עבור לתוכן

רוצה את הצעקה האחרונה ולא רוצה להתחרט תקציב ללא הגבלה

איזה פלאפון אתם ממליצים על סמך מה שפירטתי באשכול 15 הצבעות

1. 1. איזה פלאפון אתם ממליצים על סמך מה שפירטתי באשכול

• גלקסי S4
      6
    • HTC ONE
      6
    • XPERIA Z
      0
    • מכשיר אחר...
      3

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

ברשותי הN97 של נוקיה ושבעתי מהתקיעות והבאגים שלו מרוב העצבים שברתי אותו חחח

אני רוצה להביא פלאפון חדש איכותי ושיהיה שימושי גם בעוד 5 שנים שלא ימות לי עד אז...

תקציב :ללא הגבלה

מקור רכישה : מהארץ

תאריך הרכישה המשוער :שבוע הבא

מפעילה סלולרית : אורנג' ואולי אני יעבור לפלאפון או גולן או הוא מובייל

דברים הכרחיים במכשיר : הכל כולל הכול מצלמה משחקים מהירות גלישה מהירות תגובה של המכשיר שלא יהיה דיליי שיהיה "מהיר" לא רוצה באגים בלי תקיעות פשוט שיעבוד כמו שצריך ושאחרי שנתיים של שימוש כשייצא אנדרוייד 6 לא רוצה להיזנח מצד המפעילה הסלולרית

אני מתלבט בין הגלקסי 4 לHTC ONE או האקספריה Z

הוספתי סקר לאשכול אשמח אם תרחיבו לי ב"תגובה" אם בחרתם במכשיר מסויים.

פורסם

אני אישית הייתי לוקח את ה ONE .

יש לי את הגלקסי 4 (יותר נכון לאחי), יש לו קטעים מעצבנים של ממשק + עבודה, מכשיר מעולה אבל בכסף שלו היתי לוקח את ה ONE

כרגע אני אישית משתמש ב ONE X, אין מה להשוות מבחינת איכות חומרים את HTC לסמסונג. HTC אוהבת להשקיע מהבחינה הזו.

האקספריה Z הוא בזבוז כסף, חלש משניהם. זה שהוא עמיד נגד מים לא אומר הרבה.

אגב, אם אתה קונה מכשיר תדאג לקנות מחנות פרטית גרסה אירופאית, לא לקנות דרך החברות הגדולות כי "יפרגנו" לך בעוד אלפייה במחיר (כלפי מעלה), או להמתין לגרסה החדשה של GOOGLE שמגיע עם מערכת הפעלה נקיה וטהורה של גוגל, זה מגיע גם עם ה S4, אז אולי עדיף להמתין מעט

פורסם

אין שום מכשיר שיחייה 5 שנים כי הסוללה שלו תמות קודם וסביר להניח שיפסיקו לייצר אותה. אין שום מכשיר אנדרואיד שיזכה לעדכונים כל כך הרבה זמן... עדיף שתקנה מכשיר זול ותחליף עוד שנתיים ולא מכשיר יקר שגם ככה תרצה להחליף עוד שנתיים.

פורסם
  • מחבר
אין שום מכשיר שיחייה 5 שנים כי הסוללה שלו תמות קודם וסביר להניח שיפסיקו לייצר אותה. אין שום מכשיר אנדרואיד שיזכה לעדכונים כל כך הרבה זמן... עדיף שתקנה מכשיר זול ותחליף עוד שנתיים ולא מכשיר יקר שגם ככה תרצה להחליף עוד שנתיים.

כן קצת הגזמתי עם אנדרויד 6

אבל לא יכול להתפשר לגביי באגים ומהירות

מה אתם אומרים אשמח להרבה דעות כדיי שאוכל לגבש דעה משלי :)

Liav12 תודה על ההתיחסות אחי :)

נ.ב שבוע הבא זה הקנייה כי אני באילת והפחד שלי זה לא לפול בפח עם הפלאפון

פורסם
או להמתין לגרסה החדשה של GOOGLE שמגיע עם מערכת הפעלה נקיה וטהורה של גוגל, זה מגיע גם עם ה S4, אז אולי עדיף להמתין מעט

זה גירסה לארה"ב בלבד.

פורסם

תחפש ביקורות,הייתי הולך על הS4,מצלמה טובה בהרבה מהONE,מסך גדול יותר ואין תפריטים למינהם שגוזלים מקום מהמסך כמו בONE.

בכל הביקורות שקראתי / ראיתי הS4 היה המכשיר המומלץ.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני מסכים איתו בעקרון (למרות שסוללות אפשר תמיד להזמין מאיביי)

זה פשוט מאוד דומה לאנשים שמבקשים את מחשב החלומות ב 10,000 ש"ח שיחזיק חלומות 6 שנים. (ולא קיים דבר כזה)

תחשוב מה היה לפני 5 שנים, היה רק אייפון 3G ואנדרואיד היה שולי באותו זמן.

העניין של שמירת גרסא עדכנית ניתנת לעקיפה ע"י רומים למינהם, מה שמביא עדיפות למכשירים נפוצים בשביל קהילת פיתוח רחבה.

זה מה שהביא אותי לקנות SGS2 ולא RAZR של מוטורולה.

לצערי אין לי מכשיר להמליץ מהרשימה שלך ואינני עדכני אודות המכשירים החדשים.

פורסם
האקספריה Z הוא בזבוז כסף, חלש משניהם. זה שהוא עמיד נגד מים לא אומר הרבה.

טענה הזויה!

ה-Z ממש לא חלש, הוא מכשיר חזק ביותר והרבה הרבה הרבה מעל ומעבר לדרישות של כל משתמש - גם ממוצע וגם מעבר לכך.

העמידות שלו נגד מים אומרת המון - לא אומר שאפשר להרגיש איתו הרבה יותר בטוח. הלוואי שהיה לי מכשיר מוגן מים כמו ה-Z.

פורסם

לדעתי היתרונות של HTC ONE מתחילים ונגמרים באיכות בנייה גבוהה יותר ויכולת צילום טובה בתאורה חלשה.

אם אתה רוצה מכשיר שהוא הצעקה האחרונה מבחינת חומרה - הייתי לוקח את הSGS 4.

אם אתה רוצה שהוא גם יהיה ללא תקיעות, הייתי מתקין גרסה נקייה של ANDROID.

מאחר שעומדים לצאת מכשירי SGS 4 וHTC ONE בגרסת ונילה, אני מניח שלא תהיה כל בעיה לקבל עדכונים מיידיים של אנדרואיד שגם יותאמו בצורה מלאה למכשירים הללו.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך להוציא את XPERIA Z מהמשווא הזאת גם החומרה שלו טיפה יותר חלשה

אבל בעיקר בגלל זה שהוא של סוני למכשירים שלה יש לא מעט לאגים שאני נתקלתי בהם וגם שמעתי על בעיות ספציפיות יותר של הXPERIA Z

בנוגע להתלבטות בין הONE לS4 זאת שאלה לא פשוטה אבל אני נוטה לטובת הS4 בגלל המצלמה שפשוט יותר טובה

הסוללה שניתנת לשליפה וגדולה יותר מבחינת הנפח שלה בנוסף גם ההרכבה של הONE לפי מה שהבנתי מעוד בעיתית ומסובכת

ואם ישבר לך המסך או משהו כזה זה היה די סיפור להחליף אותו חוץ מזה הS4 מצופה בCorning Gorilla Glass 3 לעומת הONE שמכוסה בCorning Gorilla Glass 2.

כמו כן אם אתה רוצה לשמור אל המכשיר שהיה הכי עדכני אתה יכול לקנות את הגירסה של גוגל למרות שזה קצת בעיתי מכיון שהיא לא נמכרת בארץ

פורסם

היי

אני התלבטתי בין הגלקסי ל-ONE. לדעתי האישית עיצוב וסוג הבנייה והחומרים לא אמור לעניין את הצרכן. גם ככה רובנו שמים עליהם מגן והם נראים כמו חתיכת בלוק רציני.

מבחינת מצלמה - אני אישית עשיתי את השיקול והעדפתי יכולת צילום טובה יותר בתנאי תאורה גרועים, ביחד עם עוד כמה פיצ'רים חמודים (צילום וידאו ב-60 FPS וצילום בהילוך איטי של 120 FPS) על פניי חדות בצילומים של פרחים בגינה ממרחק של שלוש ס"מ...

פורסם
אני הייתי ממליץ לך להוציא את XPERIA Z מהמשווא הזאת גם החומרה שלו טיפה יותר חלשה

אבל בעיקר בגלל זה שהוא של סוני למכשירים שלה יש לא מעט לאגים שאני נתקלתי בהם וגם שמעתי על בעיות ספציפיות יותר של הXPERIA Z

שוב, לטעון שה-Z הוא מכשיר חלש (גם עם הסתייגות) זה פשוט שקר.

מדובר במכשיר חזק בצורה שהיא מעל ומעבר לכל דרישה גם של המשתמשים הכבדים ביותר.

הוא ממלא 110% מהדרישות של המשתמש הכבד ביותר האפשרי.

אז יש מכשירים שממלאים 115%. אז מה? אתה לא צריך יותר מ-100%.

לגבי ה"לאגים" וה"בעיות הספציפיות" ש"שמעת" עליהן - אשמח לראות ביסוס לטענות האלה.

בינתיים זה דווקא ה-S4 שיש עליו דיווחים של לאגים ואיטיות, בגלל המנגנון הזה של 2 ליבות איטיות ו-2 ליבות מהירות והמעבר ביניהן.

אגב, אני בכלל לא תומך ב-Z, לדעתי צריך לפסול אותו מהסיבה הפשוטה שהספיקר שלו גרוע בצורה מבישה, כמו כל המכשירים של סוני בעבר.. עוד מהתקופה שהם היו סוני אריקסון. לא מבין למה הם לא מטפלים בנושא הזה.

אבל להאשים אותו ב"חומרה חלשה" או ב"איטיות" זה פשוט מגוחך.

פורסם

באמת לא ברור למה לא לקחו פשוט את המעבד החזק במקום שניים.

אפשר היה לשנות את השעון (והמתח בעקבותיו) בצורה דינמית, בהתאם לעומס.

ייתכן אבל שניתן לפתור את הבעיה אם המעבד החסכוני יפעל בתדר קצת יותר גבוה.

עריכה: יש גם SGS4 I9505.

אמנם רק שנה אחריות ולא מהיבואן הרשמי, אך בלי המחלה של האיטיות במעבר בין מעבדים, כפי שניכרת בגרסה הרגילה הפועלת בארכיטקטורת Big.Little.

מה דעתכם על הגרסה הזו?

פורסם

אתה יודע מה גם אם נצא מנקודת הנחה שהחומרה שלו יותר חזקה אני אישית לא הייתי הולך עליו

מכיון שיש לי נסיון אם כמה וכמה מכשירים של סוני ובוא נגיד שלא הייתי מרוצה כמות התקיעות שיש להם היא נוראית.

לגבי הבעיות הספציפויות אני מכיר מישהו שיש לו את האקספיריה Z והוא נתקל בבעיה שהמכשיר נכבה ללא סיבה

עד שהוא ששיחזר הגדרות יצרן והבעיה נפתרה

פורסם

ואני מכיר מישהי (נשבע לך בכל היקר לי שאני לא ממציא את זה סתם לצורך הויכוח) עם גלקסי 4 סטוק לחלוטין (בלי רוט, אפילו בלי הרשאה להתקנה של אפליקציות מחוץ למרקט.. היא בחורה ממוצעת ולא מתעסקת בדברים האלה) שיום בהיר אחד לפני כשבוע הגלקסי 4 שלה פשוט נכנס ל-boot loop אינסופי בלי שום סיבה הגיונית.

אז מה זה אומר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים