עבור לתוכן

מחשב חדש למפתח תוכנה - עד 1500$ בארה"ב

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, פיתוח תוכנה (Web - javascript ודברים בסגנון) לכן אני עוד לא בטוח אם להתקין עליו Windows אבל אני מתכוון גם להריץ עליו מכונה וירטואלית של Ubuntu.

* גודל המסך ? כנראה שעד 13-14 אינץ' לכל היותר

* רזולוציית המסך? לא קריטית במיוחד, עדיפות ליחס 4:3 אבל באמת שלא חשוב

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא, אם אפשר שהטאצ'פאד יהיה יותר נוח זה יכול לעזור

* משקל רצוי? יותר מ2 קילו זה כברר ייחשב הרבה אז משהו עד לתחום הזה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה תמיד טוב אבל לא הפרמטר החשוב ביותר, זמן של 6 שעות נגיד זה יותר ממספיק

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא

* Bluetooth? לא חשוב

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חייב להיות SSD, גם של 128 יספיק לי

* כונן אופטי? אין צורך, אם נכנס גם אז סבבה :)

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי ? חשבתי על ללכת על מקבוק ... אבל אם לא אז כנראה דל או סמסונג או משהו בסגנון. רק לא סינים זולים כמו acer וlenovo ..

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אני ממש מנסה להגיע למעבד 4 ליבות, מוכן אפילו לחרוג בעוד 200-300 דולר בשביל זה. כרטיס מסך שהוא לא של אינטל זה גם יכול להיות בונוס נחמד. זהו בערך ..

משום שאין לי צורך בWindows חשבתי על כיוון המקבוק, מה שמעצבן הוא שהמעבד הוא כפול ליבה ולא מרובע .. ואני חושב שהלריץ עליו מכונה וירטואלית במקביל יחנוק אותו ממש. אני לא גיימר אבל הייתי שמח גם אם הייתי יכול להריץ עוד משחק דיי זול ברקע, ואוליי פוטושופ, אבל פשוט במעבד כפול ליבה אני לא רואה את זה קורה.

אני דיי גמיש בתקציב אגב אז אם יש משהו שגובל בטיפה חריגה ושווה את זה אני אשמח לשמוע.

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים