עבור לתוכן

התלבטות בין s4 לבין לומיה 920

Featured Replies

פורסם

אין לי כוח להתווכח איתך

על אינטיליגנציה אני לא בונה עליך אתה פאן בוי של אנדרוייד לצערנו זה התפשט מהעדר של אפל

החזקתי גם אייפון 1 ו 4 העברתי לאשתי גם נקסוס 7 לי לילד S3 וגם לומיה בשבילי את כולם אני אוהב לכל אחד היתרונות והחסרונות

אנדרוייד דורשת יותר משאבים!!! כל ילד בן 10 יאמר לך את זה.. ובמקום להצדיק את עצמך בהוכחות אתה רק תוקף ומבלבל את המוח "אתה לא מבין ומבין ומבין"

בקשר לסינכרון איך הפגישה שיש לי ב12 שרשמתי לפני שבוע בטלפון והטלפון לא לצידי תקפוץ לי בזמן שאני עובד על פרוייקט במחשב

אפתח דפדפן !!! אתה הזוי

גם חלונות 7 התחילה ב 4 5 אחוז אז? אתה באמת חושב שעם הזמן ו 8.1 התפוצה לא תהיה גדולה יותר..

אף פעם לא טענתי שהחנות של MS טובה יותר אתה שוב סותר את דבריי

אני לא יודע בן כמה אתה אבל הפורום הזה מתחיל להדרדר

נערך על-ידי moog

• תגובות 33
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול למשל להתקין חייגנים שונים? להחליף מקלדת?

פורסם

לא יודע אם זה אפשרי למרות שאצל חבר שיש לו HTC טרופי עם 7.8 הוא התקין מקלדת בעברית ..חייגן לא בדקתי

אבל לדוגמא התקנתי טויק מהחנות שיראה לי את השעה במסך שהטלפון מכובה

ו2 נקישות מעירות אותו (בדיוק מה שיבוא בעידכון הבא של נוקיה Amber)

דבר שיכול להיות פשוט באנדרוייד ובלתי אפשרי ללא פריצה באייפון

נערך על-ידי moog

פורסם
אין לי כוח להתווכח איתך

על אינטיליגנציה אני לא בונה עליך אתה פאן בוי של אנדרוייד לצערנו זה התפשט מהעדר של אפל

החזקתי גם אייפון 1 ו 4 העברתי לאשתי גם נקסוס 7 לי לילד S3 וגם לומיה בשבילי את כולם אני אוהב לכל אחד היתרונות והחסרונות

אנדרוייד דורשת יותר משאבים!!! כל ילד בן 10 יאמר לך את זה.. ובמקום להצדיק את עצמך בהוכחות אתה רק תוקף ומבלבל את המוח "אתה לא מבין ומבין ומבין"

בקשר לסינכרון איך הפגישה שיש לי ב12 שרשמתי לפני שבוע בטלפון והטלפון לא לצידי תקפוץ לי בזמן שאני עובד על פרוייקט במחשב

אפתח דפדפן !!! אתה הזוי

גם חלונות 7 התחילה ב 4 5 אחוז אז? אתה באמת חושב שעם הזמן ו 8.1 התפוצה לא תהיה גדולה יותר..

אף פעם לא טענתי שהחנות של MS טובה יותר אתה שוב סותר את דבריי

אני לא יודע בן כמה אתה אבל הפורום הזה מתחיל להדרדר

עברתי טיעון אחרי טיעון והסברתי במדויק למה הוא לא נכון או לא רלוונטי. אני סומך על מי שצריך להחליט שיקרא את הדיון ויעשה את ההחלטות שלו. אתה בחרת וממשיך לבחור לתקוף את הבנאדם מאחורי הטיעונים במקום לדבר לעניין. אתה רוצה לא להתפס כפאנבוי - בתור התחלה תפסיק להשתמש בכ"כ הרבה סימני קריאה... על מה ולמה אתה כ"כ מתרגש מהדיון הזה?

סה"כ חבל כי מאחורי כל הבלבולי שכל נראה לי שבכל זאת יש לך כמה דברים חכמים להגיד ולתרום לדיון. נו טוף.

לפחות על דבר אחד אנחנו מסכימים, הפורום הזה באמת מידרדר.

דרך צלחה.

פורסם

גם אני עם האנדרואיד יכול לעשות העלאה אוטומטית לענן(אני יכול skydrive ואז זה קל עם ווינדוס 8 , אבל אני מעדיף לdropbox ששם יש לי 50gb בחינם).

יש לך באנדרואיד מגוון גדול של סקינים ואתה יכול לבחור ביניהם בלי קשר למה שמגיע עם המכשיר. ויותר מזה , אתה יכול להחליף את כל התוכנה למשהו שונה לגמרי (תראה את miui).

אם אני עושה פגישה בלוח שנה במכשיר , אז הוא שולח לי תזכורת לgmail וככה גם הקופת חולים, ודף הבית שלי הוא igogle אז זה ישר מול הפנים, אז זה הרבה יותר נוח. ואני חושב שקיימת אפשרות לעדכון ישירות לmetro בווינדוס 8 , אני אבדוק את זה.

יש לי גם את samsung link (ואני מניח שיש תוכנות אחרות שעושות את אותו דבר) , אז אני יכול לגשת לכל הדברים במחשב או ההפך מהמחשב לטלפון מכל מקום בעולם.

יש סינכרון אוטומטי של גוגל וסמסונג עם השרת של כמעט כל הדברים במכשיר , ואם זה לא מספיק לך אז יש תוכנות אחרות שעושות את אותו דבר.

wm כביכול יותר פתוחה לשינויים מ ios , אבל בios עם פריצה פשוטה(לחיצה על כפתור במחשב) אפשר לעשות כל מה שאפשר לעשות באנדרואיד ויותר.

וwm תמיד נשארת מאחור ,הם תמיד לא מעדכנים מכשירים שאפילו לא ישנים במיוחד וכמעט בלתי אפשרי לעדכן לבד , כי זאת מערכת הפעלה קוד סגור לעומת אנדרואיד.

האפליקציות הטובות מגיעות לאנדרואיד הרבה לפני שהן מגיעות לwm - אפילו Age Of Empires של מיקרוסופט יגיע רק בסוף לwm.

זה נכון שיש תוכנות מיותרות והמספר הוא לא משמעותי , אבל באנדרואיד יש המון יישומים שימושים שאין בwm (ויכול להיות שגם ההפך , אבל אני בספק).

מיקרוסופט מעודדים מפתחים לפתח לwindows , אבל זה לוקח זמן והם תמיד משנים כל כך את המערכת כל פעם שצריך כל פעם לפתח אפליקציה מחדש , לעומת באנדרואיד שגם אם פיתחת אפליקציה לאנדרואיד 2 , אז היא תתאים גם ל4 (אולי עם שינויים קלילים..).

זה נכון שבאנדרואיד יש דרישה ליותר משאבים בשביל להפעיל אפליקציות , וזה בגלל שהאפליקציות פועלות על אימולטור של java ולא ישירות.

וגם עוד סיבה שאנדרואיד פחות יעילה היא בגלל הצורך בהתאמה להמון מכשירים.

ושמעתם על הפרויקט של גוגל butter (חמאה)? אז השמועות (שיש להם בסיס) מדברות על זה שהדרישה של המשאבים באנדרואיד 5 תהיה כל כך יעילה ביחס להיום , שהמערכת תפעל חלק אפילו על מכשירים עם מעבד חד ליבה ו512mb זיכרון ראם.

נערך על-ידי Henry55

פורסם

בתור אחד שהיה לו את רוב סידרת הגאלקסי (1, 3 ועכשיו 4)

המערכת והמכשירים השתפרו פלאים, בעיקר המערכת, התקנתי גירסה 4.2.2 על הגלקסי הראשון והמכשיר מהיר אבל החומרה שלו מגבילה אותו. ולהגיד את האמת גלקסי 3 היה מבחינתי אכזבה אבל הגירסה האחרונה שיפרה את המכשיר פלאים, אבל כשמדברים על הגלקסי ה4 אין שום מכשיר שאפשר להשוות אליו באמת, יש לו לפעמים באגים אבל כמעט כל מה שמעמיסים עליו הוא עובר במהירות וכאשר משפרים אותו באפליקציות שאין בשום מערכת אחרת המכשיר הופך למהיר במיוחד וחברים בעלי איפון 5 מתלהבים ממנו. .. ושלא נתחיל לדבר על כל החיישנים ואין סוף פיצ'רים מגניבים. אבל אין לי את המושג/ יכולת להשוות אותו לנוקיה.

מה שכן מקווה שאולי עזרתי קצת.

פורסם

אני אף פעם לא אוהב משתמשים שכתבו הודעה רק לדיון מסוים שבו הם ממליצים על מכשיר מסוים , כי האמינות קצת בעייתית כשזה באינטרנט.

והתאכזבת מהגלקסי 3? דווקא בינו לבין הגלקסי 2 (ובטח אם היה לך את הראשון לפני זה) , יש הרבה יותר הבדל בחווית שימוש מאשר בין ה3 ל4.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות אז שורה תחתונה s4 ?

פורסם

S4 כמכשיר הוא מעולה

מבחינת החומה הלומיה כמובן לוקח בתחום הצילום אבל זה לא אומר שהמצלמה של הS4 פראיירית

מבחינת התוכנה WP8 היא מערכת מאוד מאוד סולידית שהבעיה העיקרית שלה זה חוסר פיתוח צד 3

מצד שני הרום שמגיע עם הS4 (בעצם כל הרומים שמגיעים מסמסונג) הם לדעתי פשע

אם תתקין ROM נקי על הS4 (תהליך מאוד פשוט ובטוח לחלוטין אם מבוצע כראוי) אתה תקבל מכשיר מצויין עם שילוב מנצח של חומרה ותוכנה

פורסם
אני אף פעם לא אוהב משתמשים שכתבו הודעה רק לדיון מסוים שבו הם ממליצים על מכשיר מסוים , כי האמינות קצת בעייתית כשזה באינטרנט.

והתאכזבת מהגלקסי 3? דווקא בינו לבין הגלקסי 2 (ובטח אם היה לך את הראשון לפני זה) , יש הרבה יותר הבדל בחווית שימוש מאשר בין ה3 ל4.

ברור שיש הבדל ענק בין 3 ל1

ובהתחלה ממש לא התאכזבתי אבל אחרי שקניתי את 4 הבנתי כמה ה3 חלש.

פורסם

מי אמר שאין הבדל בין 3 ל1?

איפה בדיוק שמת לב לכך שה-3 חלש (לעומת ה-4)?

פורסם

הנק תורפה של המכשיר גלקסי 3 היא בעיקר זיכרון הראם, שברגע שיש לך 2GB אתה מבין את ההבדל.

בלי להעמיס עליו הוא היה נתקע לי המון וגם אחרי החלפת רום לא עזרה.

פורסם

אם בלי להעמיס עליו הוא היה נתקע, הבעיה לא ב-RAM.

פורסם

שטויות.

המכשיר לא נתקע בכלל , והחיסרון בראם כמעט שלא מורגש , וזה בגלל שיטת ניהול הראם של המערכת.

פורסם

S3 מקרטע המון, יש לי אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים