עבור לתוכן

הכי חזק ב-10,000

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

יש לי עסק שדורש גם רינדור של סרטים גם רינדור של אנימציות של solidworks או מאיה והכי כבד אני עושה סימולציות של פיזיקה בsolidworks וב - realflow וכאלה בסגנון שעוד אלמד

החלטתי להשקיע 10 אלף ולהביא כמה שיותר ושיחזיק לכמה שיותר שנים מבחינת חדשנות ועמידה עם תוכנות חדשות

הכנתי מפרט קטן ואשמח לביקורת שיפורים או המלצות

[ATTACH=CONFIG]3280[/ATTACH]

תודה

פורסם

תמלא את השאלון

פורסם
  • מחבר

איזה שאלון?

פורסם

השאלון שבנושא הנעוץ (נושא העזרה).

פורסם
  • מחבר

עיקר האי ודאות מתרכז בבחירת הכרטיס מסך בין אחד המתאים למשחקים ועדיף בחלק מהתוכנות לשני המותאם לתוכנות ועובד פחות טוב בחלק מהן בכרטיס מהרגיל

פורסם

אני חושב שטכנולוגית כרטיס משחקים חדש יעלה לך כמו כרטיס תוכנה ישן. אולם מצד שני החדש יהיה מהיר/יעיל יותר מהישן.

פורסם
  • מחבר

הקוודרו עולה בסביבות ה2000 כשיש אחד יותר מתקדם ב5000 ואם אני ינסה להשוות לכרטיס משחקים אז באותם 2000 אפשר להביא אחד עם פי 2 זיכרון

בכל מיקרה הביצועים לא ברורים לי בגלל מגוון התוכנות שקיים ומהסיבה שלא הייתי רוצה להגביל את עצמי לתוכנה מסויימת

פורסם

ההבדלים בין כרטיס מסך לעריכה ובין כרטיס מסך למשחקים

1 כרטיס עריכה חייב להיות תואם לרוב תכנות העריכה גרסאות ישנות וחדשות ולכן הכרטיסים לא משתנים הרבה כול עוד התכנות לא משתנות

שזה שומר על מצב יציב שאומר שהכרטיס יעבוד על רוב התכנות ויש תמיכה שיעזרו לך לפתור בעיות עם הכרטיס אמור לתמוך בתוכנה וגם בתחום הזה לא מחלפים כול הזמן כרטיסים שלא צריך ובשביל זה אתה משלם יותר לא תמיד זה מוצדק

2 שוק כרטסי המסך יותר פרוץ יותר חפשי יש תחרות בין הכרטיסים מי יריץ משחקים יותר טוב וגם משחקים משתנים כול הזמן מתחדשים

נהיים יותר חזקים יש התקני תוכנה חומרה חדשים כול הזמן בשביל לא להישאר מאחור ובשביל שתחליף כול הזמן

לא תמיד זה יציב יש בעיות בתוכנה וחומרה יותר מאשר בכרטיסים לעריכה

3 תעשה חושבים מה יותר חשוב לך

נ.ב

היום רוב החברות מעבירות הכול לענן גם תכנות עריכה עברות לענן כך שאין השפעה רצינית של הכרטיס מסך ועדיף להשקיעה ברשת טובה יותר מהירה יותר והרבה זיכרון במחשב אני לא יודעה עם הגישה של הכול בענן יצליח ויתפוס גם בארץ הכול תלויי במחיר ובשרות ועדיין הקצב העולה נמוך מאוד בארץ וזה מגביל למרות שאני לא חובב שרותי ענן זה דבר חדש אז כך את זה בערבון מוגבל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים