עבור לתוכן

איך מבטלים את כיבוי המסך האוטומטי בעת שיחה ע"י ה-Proximity Sensor?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
יש אבל אפליקציית ברירת מחדל. כשיש יותר מאופציה אחת, המערכת תתן לך לבחור.

אוקיי מעניין..

דרך אגב,

אם למשל ראיתי ב-playstore כמה תוכנות Calendar שנראות לי נחמדות,

האם יש דרך לנסותא ותן על Virtual Machine כלשהו?

(כדי לא להתקין ולהסיר מהמכשיר שלי מלא דברים.. אז לעשות את הנסיונות על משהו וירטואלי, ורק אחרי שבחרתי באחת, אז אותה להתקין על המכשיר)

• תגובות 169
  • צפיות 47.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כשמתקינים כמה תוכנות שעושות את אותה פעולה, ניתנת לך האפשרות לבחור ולשמור ברירת מחדל. למשל, אם התקנת דפדפן חדש, כשתלחץ על קישור בתוכנה כלשהי יופיע לך חלון בחירה איזה דפדפן יפתח אם אפשרות "שמור ברירת מחדל" (בערך, אל תתפסו אותי על התיאור). אם לפעולה כלשהי יש כבר תוכנת ברירת מחדל ואתה רוצה לבחור אחרת, במנהל היישומים בהגדרות אותה תוכנה תוכל לבחור "נקה ברירות מחדל" ובפעם הבאה שהפעולה תתבצע שוב תצטרך לבחור.

הממ

איך אפשר לבדוק?

כשאני הולך ל-Settings, ואז About Calendar,

אני מקבל:

הסתכלתי אצלי, חלון ה"מידע על יומן גוגל" נראה אחרת לגמרי, וכתוב שם google יותר מפעם אחת. גם סגנון מספר הגרסה שונה. האם יש איזשהו דמיון בין עיצוב האפליקציה עצמה כפי שהיא מופיעה אצלך לבין צילומי המסך שמופיעים בדף האפליקציה של גוגל?

פורסם

הכי פשוט יהיה לראות סקירה ביוטיוב

פורסם
  • מחבר
הסתכלתי אצלי, חלון ה"מידע על יומן גוגל" נראה אחרת לגמרי, וכתוב שם google יותר מפעם אחת. גם סגנון מספר הגרסה שונה.

האם יש איזשהו דמיון בין עיצוב האפליקציה עצמה כפי שהיא מופיעה אצלך לבין צילומי המסך שמופיעים בדף האפליקציה של גוגל?

מצד אחד אצלי אין את המילה Google אפילו פעם אחת :)

מצד שני, היא נראית קצת דומה, כן.

גם אותן צבעים.

יכול להיות שהפער בין איך שהן נראות(מה שאצלי, לעומת Google Calendar ב-playstore), נובע מהבדלי גרסא אולי?

מוזר הסיפור.

הכי פשוט יהיה לראות סקירה ביוטיוב

האמת שעשיתי את זה,

הבעיה שבסקירות ביוטיוב לא עברו על הכל כמו שצריך.

אז הסקירות ביוטיוב עזרו לסנן כמה שלא מתאימות,

אבל מבין אלה שנראות בסדר, הדרך היחידה לבחור אחת תהיה רק ע"י התנסות ממש עם כל אחת מהן..

לכן אני מעדיף לעשות את זה מחוץ למכשיר עצמו..

פורסם

לא נראה לי שזה מזיק להתקין להסיר, ואם זה בכל זאת משאיר משהו אתה יכול למחוק אותו ידנית (תיקיות וקבצים שבתוכן, לא נראה לי שיותר מזה..)

פשוט תתקין ותנסה, מספיק עם הלחץ הזה.. זה הכיף באנדרואיד - אתה יכול לעשות הכל!

פורסם

תנסה על המכשיר שלך חודש את כל מה שאתה רוצה ותעמיס עליו כמה שבא לך , ועוד חודש אתה יכול לעשות פרמוט של המכשיר למצב חדש , ויהיה לך גיבוי אוטומטי מהשרת של מה שאתה רוצה שישאר , זה הכיף...

אני מחליף רומים בקלות כל הזמן (גם יש למכשיר שלי המון רומים) , וכל המידע הנחוץ (אנשי קשר , הודעות , יומן ) חוזר למכשיר מענן ישר אחרי הפירמוט .

ואם אני רוצה גם אפליקציות , אז אני עושה גיבוי בעזרת תוכנת צד שלישי כמו my backup.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rerware.android.MyBackup

פורסם

או titanium backup המעולה ומומלצת (לא ניסיתי את השנייה אז אני לא פוסל, רק ממליץ..)

פורסם
  • מחבר
אני מחליף רומים בקלות כל הזמן (גם יש למכשיר שלי המון רומים) , וכל המידע הנחוץ (אנשי קשר , הודעות , יומן ) חוזר למכשיר מענן ישר אחרי הפירמוט .

ואם אני רוצה גם אפליקציות , אז אני עושה גיבוי בעזרת תוכנת צד שלישי כמו my backup.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rerware.android.MyBackup

או titanium backup המעולה ומומלצת (לא ניסיתי את השנייה אז אני לא פוסל, רק ממליץ..)

נחמד שתוכנות גיבוי יכולות לגבות גם את הדברים המותקנים על המכשיר.

ב-Windows למשל לא נפוץ לעשות דבר כזה,

כי תוכנות שמותקנות, הן לא רק ה-folder שלהן, אלא בד"כ עוד דברים שנמצאים במקומות כלליים יותר, כמו ה-Registry וכאלה.

זה אומר שבאנדרואיד אין את זה?

כל הדברים של תוכנה/משחק מסוים נמצאים רק ב-folder שלו?

(ובגלל זה תונכות הגיבוי יכולות לגבות גם את הדברים המותקנים?)

נערך על-ידי card

פורסם

יש את האפליקציה ואת המידע שלה, זה הכל.

פורסם
  • מחבר

וואו

ממש כמו בימי DOS הטובים =]

שהיה אפשר לקחת תוכנה, להעביר אותה ל-Folder אחר או כונן אחר,

והיא עדיין תמשיך לעבוד..

שווה.

אגב,

מה לגבי תוכנות שנקנו בתשלום?

האם תוכנת הגיבוי שמגבה אותן, יודעת להחזיר אותן בצורה כזו שהם יפעלו בלי לקנות אותן מחדש?

(תוכנה שנקנתה בתשלום לא שומרת "credentials" כלשהם איפהשהו במכשיר, מחוץ ל-folder שלה?)

פורסם

תוכנות שנקנו בתשלום יש 2 סוגים:

1- מתנהגת רגיל כמו כל תוכנה.

2 - בודקת רישיון עם החנות של גוגל.

בשני המקרים אין שום בעיה , והגיבוי יגבה אותה במלואה.

דרך אגב , גוגל מוסיפים כל הזמן עוד דברים לגיבוי הענן שלהם.

פורסם
  • מחבר
דרך אגב , גוגל מוסיפים כל הזמן עוד דברים לגיבוי הענן שלהם.

בהקשר למה אתה אומר את זה?

פורסם

בהקשר לזה שכבר פחות ופחות צריכים להשתמש בתוכנות גיבוי צד שלישי.

כל פעם שאתה קונה תוכנה או מוריד אותה מהחנות של גוגל , אז היא נשמרת ובפעם הבאה שאתה מתקין את המכשיר , אז אפשר להגדיר שחזור של החשבון והתקנה של התוכנות אוטומטית , וגוגל הוסיפו לאחרונה גיבוי של נתוני יישום , אז יש לך פה גיבוי אוטומטי של התוכנות.

פורסם
  • מחבר

לא רע..

מצד אחד הגיבוי של גוגל עוזר(כי הוא גיבוי..),

מצד שני, מנטלית מאד קשה לי עם הרעיון שהגיבוי הולך לענן, ולגוגל.

עם הטלפון הקודם שלי (Windows Mobile) הגיבוי היה הולך אל המחשב Desktop שלי.

בכל פעם כשאני מחבר אותו למחשב עם כבל USB, אז הוא מסתנכרן, וכל הדברים מסתנכרנים אל ה-Outlook.

אני עדיין לא הוספתי Account על הטלפון שלי, בגלל שאני לא שמח לחבר את זה לשרתים של גוגל.

(זו בעיה שידעתי שתהיה, ועדיין אין לי עבורה פתרון)

פורסם

בלי חשבון אתה מפסיד המון שימושים ויתרונות (ואולי גם חסרונות) של אנדרואיד.

אני שומר את כל האנשי קשר שלי בgmail , ועושה להם גיבוי למכשיר עצמו.

ויש גם גיבוי בgmail של הודעות ויומן שיחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים