פורסם 2013 ביולי 1212 שנים חבר קנה את הגרסה הבין לאומית של המכשיר (i9500) בארצות הברית והוא רוצה להפוך אותו מאנגלית לעברית.שמתי לו את התוכנה (More Locale 2) שבעזרת הפכתי את ה-s3 שלי לעברית, אבל היא לא עובדת.אני צריך שתסבירו לי אם הדבר אפשרי ואם כן, אז איך.הוא מעדיף להמנע מהתקנת רומים.
פורסם 2013 ביולי 1712 שנים אתה יכול להשתמש באפליקציה-More Locale 2 רק אם המכשיר עבר תהליך של רוט.לחלופין, אתה יכול להוריד מכאן רום נקי מהיצרן עם עברית מלאה.כמובן שהצריבה של הרום היא דרך ה-ODIN
פורסם 2013 באוגוסט 612 שנים שלום לכם.יש לי טלפון גלקסי 4 שניקנה בסין ועדיין יש לי מסכים בסינית האם יש מישהו שיכול יודע להעביר את הכל לעברית ?אשמח להיפגש איתו .(תמורת תשלום )בתודה יעקב .
פורסם 2013 באוגוסט 712 שנים בעיקרון לא, יעקב, אתה יכול לעשות בדרך שנתתי, זאת מערכת הפעלה עם עברית מלאה..
פורסם 2013 באוגוסט 712 שנים תודה .אני לא מבין איך לעשות ולא רוצה לחת סיכון .אני מעדיף להגיע אליך ולבצע את הרוט ( לא בחינם )בתודה יעקב
פורסם 2013 באוגוסט 812 שנים מחבר סוף סוף, יש עדכון לנושא הדיון.חבר שלי החליט שאין לו בעיה לצרוב רום, אז אני יעשה לו את זה בפעם הבאה שנפגש, אני יעדכן כאן לאחר מכאן.
פורסם 2013 באוגוסט 1112 שנים שלום לך .אני ממודיעין .- - - תגובה אוחדה: - - -שלוםלא יודע איך שולחים מכאן הודעה בפרטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.