עבור לתוכן

צריך מפרט למחשב גימינג כבד בין 4K-4.5K + חוות דעת על מפרט

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
אתה כנראה לא יודע על מה אתה מדבר..

רק 450W... אתה אומר את זה, אבל אין לך מושג בתכלס כמה המערכת הזו צורכת באמת.

תבדוק ותראה, ואז תבין שיש לך עוד רזרבה יפה בצד.

2TB עולה עוד מאה שקלים מ-1TB, אז אם אתה משלם 340 בעבור 1TB ו-450 בעבור קשיח עדיף ובנפח כפול מה זה אומר?

שה-2TB הוא תמורה עדיפה לכסף. אי אפשר לקרוא לזה ביזבוז כסף. אם אתה חשוב שזה מיותר לחלוטין בשבילך זה שיקול שלך.

אתה הריי לא באמת יודע כמה חזק ה-760, למה אתה רץ ישר לבקש יותר, אני שוב מזכיר את המפרט המקורי שהבאת

עם ה-670 ושמדובר בכרטיסים דומים ביכולות שלהם רק שה-760 עדכני יותר.

נכון אחיי אני לא יודע כמה המערכת הזאת צורכת אבל אני יודע שכמה שיותר נשאר רזרבה זה יותר טוב ואפילו אתה הצעתה לשפר את המארז (שכולל גם את הספק) דבר שניי לא הבנתי מה אמרתה בקשר לTB "

אז אם אתה משלם 340 בעבור 1TB ו-450 בעבור קשיח עדיף ובנפח כפול מה זה אומר?" תסביר לי באמת מזה אומר ונכון שאני לא יודע כמה ה-760 חזק וכמה טוב הוא אבל אם יש איפה לחסוך כמו בTB ונשאר לי עוד כסף ולא הגעתי לסכום המקסימלי אז למה לא לשפר את הכרטיס מסך שהוא אחד הדברים החשובים למחשב??

ועוד משהו כמה זמן אתה אומר שהמחשב הזה יחזיק לי משחקים חדשים על הרזולוציה הכי גבוה ??

פורסם

דיברתי על הקשיח.

אתה מקבל נפח כפול בתוספת של מאה שקלים, ז"א שאם קשיח טרה עולה 350 לדוגמה אתה לא משלם 700

בשביל 2 טרה, אתה משלם 110 שקלים נוספים ומקבל נפח איחסון כפול. מה שבטוח יועיל לך בהמשך הדרך

עם המערכת הזו.

הביצועים יהיו מעולים ותוכל להריץ משחקים על הגדרות טובות תקופה יפה. כל כרטיס שתקנה תאלץ לשדרג

במוקדם או במאוחר, זה בטוח. אני תמיד חושב שכדאי ללכת על כרטיס חזק, אך באותה הנשימה משתלם

ושנותן תמורה טובה לכסף. ואתה מקבל את זה עם ה-760.

המפרט שקיבלת קודם בתיקונים קלים:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪968

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪465

מארז:

באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪745

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪146

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪456

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1440

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪110

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4520

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4430 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/w6rglk7z

מארז איכותי ושקט עם ספק מוגזם כמו שרצית אבל לפחות בבאנדל מוזל, משתלם ומומלץ מאוד.

פורסם
  • מחבר
דיברתי על הקשיח.

אתה מקבל נפח כפול בתוספת של מאה שקלים, ז"א שאם קשיח טרה עולה 350 לדוגמה אתה לא משלם 700

בשביל 2 טרה, אתה משלם 110 שקלים נוספים ומקבל נפח איחסון כפול. מה שבטוח יועיל לך בהמשך הדרך

עם המערכת הזו.

הביצועים יהיו מעולים ותוכל להריץ משחקים על הגדרות טובות תקופה יפה. כל כרטיס שתקנה תאלץ לשדרג

במוקדם או במאוחר, זה בטוח. אני תמיד חושב שכדאי ללכת על כרטיס חזק, אך באותה הנשימה משתלם

ושנותן תמורה טובה לכסף. ואתה מקבל את זה עם ה-760.

המפרט שקיבלת קודם בתיקונים קלים:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪968

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪465

מארז:

באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪745

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪146

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪456

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1440

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪110

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4520

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4430 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/w6rglk7z

מארז איכותי ושקט עם ספק מוגזם כמו שרצית אבל לפחות בבאנדל מוזל, משתלם ומומלץ מאוד.

אפשר לדעת מה שיניתה כיי יחסית לא השתנה הרבה ועוד משהו לא שווה את המארז הזה http://www.tms.co.il/product/12426 הרבה יותר מאוורים ולפי הגיון יותר מקורר ואני דיי צריך את זה למה המחשב יהיה למטה מתחת לשלוחן לא בטוח כמה אוויר יבוא אליו (כי אני עובר דירה ועדין לא יודע איזה שלוחן אני קונה) אז איך הקירור של המארז R4 וכמה המארז של NZXT רועש

משהו אחרון כמה זה תקופה יפה שנה שנה וחצי ?? אולי בכלל חצי שנה כיי זה דיי חשוב לי

- - - תגובה אוחדה: - - -

שמעוו את המפרט הזה - http://startpc.co.il/index.php/solid מספר שבע כולל שידרוגים של ה80 (Gigabyte GTX770 WF3)

ועוד 150 (i5 Haswell 4570 + MSI B85M-E33)

פורסם

בקישור הזה המערכת היא מאוד מקצועית עם DIMM אחד של 8GB,אני בחנות כזאת לא הייתי קונה,חבורה של חובבנים,מה גם שהמחיר שלהם לא יוצא יותר אמטרקטיבי

פורסם
  • מחבר
בקישור הזה המערכת היא מאוד מקצועית עם DIMM אחד של 8GB,אני בחנות כזאת לא הייתי קונה,חבורה של חובבנים,מה גם שהמחיר שלהם לא יוצא יותר אמטרקטיבי

אההה?? לא הבנתי מה אמרתה איזה קישור ?? ואם זה הסוליד 7 אז תגיד מה רע בזה ומה שונה בין 4GB*2 ל אחד של 8

פורסם

לא מבין למה אנשים פה נגד AMD...

באותו כסף לקבל הרבה יותר כולל OC

lrg16015.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD

מעבד AMD: מעבד AMD FX-8150 Eight Core 3.6GHz AM3+ - Box 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 1

לוחות אם למעבדי ‏AMD: לוח אם Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 7950 BOOST 3GB GDDR5 DX11 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1

ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 520W S12II-520 Retail 1

מארזים: מארז Sharkoon REX3 Value Black 1

מחיר החבילה: 4510 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

ועם בכל זאת INTEL

lrg16092.jpg

דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel® i5 3570 3.4Ghz - iVB2

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3570 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1155 - Tray

מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler For Intel Only 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

כרטיסי מסך: EVGA GTX760 SuperClocked 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM

כרטיסי קול: On Board 5.1 Channel Audio

ציוד רשתות: On Board 10/100/1000

ספקי כוח: ספק כח Antec Basiq 650W Active PFC 12cm PSU VP650P (Retail) 1

מארזים: מארז Sharkoon Vaya Eco Black ATX Case (No PSU)

מחיר החבילה: 4832 שקל

עמוד מוצר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

פורסם
  • מחבר
לא מבין למה אנשים פה נגד AMD...

באותו כסף לקבל הרבה יותר כולל OC

lrg16015.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD

מעבד AMD: מעבד AMD FX-8150 Eight Core 3.6GHz AM3+ - Box 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 1

לוחות אם למעבדי ‏AMD: לוח אם Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 7950 BOOST 3GB GDDR5 DX11 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1

ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 520W S12II-520 Retail 1

מארזים: מארז Sharkoon REX3 Value Black 1

מחיר החבילה: 4510 שקל

עמוד מוצר

ועם בכל זאת INTEL

lrg16092.jpg

דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel® i5 3570 3.4Ghz - iVB2

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3570 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1155 - Tray

מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler For Intel Only 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

כרטיסי מסך: EVGA GTX760 SuperClocked 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM

כרטיסי קול: On Board 5.1 Channel Audio

ציוד רשתות: On Board 10/100/1000

ספקי כוח: ספק כח Antec Basiq 650W Active PFC 12cm PSU VP650P (Retail) 1

מארזים: מארז Sharkoon Vaya Eco Black ATX Case (No PSU)

מחיר החבילה: 4832 שקל

עמוד מוצר

גבר אתה יכול להסביר לי מה ההבדל בין שניהם ועוד משהו הhttp://www.startpc.co.il/index.php/component/k2/item/39-solid7 + השידרוגים של ה150 ושל ה80 (מעבד לוח אם וכרטיס מסך) פחות טוב ממה שהבאתה שים לב לשידרוגים אל תשכח !!

פורסם
  • מחבר

UP !!

פורסם
UP !!

אני יסביר הכי בקצרה שאפשר. פעם לAMD היו בעיות התחממות מה שמרתיע אנשים.

הבעיות כבר נפתרו מזמן אחרת כבר היו פושטים רגל

בהשוואה בין המעבדים למעבדי אינטל יש 4 ליבות ועוד 4 נימים (בסופו של דבר התוכנה (ווינדוס) תזהה 8 ליבות) כאשר זה בעצם וירטואלי

בAMD יש לך תכלס 8 ליבות אקטיביות. שמאפשר העברת מידע מהירה בהרבה גם אופציות תמיכה במהירויות גבוהות יותר גם של המעבד וגם של הרכיבים שעובדים במקביל אליו (זכרונות, כרטיס מסך ואפילו חיבורי SATA (דיסקים קשיחים לצורך העניין)

בנוגע לקישור ששמת, כן המחשב יתן עבודה תלוי בידע שלך אבל כנראה לא תרגיש בהבדל משמעותי,,, ההבדל יבוא לידי ביטוי ביום שתרצה לשדרג...

ככה שלא הייתי לקוח לוח עם צ'יפסט B כלשהו של אינטל ככה או ככה...

לא משנה מה תקח... אל תשכח... SSD זה תוספת נפלאה לכל מחשב לביצועי מהירות ותגובה טובים יותר

סדר גודל של בין 500-600 ש"ח לSSD בנפח של 120GB-128GB...

פורסם

אז מה שאתה אומר בעצם, זה שאם ניקח המערכת הנ"ל לדוגמה המיועדת לגיימינג כרוב תכליתה, מעבד ה-FX שמונה

הליבות של AMD יציג ביצועים טובים יותר בגיימינג ממעבד מרובע ליבות עדכני מתוצרת אינטל? נעזוב לרגע בצד את מעבדי ה-HT,

אני מדבר על מרובעי הליבות נטו.

רק בבקשה, את התגובה תוכל לצרף בבקשה עם אסמכתא כלשהיא, לדוגמה מבחני ביצועים נייטרלים ברשת הקשורים

לגיימינג, נשאיר בצד את ביצועי הליבה פר ליבה, ניצול הליבות במשחקים וצריכת החשמל וכ', ונתייחס ליחס הביצועים הכולל בזמן משחק.

שאלה נוספת, איך בדיוק ערכת השבבים קשורה לשידרוג? איך יתן לוח HXX או ZXX אפשרות טובה יותר לשידרוג מלוח BXX?

פורסם
  • מחבר
אני יסביר הכי בקצרה שאפשר. פעם לAMD היו בעיות התחממות מה שמרתיע אנשים.

הבעיות כבר נפתרו מזמן אחרת כבר היו פושטים רגל

בהשוואה בין המעבדים למעבדי אינטל יש 4 ליבות ועוד 4 נימים (בסופו של דבר התוכנה (ווינדוס) תזהה 8 ליבות) כאשר זה בעצם וירטואלי

בAMD יש לך תכלס 8 ליבות אקטיביות. שמאפשר העברת מידע מהירה בהרבה גם אופציות תמיכה במהירויות גבוהות יותר גם של המעבד וגם של הרכיבים שעובדים במקביל אליו (זכרונות, כרטיס מסך ואפילו חיבורי SATA (דיסקים קשיחים לצורך העניין)

בנוגע לקישור ששמת, כן המחשב יתן עבודה תלוי בידע שלך אבל כנראה לא תרגיש בהבדל משמעותי,,, ההבדל יבוא לידי ביטוי ביום שתרצה לשדרג...

ככה שלא הייתי לקוח לוח עם צ'יפסט B כלשהו של אינטל ככה או ככה...

לא משנה מה תקח... אל תשכח... SSD זה תוספת נפלאה לכל מחשב לביצועי מהירות ותגובה טובים יותר

סדר גודל של בין 500-600 ש"ח לSSD בנפח של 120GB-128GB...

אוקיי הבנתי למרות שנראליי שאני ישאר עם אינטל עדין כי אין להם שם מעבדים של AMD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים