגלקסי S2 ישאר מאחור.

אומנם הוא ארוך יותר ב 8.5 מ"מ (הרוחב זהה) אך היא גם תהנה ממסך גדול יותר (4.6) וחד הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

ירדתי מה NEXUS כי אני חושב שזה גדול בשבילה וזה 4.7 אינטש שזה כבר כמעט כמו ה S3 וגם יחסית עבה. דילמה!

פורסם

עבה? ממש לא. מדובר ב 0.6 מ"מ יותר עובי מהגלקסי S2 פלוס שאתה שוקל לקחת. אף אחד לא יכול להרגיש הבדל כזה, ובכל מקרה 9.1 מ"מ עובי זה לא עבה בכל קנה מידה.

אגב, בקטעים העבים של הגלקסי S2, (בתחתית ובמצלמה) העובי מגיע ל 9.91 מ"מ - עבה יותר מהנקסוס 4. אבל בכל מקרה, עדיין לא מדובר במכשירים עבים, וזה טעות להשתמש בנתונים אלו כשבוחרים מכשיר.

ואני גם לא מבין מדוע אתה מתייחס כל כך לגודל המסך בהקשר של גודל המכשיר. ההבדל בגודל המכשירים הוא פחות מכך, כי בנקסוס 4 המסך מנצל הרבה יותר את גודל המכשיר מאשר בגלקסי S2. כפי שכתבתי קודם, מדובר ב 8.5 מ"מ יותר אורך. זה הכל.

הכל בחירה שלך כמובן. אבל לדעתי אתה נותן יותר מדי משקל לדברים זניחים.

פורסם

אם תצליח לשכנע אותה בנוגע למכשיר סיני ,לדעתי היה שווה לנסות לקנות את ה- thl w100 שבא עם מסך 4.5 Inch

פורסם
  • מחבר

^

יודעים אם ניתן להשיג בארץ? ואם יש לו כיסויים - כי בלי כיסויי נורמלי לא בא בחשבון.

אם אין בארץ איפה ניתן להזמין כזה בחו"ל ממקום בטוח?

דיברתי איתה היא מוכנה לקבל מכשיר לא מותג אבל שיהיה טוב ושידע לעשות כל מה שמותג יודע לעשות.

נ.ב אם אני מזמין בחו"ל ומכשיר כזה עולה סביב 180 דולר +מכס בסוף אני מגיע לאזור ה 1000ש"ח עם מכשיר ללא אחריות וגם המתנה למשלוח של לפחות שבועיים ,כבר לא יודע אם זה כל כך משתלם לנו

בארץ אני יודע שיש טלפונים זולים כגון : Gigabyte Gsmart GS202

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=851466

אני יכול להביא אותו עם כיסוי ומגן מסך ב 860 למכשיר + מגן ומסך ב 70ש"ח

מה אתם אומרים על המכשיר ?

או שניתן בארץ להשיג מכשיר יותר משתלם מזה?

נערך על-ידי alexc32

פורסם

אתה יכול להזמין מ china24shop(קישור למכשיר:

http://www.china24shop.com/thl-w100-45-inch-qhd-mtk6589-1gb-ram-4gb-rom-quad-core-android-42-gps-3g-wcdma-smart-phone-black-p-1482.html)

*הרבה ממליצים לקנות משם.

יש כאלה שהגיע להם תוך שבוע בערך וזה עולה בדרך כלל עד לתקופה של שבועיים פלוס אם אתה אומר להם לשלוח מסנגפור או שהם שולחים כבר אוטומתית משם.

המכשירמגיע משם כבר עם מגן מסך + leather case שלדעתי אמור להספיק בהחלט.

בדרך כלל הם רושמים על החבילה מתנה 20 -30 דולר ואז לא תופסים את זה הכי טוב גם להזכיר להם לעשות את זה.

החברה THL נחשבת גם לחברה סינית מובילה בקטע של הסמארטפונים.

*ראיתי גם שיש חנויות שכן מספקים אחריות אך אם החנות הזו מספקת אחריות את זה אני לא יודע.

בנוגע למכשיר Gigabyte Gsmart GS202 לדעתי הוא יחסית חלש ועדיף תסיני שביחס לעלות הוא מספק תסחורה.

נערך על-ידי alex542

פורסם
  • מחבר

1.מישהו ממכם כבר קנה את המכשיר?

זה מכשיר שמתאים לתדרים של הארץ ?

כלומר אני לקוח של הוט מובייל ,איך אני יודע שזה מתאים ?

2.לא תהיי לי בעיה עם ממשק בעיברית?

נערך על-ידי alexc32

פורסם

1. לא קניתי את המכשיר אך מבחינת תדרים THL מצויינת לארץ, מתאים בול לצרכים שלנו.

מכוון שאתה בהוט מובייל שיושבים על חברת פלאפון, התדרים לרשת 3G הם 2100 ו850 מה שיש בTHL W100.

2. המכשיר מChina24Shop מגיע עם ממשק בעברית, הנה תמונה המוכיחה זאת מדף המוצר:

13716397940.jpg

פורסם
  • מחבר

קניתי , יאלה רק בתקווה שיגיע מהר

תודה לכל

פורסם

בסוף קנית מכשיר שהוא גדול יותר פיזית ועבה הרבה יותר מהנקסוס 4.

אבל תתחדשו :)

פורסם

תתחדש, מקווה שהיא תהנה מהמכשיר.

לדעתי עשית בחירה מצויינת.

פורסם
  • מחבר

תודה,

חשבתי לנסות את המכשיר אם היא לא תרצה אותו יש מספיק ידיים במשפחה שעוד תקועים ללא סמארטפון שישמחו לקבל

ואם המכשיר יהיה לשביעות רצוננו נזמין לכל המשפחה :)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קיבלנו את המכשיר ,אחותי מבסותה והמכשיר מתפקד ומגיב מצויין ומפתיע לטובה יחסית למחירו ,גם המצלמה לא רעה קיבלתי עם המכשיר שני כיסויים אחד רגיל ועוד אחד מעור +שני סוללות שזה בכלל הפתיע אותי לטובה +שני מגני מסך

גם העיצוב סבבה נוח לאחיזה וקל גם איכות המסך לא רעה בכלל .

אני אבחן עוד כמה ימים את המכשיר לראות איך הסוללה וסביר להניח שאזמין עוד כזה או דומה לו עבור המשפחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים