עבור לתוכן

התלבטות בין s4 לבין לומיה 920

Featured Replies

פורסם

ערב טוב יש לי אפשרות לרכוש את אחד המכשירים מתלבט מה לקנות , אשמח להמלצות

• תגובות 33
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה דווקא שניהם? מה הצרכים שלך? יש תקציב?

פורסם
  • מחבר

סליחה על התגובה המאוחרת , הצרכים שלי שאלה טובה אפשר להגיד שאין כוונה שישמשו למשחקים אלא לצרכי עבודה ,גלישה, הודאות , ועוד .

זוהי עסקה במקום העבודה כך שיש מחיר קבוע מסובסד ולכן המחיר של שניהם שווה.כמובן שיש אפשרות לבחור דגמים אחרים .

פורסם

אני מציע לך לקחת S4 בגלל מערכת ההפעלה אנדרואיד

נפוצה מאוד ועשירה בתוכן

פורסם

1++

פורסם

וגם החומרה של הs4 הרבה יותר חזקה אז אולי היא תשרוד יותר זמן..

פורסם

אנדרוייד אולי מערכת הפעלה פתוחה עשירה באפלקציות ובתכונות

אבל..

לא עובדת חלק אחרי תקופה =לאגים וקירטועים +.בלאגן בעידכונים + חוסר תמיכה בגלל הקידמה

בקיצור Its a Mess (אולי במכשירים עם 2 גיגה זיכרון המצב טוב יותר)

WP8 רצה חלק חלק לא משנה מה מותקן וכמה זמן עבר + מתמזגת עם המחשב הביתי (חלונות 8) בילט אין +

לא צריכה מפרט משוגע כדי לרוץ חלק

+המצלמה של הלומיה 920 הרבה יותר טובה(OIS מייצב תמונה/צילום בחושך

+התמיכה של הנוקיה מצויינת ..אפליקציות יחודיות + עידכונים מותאמים אישית

כרגע אני על לומיה 720 לפני זה הייתי על S3

מחזיק גם נקסוס 7 שגם שם אנדרוייד מקרטע לפעמים (4 ליבות)

אם חשוב לך כל כך מגוון עצום של אפליקציות ומערכת הפעלה פתוחה ומוכן להתמודד עם החסרונות אז S4 כמו שכולם אמרו

נערך על-ידי moog

פורסם

אני קראתי שחנות האפליקציות של Windows 8 עדיין בחיתוליה לעומת המתחרות.

לדעתי GS4 + אנדרואיד ונילה של גוגל יתנו חוויה חלקה ביחד.

פורסם

בעיקרון יש 100 אלף אפליקציות שם

וגודל בקצב יפה

שום אנדרוייד לא יתן לך חוויה חלקה כמו באייפון או ה WM8

גם ב S4 שהחזקתי היה היה קירטועים בגלילה אמנם עם סקין של סאמסונג

הנקסוס 7 ונילה שלי גם מקרטע

המצב קצת יותר טוב במכשירים עם 2 גיגה+ונילה מקורי של גוגל

נערך על-ידי moog

פורסם

moog אתה עובד במייקרוסופט..? יש יתרונות (קלים) ללומיה אבל הגזמת לגמרי.

החלקות שאתה מדבר עליה היא בעיה אינהרנטית באנדרויד, ולא צפוי שהיא תיפטר בקרוב. אבל זה מאד מאד זניח וזה לא משפיע על הביצועים בכלל. S4 הרבה יותר חזק ומהיר מלומיה, גם אם הלומיה לא מדלג על פריים או שניים בגלילה וה-S4 כן. אני לא כנס לפרטים אבל זה בסה"כ פונקציה של השיטה שבה מציירים למסך. זה לא גורם לדברים לעבוד יותר לאט, זה רק גורם לקפיצות הקטנות האלה מדי פעם.

מעבר לזה, להגיד שאנדרויד it's a mess זה הזוי, שלא לומר מפגר :screwy:

S4 זה טלפון יותר יותר חזק שיעשה כל פעולה הרבה יותר מהר. גלישה, משחקים, אפליקציות יעלו יותר מהר ויתפקדו יותר מהר. המסך שלו יותר גדול וברזולוציה משמעותית יותר גבוהה. הוא גם יותר קל, אם זה משנה למישהו.

היתרון היחידי המובהק של הלומיה זה המצלמה. אם אתה צריך מצלמה טובה ואין כמעט אף פרמטר אחר רלוונטי אז עדיף ללכת על הלומיה. אתה יודע מה, אולי גם איכות בניה. סמסונג בכל זאת עושים הכל מפלסטיק עם תחושה זולה וזה לא מתאים לכל אחד. אבל בכל תרחיש אחר פשוט אין סיבה לקנות windows phone היום.

וזה בלי לדבר על אנדרויד מול windows. להתקרב ל-100 אלף אפליקציות זה נחמד, אבל לא מספיק כשלאנדרויד ואפל יש מליון. ועל איזה אינטגרציה בדיוק עם ה-PC אנחנו מדברים..? מה כבר זה ייתן לי שאין לי היום באנדרויד? להיפך, כל מי שעובד עם ג'ימייל (יש מישהו שלא עובד עם ג'ימייל?) יסתדר הרבה יותר טוב עם אנדרויד. הכל מסונכרן פרפקט, אני מתקין אנדרויד חדש אני בכלל לא צריך לשים עליו כלום כי הכל כבר מגיע מוכן מהג'ימייל. קלנדר, מיילים, אנשי קשר, מוסיקה, מסמכים.

בקיצור, או שאתה חייב מצלמה ממש טובה, או שאתה ממש לא מתמודד עם גלילה לא חלקה פעם בכמה עשרות/מאות גלילות. כל מצב אחר, S4 או כל אנדרויד מודרני אחר.

עד שמייקרוסופט ונוקיה לא יתעשתו ויחתכו מחירים או ייתנו סיבה למפתחים לייצר להם אפליקציות זה לא ישתנה.

פורסם

תקרא תגובות של אנשים תקרא כתבות ותחכים

שמערכת הפעלה דורשת משאבים מוגזמים וגם שם לא עובדת חלק זה אומר הכל (אתה בעצמך מודה בזה)

שמכשירי בני חצי שנה תקועים עדיין ב 4.1 או 4.01 זה אומר הכל

(פרגמנטציה אמרנו)

שחלק נכבד מהמכשירים מגיעים עם חומרה חלשה או סקינים מוזרים וחווית השימוש נפגמת זה אומר הכל

שכל אפליקציה שאתה מתקין דורשת כניסה לתחתונים עם הרשאות מוזרות זה אומר הכל

שים לב שאמרתי אינטרגציה בילט אין עם חלונות 8 השולחני או הטאבלט ...אתה מדבר על לפתוח דפדפןןןןןןןןן נו באמת

אני שם פגישה בטלפון זה מופיע לי כתזכורת על שולחן העבודה רק לדוגמא

התמונות שלי אוטומטי בסקיידרייב לחיצה על התחל וסקיידרייב הכל מובנה

אולי תגיד שגם אני עובד באפל ? גם דיברתי על אפל לא?

ולגבי האפליקציות 500 אלף של גרפסים ונודים לא עושים לי את זה אני מעדיף איכות על כמות

ובכל זאת אני אומר אם הוא קונה בשביל האפליקציות והמערכת הפתוחה אין ספק S4 או HTC ONE

נערך על-ידי moog

פורסם

יחסית לאנדרוייד כן זה גן סגור

אבל יחסית לאפל זה לא מציק כל כך

אין צורך בשום תוכנה לסנכרון

אפשר להתקין גם כמה טויקים שבחיים לא יכנסו לחנות של אפל

פורסם
תקרא תגובות של אנשים תקרא כתבות ותחכים

שמערכת הפעלה דורשת משאבים מוגזמים וגם שם לא עובדת חלק זה אומר הכל (אתה בעצמך מודה בזה)

שמכשירי בני חצי שנה תקועים עדיין ב 4.1 או 4.01 זה אומר הכל

(פרגמנטציה אמרנו)

שחלק נכבד מהמכשירים מגיעים עם חומרה חלשה או סקינים מוזרים וחווית השימוש נפגמת זה אומר הכל

שכל אפליקציה שאתה מתקין דורשת כניסה לתחתונים עם הרשאות מוזרות זה אומר הכל

שים לב שאמרתי אינטרגציה בילט אין עם חלונות 8 השולחני או הטאבלט ...אתה מדבר על לפתוח דפדפןןןןןןןןן נו באמת

אני שם פגישה בטלפון זה מופיע לי כתזכורת על שולחן העבודה רק לדוגמא

התמונות שלי אוטומטי בסקיידרייב לחיצה על התחל וסקיידרייב הכל מובנה

אולי תגיד שגם אני עובד באפל ? גם דיברתי על אפל לא?

ולגבי האפליקציות 500 אלף של גרפסים ונודים לא עושים לי את זה אני מעדיף איכות על כמות

ובכל זאת אני אומר אם הוא קונה בשביל האפליקציות והמערכת הפתוחה אין ספק S4 או HTC ONE

אל תגיד לי להחכים אם אין לך מושג כמה אני חכם היום ;)

בינתיים לא אמרת משהו שהעלה את האינטילגנציה שלי, רחוק מזה. אתה מדבר כמו פאנבוי וזה עושה את הדיון הזה קצת מיותר אבל אני אענה לך בכל זאת לעניין כי אולי איזה צד שלישי ילמד משהו.

אם אין לך מושג מה זה התקיעות הקטנות בגלילה אל תיכנס לזה כי אתה תצא יותר טמבל ובור מאיך שנכנסת לדיון. זה לא קשור למשאבים בכלל. המערכת ממש לא צורכת יותר משאבים ממה שנדרש, אתה מחרטט ובאמת שאין לך מושג על מה אתה מדבר. להגיד 'זה אומר הכל' אחרי כל משפט לא הופך אותך לצודק...

ואתה עושה צחוק?? לפתוח דפדפן זה האתגר הגדול שלך בחיים? מתי בעשור האחרון ראית מסך מחשב בלי שדפדפן כלשהו היה פתוח...?

כל הסנכרון המרהיב שאתה מדבר עליו - כזה בילט אין, בלי להתקין תוכנות, שעובד טוב מהקופסא - זה רק בווינדוס 8. אתה יודע לכמה אנשים יש היום ווינדוס 8? 5% מהשוק. מה יותר קל, לפתוח דפדפן או לעדכן לווינדוס 8..? שלא לדבר על כל החסרונות של המערכת הזאת, מה שחסר לי גם זה לעדכן את כל המחשב רק בשביל לסנכרן את הטלפון - כשבאנדרויד אני בסה"כ צריך לפתוח דפדפן (אגב, אם אתה רוצה אתה יכול גם בלי דפדפן, להתקין תוכנות וכו' - כמו בווינדוס 7. פחות נוח, לטעמי.).

לגבי עדכונים, על מה לעזאזל אתה מדבר? כל Lumia שיצא לפני דצמבר 2012 לא מקבל ווינדוס 8. רשמית, סגור וחתום. מדובר על מכשירים שבחוץ 8-9 חודשים, כן? ולא מקבלים ווינדוס שיצא כבר לפני 9 חודשים. מסכים איתך שהמצב באנדרויד לא מבריק, אבל עדכונים גדולים כן מגיעים. נכון ש-S2 לא קיבל את העדכון האחרון לג'לי בין, אבל הוא כן קיבל ג'לי בין. וזה מכשיר שיצא לפני יותר משנתיים.

ולגבי זה "

500 אלף של גרפסים ונודים לא עושים לי את זה אני מעדיף איכות על כמות"

אתה אמיתי? אתה באמת טוען פה שההיצע של החנות של MS עדיפה על הפלייסטור? :roflmao2:

נערך על-ידי nitzanj

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים