פורסם 2013 ביולי 612 שנים אחרי הרבה זמן אני מתכנן לקנות מחשב HTPC לסלון, שתחובר למסך 42', רציתי לקבל את ההמלצות שלכם.אני מעוניין שהמחשב יבוסס על המעבד G2020, יחד עם 4GB זיכרון, בנוסף למארז קטן שלא תופס הרבה מקום, אני מעוניין לעבוד עם הליבה הגרפית המובנית במעבד, אז אין צורך לכלול כרטיס מסך.1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח.א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך.ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל ניתן 100-150 ש"ח חריגה.2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD.א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8.6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא.8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS.9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3.0, SATA3, HDMI, DVI, מארז HTPC קטן וקומפקטי.10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אם יהיה אפשר להוסיף כרטיס מסך בעתיד זה יהיה נחמד, אבל אין צורך לתת לזה חשיבות.תודה רבה לעונים.
פורסם 2013 ביולי 612 שנים שמע HTPC שקט שקט יעלה הרבה יותר מ-1.5K, מצד שני מערכת כזו מינימלית לא תיהיה רועשת מידי.אני מניח של-HTPC צריך נפח איחסון מכובד, מניסיון שלי עם כל התוכן ב-HD שנצבר בקשיח כדי ללכת על משהו כמו 2TB לפחות. בנוסף, מארז קטן מאוד יכיל לוח מיני ITX בלבד, מה בהתאם לדרישות יעלה בערך 120 שקלים יותר מלוח בסיסי, אבל אתה מקבל פיצ'רים רבים ויתכן ששימושיים ל-HTPC כמו יציאה אופטית, שני יציאות HDMI, יציאת DVI, בנוסף ל-SATA3\USB3 המבוקשים.אם אתה מוותר על הצורב, זה הנוסחה הכי זולה שהגעתי אליה שתתאים לדרישות, בלי לרדת לקשיח בנפח נמוך יותר:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Trayכמות: 1 - מחיר: ₪263קירור למעבד:Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95Wכמות: 1 - מחיר: ₪44לוח אם:Gigabyte GA-B75N Mini ITX for 1155כמות: 1 - מחיר: ₪425מארז:Thermaltake Element Q 200W A.PFC Blackכמות: 1 - מחיר: ₪294זיכרון:Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪146קשיח למחשב שולחני:Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3כמות: 1 - מחיר: ₪456סה"כ: ₪1628מתחרים בכל הצעה בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1596 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/c9bvgjlxמעבר לזה בתקציב הזה תוכל לבדוק מערכות מיני מבוססות אטום, רק שבמקרה הזה סביר שתאלץ להוסיף קשיח חיצוני נוסףלמטרות איכסון.
פורסם 2013 ביולי 612 שנים מחבר יש לי שני קשיחים חיצוניים למטרות אחסון (כל אחד 2TB), אין לי צורך ביותר מ-1TB, כי הם הם יחוברו אליו כל הזמן.אחרי הירידה הזאת אני יוסיף צורב (אחד סטנדרטי יתאים?)תודה על העזרה.
פורסם 2013 ביולי 712 שנים חיובי, אחד בסיסי ב-100 שקלים בערך יעשה את העבודה. תעשה את החשבון אם יש צורך בצורב בכלל כיום, אני לעולם לא משתמשבצורב שאצלי ב-HTPC, עכשיו שאני חושב על זה בכלל פירקתי אותו משם. כדי להעביר תוכן מידי פעם ממחשב למחשב אני משתמש באחד מה-DOKים שברשותי. יותר מהיר ופחות מסורבל.
פורסם 2013 ביולי 712 שנים היימעוניין לרכוש מפרט דומהשאלה בקשר ללוח אם,מה ההבדל בין: Gigabyte GA-B75N Mini ITX for 1155 לבין[h=1]Asus P8H61-I R2.0 LGA1155[/h]?
פורסם 2013 ביולי 712 שנים מחבר הבנתי, אבל אני עדיין שומר את האפשרות לצורב.יש מארזים יותר קטנים ב-TMS?תודה על העזרה.
פורסם 2013 ביולי 712 שנים יש כמה אופציות למארזים נמוכים יותר לדעתי, אבל מכוון שהתקציב דחוק אין הרבה מקום למשחק, ישמספר אפשרויות זולות אחרות שכוללות באנדלים עם ספקים ג'נרים, מה שמן הסתם לא מומלץ.תביט באתר שלהם, אולי תראה משהו שיהיה לדעתך שווה לחרוג בשבילו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.