עבור לתוכן

מעוניין לקנות מחשב במחיר עד 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

• הייתי מעוניין גם לדעת מה אתם אומרים לדבי המחשבים האלה (בשביל ההשוואה לקחתי פשוט מחשבים במחירים הכי נמוך, גבוה ובינוני)
    1500 NIS

2000 NIS

2500 NIS
    חוץ מזה הייתי רוצה לקבל הצעות לקניית מחשב בלי שום קשר למפרטים הקודמים.

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?

סרטים באיכות 720P לפחות. אין צורך במשחקים. גלישה ברשת (פייסבוק וכו') ודברים בסיסיים, כמו צפייה בתמונות, עבודה בתוכנות בסיסיות כמו וורד, פאוורפואינט וכו'...
    *

גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?

מסך יחסית גדול, לפחות 15 אינץ'. "מבריק" הכוונה מסך שלא רואים בו שום דבר אם יש אור שמש או כל מקור או אחר בחדר נגיד? אם כן, אז עדיף מאט

.
    * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)

אין במחיר הזה FULLHD, אז HD READY יספיק. אבל לא פחות מזה.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?

לא, אין צורך

* משקל רצוי?

עדיף כמה שיותר קל, לא מתאים
    מאוד
    כבד, אבל זה לא הדבר הכי חשוב בשבילי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)

עדיף כמה שיותר ארוך

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)

אין.

* Bluetooth?

עדיף שיהיה.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)

לא מבין בזה. במחינת גודל לפחות 350 ג'יגה. לא חייב יותר. (על זה אני לא רוצה לשלם סכום נוסף)

* כונן אופטי?

אופטי הכוונה כונן רגיל? אם כן, אז יש צורך בצורב DVD.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?

מה זה תחנת עגינה? חיבור לרמקולים טובים חיצוניים? אם כן - אין צורך.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

לא. יש טעם בזה? אשמח אם תסבירו לי.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?

לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

לא. העיקר שהמחשב יהיה מתאים ואיכותי.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)

שיהיה WIFI. אבל אני מאמין שבכולם יש אותו היום, לא?

תודה רבה ויום טוב
    :)

סרגיי.

פורסם

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22431 - ללא צורב, לכן המשקל הנמוך יחסית, מסך מט. אחריות ל-3 שנים

========================================================================

.

http://www.1pc.co.il/product-3758-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_Samsung_NP270E5E_X02IL.aspx

מסך מט, כרטיס מסך 710M, שילוב יחסית נוח של משקל 2.2 ק"ג עם צורב - לרוב מחשבים כאלה שוקלים 2.6 ק"ג בקלות. הבעיה היחידה שלי איתו היא שהוא נמכר עם אחריות לשנה אחת בלבד.

יש פה את המחשב עם 3 שנות אחריות: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKNP270E5EK02IL&cfm=7E05AFD1

שזה נשמע די טוב, רק עם הליבה הגרפית המובנית, ללא כרטיס מסך נוסף 710M (שמריץ יותר טוב משחקים וכו'.. אך עדיין בסיסי יחסית).

כך שהייתי הולך על המכירה הזו ומנסה להשיג את זה במחיר נמוך כמה שאפשר. לדעתי זה בקלות בתקציב שלך של 2500, אם בפחות אז אחלה.

תוכל התרשם ממנו בסרטון:

אתה יכול להבחין בחיבורים, צורב, מסך מט, המקלדת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים