עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מילה טובה על DELL

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לספר לכם על שירות נפלא של חבר DELL בארץ.

לפני חצי שנה רכשתי מסך של DELL והכל עבד מצוין והייתי מאד מרוצה ממנו.

לפני שבוע פתאום חצי מהמסך שלי נהיה ירוק ולא ניתן היה לעבוד ככה.

הרמתי טלפון לשירות לקוחות של DELL ביום ראשון כדי לממש את האחריות, אחרי ששמעו ממני את הסיפור על התקלה(שיחה של 5 דקות), לקחו את מספר ההזמנה של המסך ששמרתי וישר אמרו שאין בעיה ויחליפו לי את המסך בחדש.

יום אחרי זה התקשרו אלי והתנצלו שאין את המסך כרגע במלאי ולכן יקח מספר ימים עד שהוא יגיע מחו"ל, יפה מאד שמודיעים :)

היום כבר קיבלתי מסך חדש מהקופסא.

ככה צריכות לעבוד כל החברות ולא לטרטר את הלקוח עד שהוא מתייאש עד שמקבל שירות וממש אחריות.

כולם צריכים ללמוד מDELL איך לתת שירות ללקוח.

מהיום לDELL יש עוד לקוח מרוצה(לא שהייתי עד עכשיו לא מרוצה) ובגלל שירות כזה אמשיך לקנות מוצרים של DELL ואספר על כך גם לכל החברים שלי.

זהו, אמרתי את מה שרציתי להגיד.

תודה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ל-DELL במחשבים הניידים שלהם גם יש שירות מדהים, מחליפים הכל לחדש/מוחדש בלי הרבה טירטורים. אני גם ממליץ לחברים.

פורסם

ונציין גם שהרמה של המחשבים עצמם טובה מאוד, לפחות במסכים ובדקטופים (לא התעסקתי אם הניידים לאחרונה)

פורסם

מצטרף,

בתור טכנאי אני ממליץ על Dell בגלל השירות הנוח והעובדה שלא צריך לעשות שמיניות כדי לקבל שירות. ככה לי יש פחות עבודה והלקוח מרוצה :)

בעניין איכות הניידים, תלוי בסדרה, האיכות של Inspiron היא מזעזעת, של Vostro היא סבירה אבל לעומת זאת ה Latitude וה Precision בנויים ברמה הגבוהה ביותר שפגשתי (בהשוואה למתחרות). את ה XPS אני פחות מכיר אבל היא פחות משתי האחרונות.

אמיר.

פורסם

דווקא לי יש נייד Dell Inspiron 1300 שנקנה אי שם ב 2006, עובד כמו גדול עד היום אם 0 תקלות

פורסם

יש לי נייד VOSTRO, אז הלך לי ההארדיסק אחרי איזה שנה וחצי, והם הסתמכו על המילה שלי ופשוט באו אליי והחליפו לי את ההארדיסק במקום במהירות בלי לבדוק כלום לפני. הייתי יכול בקלות לחרטט אותם אם זה היה נזק שאני עשיתי.

גם ממש בהתחלה המקלדת והטאץ' פד היו לא טובים, כל אחד בזמן אחר, וגם אותם הם החליפו אצלי בלי לשאול כלום ותוך 5 דקות.

עם שירות כזה אני סולח לDELL על המקלדת והטאצ'פד הלא הכי איכותיים, ההארדיסק זה אשמת SEAGATE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.