עבור לתוכן

משלוח ומכס

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי לדעת מאיזה מחיר אני אמור לשלם מכס על מוצר וגם רציתי לדעת האם אני יכול להקדים זמן של משלוח הכוונה שלי נגיד במקום 40 ימי עסקים ולפחות ואם כו כמה כסף צריך להוסיף למשלוח כזה ?

תודה לעוזרים

פורסם

יש משלוחים קצרים שעולים יותר מן הסתם.

לגבי עלויות, זה תלוי איפה אתה קונה. פשוט תכניס מוצר לסל ותלך לצ'קאאוט ותראה את אפשרויות המשלוח.

מכס: עד 75 דולר כולל משלוח לא משלמים מסים מכל סוג שהם. יש מוצרים יוצאים מן הכלל כמו סמארטפונים.

פורסם
  • מחבר
יש משלוחים קצרים שעולים יותר מן הסתם.

לגבי עלויות, זה תלוי איפה אתה קונה. פשוט תכניס מוצר לסל ותלך לצ'קאאוט ותראה את אפשרויות המשלוח.

מכס: עד 75 דולר כולל משלוח לא משלמים מסים מכל סוג שהם. יש מוצרים יוצאים מן הכלל כמו סמארטפונים.

אני מתכוון לקנות בeBay איך האפשרויות של המשלוחים שם כי אני שמעתי שאם נגיד אני רוצה שישלחו לי את המוצר במטוס נגיד אז אמרו לי שצריך לשלם 30 דולר למשלוח כזה ?

פורסם

יש משלוח במטוס גם בחינם.

תשאל את המוכר בהודעה פרטית

פורסם
  • מחבר
יש משלוח במטוס גם בחינם.

תשאל את המוכר בהודעה פרטית

תודה על כל המידע יש לי עוד שאלה קטנה

קראתי פה בפורום שיש את הקטע של ההמרות בכרטיסי אשראי אם יש לי מאסטר קארד של ישארכארד אז זה ימיר לי את הסכום או שהסכום ישאר אותו דבר איך זה עובד ?

נערך על-ידי RAZIEL98

פורסם

יהיה פשוט יותר אם תתן קישור לעמוד המוצר שברצונך לרכוש, ואז אומר לך מה תהיה העלות הסופית של העסקה.

פורסם
תודה על כל המידע יש לי עוד שאלה קטנה

קראתי פה בפורום שיש את הקטע של ההמרות בכרטיסי אשראי אם יש לי מאסטר קארד של ישארכארד אז זה ימיר לי את הסכום או שהסכום ישאר אותו דבר איך זה עובד ?

יש כרטיסי אשראי בינלאומיים כמו מאסטר כארד וויזה, שהסכום יורד מהם בשקלים + עמלת המרה מסוימת.

כמו פייפאל.

אני משתמש לרוב בפייפאל. בגוגל סטור אני משתמש בויזה וזה רושם לי את הסכום בשקלים

אם זאת הפעם הראשונה שאתה רוכש מחו"ל, אני מציע לך לקנות משהו זול מדיל אקסטרים ולראות איך הולך התהליך מבחינת תשלום.

המשלוח שם חינם.

נערך על-ידי BarBee

פורסם
  • מחבר
יהיה פשוט יותר אם תתן קישור לעמוד המוצר שברצונך לרכוש, ואז אומר לך מה תהיה העלות הסופית של העסקה.

התאמת שזה תמיד רושם לי בכל מוצר מה המחיר בשקלים אבל בכל מקרה זה מה שאני רוצה להזמין http://www.ebay.com/itm/Auth-RDX-Gel-MMA-Grappling-Gloves-Boxing-Hand-Wraps-Punch-Bag-Fight-Muay-Thai/190650488201?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D8885876827120137073%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D1%26sd%3D190650488201%26

- - - תגובה אוחדה: - - -

יש כרטיסי אשראי בינלאומיים כמו מאסטר כארד וויזה, שהסכום יורד מהם בשקלים + עמלת המרה מסוימת.

כמו פייפאל.

אני משתמש לרוב בפייפאל. בגוגל סטור אני משתמש בויזה וזה רושם לי את הסכום בשקלים

אם זאת הפעם הראשונה שאתה רוכש מחו"ל, אני מציע לך לקנות משהו זול מדיל אקסטרים ולראות איך הולך התהליך מבחינת תשלום.

המשלוח שם חינם.

התאמת שזאת לא פעם ראשונה שאני קונה בebay אבל עד עכשיו השתמשתי בויזה נטען של הדואר ועכשיו יש לי מסטארקארד ובכלל לא ידעתי שיש את העניין של ההמרות של הכסף עד שנכנסתי וקראתי פה בפורום

פורסם

יעלה לך סה"כ כ-97 ש"ח

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

במידה ועשיתי משלוח דרך מטוס המשלוח יגיע לדואר רגיל או שצריך לאסוף אותו במקום אחר?

פורסם

יש משלוח באיביי שהוא לא דרך מטוס? וכן, הוא יגיע לדואר.

פורסם
  • מחבר

זה פעם ראשונה ששיניתי ממשלוח רגיל למשלוח שמגיע תוך שבוע אז לא ידעתי ... תודה רבה :)

פורסם

המוצר הזה נמצא באנגליה.

לי לא יצא לחכות יותר משבוע למוצר מאנגליה, אבל אולי סתם היה לי מזל.

פורסם

אני הזמנתי בערך 6 מוצרים מאנגליה בשנה האחרונה. כולם ללא יוצא דופן הגיעו תוך שבוע. תענוג.

תתפלא אבל יש. אני רכשתי מוצר שהיה דחוף לי יחסית (חיבור למסך), ומסתבר שהמוכר שלח את זה דרך הים...

אני לא ידעתי על זה (ולא, זה לא נקרא SEA אלא GROUND! לך תנחש..).

לומר לזכותו שהחזיר לי את הכסף למרות שעברתי את ה45 יום ולא יכולתי לפתוח דיספיוט כי עבר הזמן.

הוא החזיר לי את הכסף אחרי שעברו מעל ל60 יום. חיכיתי מעל חודשיים למוצר שתכלס היה צריך להגיע תוך שבועיים.

בסוף המוצר התקבל אחרי 80 ימים. ביזיון.

אז תשימו לב טוב-טוב מה סוג המשלוח שכתוב באיביי. אין מובן מאליו...

פורסם

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים