עבור לתוכן

תקיעות סאונד בזמן גלישה בדפדפן

Featured Replies

פורסם

היי אנשים.

קודם כל, חיפשתי קצת נושאים דומים לא מצאתי משהו קרוב - ויש רשימה של דברים שניסיתי. אז נא עזרתכם.

נתונים:

------------

יש לי מחשב נייח, לא הכי סוס או חדש אבל עובד כמה שנים מצוין, גלישה פייסבוק וכאלה. לא משחקים. רואה בו סרטים ב HD. אלה השימושים. נתונים:

מע' הפעלה WIN7

מעבד CORE 2 DUO 7200

זכרון 2GB (כן יודע שלא הרבה, אבל לא תמיד הספיק ואני לא מגיע לניצול של חצי אפילו בזמן עבודה במחשב)

כרטיס מסך GEFORCE 210 , דרייבר עודכן לאחרון במהלך הבדיקות.

הבעיה:

--------------

כאשר אני שומע מוזיקה, בין אם יוטיוב ובין אם MP3 או כסרט HD של הופעה,

ובו זמנית גולש בדפדפן (בד"כ כרום, ניסיתי גם FF וגם אקספלורר), יש תקיעות קטנות של הסאונד. מן צקצוקים כאלה מעצבנים.

אם אני לא גולש באתרים - זה לא קורה.

אם אני גולש באתר וזה "תוקע" את המוזיקה, אחרי שהדפים נטענים וזה במצב סטטי , אין הפרעות במוזיקה.

מה ניסיתי:

--------------

התקנתי מחדש כרטיס קול REALTEK און בורד.

עדכנתי את דרייבר כרטיס הקול

בדקתי בשלושת הדפדפנים כרום FF ואקספלורר.

התקנתי מחדש את כרום.

בדקתי מה ניצול ה- CPU בזמן שאני מנגן מוזיקה מקובץ סרט ובמקביל נכנס לאתרים (נכנסתי למשל ל ONE וספורט5 שיש בהם הרבה באנרים פלאש שנטענים, ראו איך נראה הגרף כשפותחים את האתרים ניצול מעבד מגיע ל 60-100 אחוז.

בזמן שכאשר רק המוזיקה מתנגנת בלי גלישה, זה נמוך משמעותית - מצורפת תמונה.

בקיצור - אני בסה"כ רוצה לשמוע מוזיקה ולגלוש באתרים בלי הפרעות למוזיקה השוטפת.

אודה להצעות מה עוד ניתן לבדוק / לעשות

תודה רבה

עידן

נערך על-ידי idanyow

פורסם
  • מחבר

עדכון:

ראיתי פוסטים בהם תיארו בעיה דומה וחשבו שרכיב הפלאש בדפדפן (במהלך גלישה) לוקח המון CPU.

הסרתי אותו, ריסטרט, שוב מוזיקה + דפדפן בלי פלאש... ועדיין יש קירטועים בסאונד.

ממתין לתגובות :/

גם כשאני גולש בפייסבוק, גולל למטה במהירות כדי שיטען עוד ועוד פיד, זה עושה תקיעות קטנות בסאונד ובמקביל רואים בגרף הביצועים ב TASKMANAGER את המעבד קופץ. בזמן כתיבת ההודעה הזאת לצורך העניין הגרף של המעבד נמוך ויציב...

נערך על-ידי idanyow

פורסם
  • מחבר

אז למרוות שלא היו תגובות, אני מעדכן - עדכון 2#

הבעיה נפתרה בינתיים!

קשה לי להצביע מה מבין הדברים הנוספים שעשיתי פתר את זה, אבל לאחר שעשיתי גם בדיקות עם תוכנות וקראתי עוד פורומים מחול, ביצעתי:

1. עדכון דרייבר של הכרטיס רשת

2. בכרטיס מסך שלי יש יציאת HD שהולכת לטלוויזיה. ניתקתי את הכבל גם מקצה המחשב וגם מהקצה של הטלוויזיה - וחיברתי מחדש

3. עשיתי DISABLE על רכיב PLAYBACK בתוך CONTROL PANEL SOUNDS --> שנקרא DIGITAL AUDIO - שיש מצב שבטעות מופיע שם

מההתקנה המחודשת של הכרטיס קול שעשיתי בהתחלה בהתחלה

לדעתי זה היה משהו חשמלי - וקשור לסעיף 2

מחזיק אצבעות שזה לא יחזור פתאום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים