עבור לתוכן

מתנה לילדה בת 13: מה כדי s2 או s3 מיני?

Featured Replies

פורסם

מחפש סמארטפון כמתנה לילדה בת 13, שאוהבת לשמוע מוסיקה, לשחק במשחקים ולגלוש,

מה מהמכשירים המומלצים בשבילה?

ושלא תהיי מגבלה של התקנת אפליקציות על גבי זכרון חיצוני.

בעקרון חשבתי על s3 mini, בגלל גודלו הנוח שיתאים לה,

השאלה אם יש בטלפון הנ"ל מגבלה מסויימת שלא ידוע לי אליה, כי איני רוצה שתתאכזב אם תוכנה או משחק מסויים לא יעלה לה,

• תגובות 32
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ההבדלים בגודל המכשיר הם מזעריים יחסית. פחות מ 4 מ"מ בגובה ו 3 מ"מ ברוחב. וה S2 דווקא מעט יותר דק.

מבחינת חומרה, ה S2 עדיף על פני ה S3 Mini. פשוט יותר מהיר מכל הבחינות.

אבל שאלה. אתה בטוח שהיא מעדיפה מכשיר קטן? רוב הילדים מעדיפים מכשיר עם מסך גדול כי הם מכירים ביתרונות של המסכים הגדולים מבחינת נוחות עבודה.

ומכשיר עם מסך גדול, לא בהכרח אומר שגודלו הפיזי של המכשיר הוא הרבה יותר גדול, אם בכלל. לדוגמה, ה S4 הוא יותר קטן פיזית מה S3, למרות ששהמסך ב S4 הוא 0.3 אינטש גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

היא כן מעדיפה מכשיר גדול יותר, אבל אני משכנע אותה לקחת מכשיר קטן יותר, כי זה לדעתי זה יהיה לה יותר נוח מבחינת אחזקה בכיס ופחות ימשוך את העין ואולי גם פחות דאגה על נזקים מבחינת עלויות.

בעקרון כמעט כבר רציתי להביא לה את ה s2 אבל לא מצאתי בחנויות כולם כבר מציאים את ה s2 plus שמבחינת ביצועים פחות טוב, והבנתי ככה תקנו אותי אם אני טועה שלא ניתן להתקין במכשיר זה אפליקציות על גבי sd, לכן חיפשתי אלטרנטיבה כמו ה s3 mini.

מה אתם אומרים?

פורסם
  • מחבר

אני די דחוף צריך תשובה כי הילדה לוחצת על קניית הטלפון

חשוב לי לדעת אם ב S2 PLUS שמגיע עם 8 גיגה זכרון כאשר מתוך זה אולי פנוי 4 גיגה ,מה שלא יספיק להרבה אפליקציות ומשחקים ,

השאלה אם אני קונה למשל SD חיצוני של 16 גיגה אם אני אוכל להתקין על גבי הזכרון החיצוני את שאר המשחקים והאפליקציות ?

כי קראתי מישהו שכתב שלא ניתן ..

מישהו יודע להגיד על וודאות ?

פורסם

אתה יכול להעביר את המשחקים והתוכנות לכרטיס ה SD

יש תוכנות שעושות בשבילך את העבודה APP TO SD למשל

פורסם
  • מחבר

וודאי שאני יכול להעביר כל אפליקציה ומשחק ל sd חיצוני?

פורסם

תקציב יש לי S2 והוא מצויין, מגיע עם 16GB (זה מספיק) אך יש לי גם עוד תוספת של כרטיס זכרון 8GB, אישית אני שם בכרטיס זכרון את המוזיקה שלי והתמונות שאני מצלם, אפליקציות אני משאיר בזכרון הפנימי.

ניתן להתקין אפליקציות על כרטיס זכרון, לא ניראה לי אפשרי בגירסאות 2 של אנדרואיד אך ב4 עובד Perfect.

פורסם

לילדה בת 12 הייתי קונה מכשיר סיני.

פורסם

Gil28, זאת גם אפשרות, לדעתי שווה להביא את הWHL W8, אך לא חייב להביא מכשיר סיני משהו TOP אם אין צורך לכך, בכל מקרה בנות לא משחקות הרבה בפלאפון, אולי רק Fun Run שעובד על כל מכשיר כמעט.

פורסם

אפשר למצוא באותו מחיר מרובע ליבות.

פורסם

עדיף S2 בוודאות על פני המיני הזה, אבל הכי אופטימלי זה מכשיר סיני חזק וזול.

פורסם
  • מחבר

אם אני אביא לה מכשיר סיני(כלומר לא מותג) היא תתבאס(לך תסביר לה)+בארץ סיני טוב לא ממש יש ומחו"ל בלי אחריות וגם זמן למשלוח +היא נעולה על אייפון או גאלקסי ויש לה קליטה מהירה עם מכשירים כאלו יש לה טבלט של אסוס 10" והיא שולטת בו.

הייתי מביא לה את ה S2 בכיף בלי לחשוב פעמיים רק שאיני יודע איפה ואלו שמצאתי אמרו לי שהם מחודשים ולא מתאים לי.

אייפון 4S או 4 לא משתלם ביחס לעלות תועלת.

ואני די תקוע עם ה S2 PLUS שמה שמונע ממני לרכוש אותו כרגע זה מגבלת הזכרון עבור אפליקציות ומשחקים :facepalm:, כי ראיתי/קראתי איפשהו ש ב S2 הרגיל לא הייתה מגבלה להתקין על SD וב PLUS S2 יש מגבלה אבל זו טענה לא ברורה ואני אצטרך עכשיו לבדוק את זה.

פורסם

אחותי ממש מבסוטית מהמכשיר הסיני שלה, חברות שלה גם ממש אהבו את העיצוב.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם הייתה לה לפני כן בקשה למכשיר מסויים ובסוף הבאתם לה סיני !? כי אם לא הייתה לה בקשה מסויימת אז לא היו לה ציפיות

ואחותי כבר חצי שנה חולמת וקודחת לי במוח שאני אביא לי אייפון 5/4 או גאלקסי S3 ועכשיו איך שהו עוד שיכנעתי אותה בלהתפשר מעט כמו על S2

היא עבדה די קשה בשביל הפרס התנאי היה שאם היא תוציא תעודה עם ממצוע מעל 90 נפנק אותה במכשיר טוב :) וחבל לי לבאס אותה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים