עבור לתוכן

ברשותי S3 , צריך עזרה בכמה נושאים

Featured Replies

פורסם

1. בזמן שאני מדבר עם מישהו בטלפון ,ואני מבקש שיקריאו לי מספר טלפון של מישהו אחר , אין לי דרך נוחה לשמור את המספר לחיוג מהיר

בעבר היה לי טלפון "מסכן" שתוך כדי שיחה אני בחייגן רושם את המספר ובסיום השיחה המספר נשמר ואני מחייג למספר שרשמתי , משום מה ב S3 לאחר שאני רושם את המספר בזמן השיחה בחייגן וכשאני מסיים את השיחה המספר שרשמתי בחייגן לא נשמר ונעלם , יש פתרון נוח לזה?

2. רציתי לדעת אם יש אפליקציה טובה ויציבה ככה שעל כל התראה/הודעה שונה בטלפון כגון : פייסבוק / SMS / משחקים /עדכונים שונים וכו ,אני אוכל לשלוט על סוג הצלצול ? ( מצאתי אפליקציה שמשנה את צבע ה LED בטלפון אבל זה לא שימושי בשבילי)

3. "בגלריה" שלי של הקבצים(תמונות ווידאו) , נגיד ויש לי מספר דברים אישיים ואני רוצה שהם יהיו נסתרים , איך אני עושה את זה?

נערך על-ידי alexc32

פורסם

1. או שתשתמש באפליקציית חייגן אחרת (גמון EXDIALER וכו) או שפשוט תרשום את זה בפתקים על מסך הבית.

2. בכל אפליקציה יש לך אפשרות לשנות את הצלצול בנפרד, כנס להודעות שמה בהגדרות אתה יכול לשנות צלצול, כנ"ל מיילים וכו.

3. אתה יכול להתשמש בHIDE IT או לחילופין להשים את זה בתיקייה שהיא לא תיקייה של הגלריה ואז תוכל לגשת אליהם רק דרך מנהל הקבצים.

פורסם

לגבי 1 - ראיתי אפליקציה שנקראת number saver ואני בודק אותה עכשיו. מיועדת בדיוק לזה.

פורסם
  • מחבר

1. או שתשתמש באפליקציית חייגן אחרת (גמון EXDIALER וכו) או שפשוט תרשום את זה בפתקים על מסך הבית.

אפליקציית חייגן לא עוזרות כי ברגע שאני מחייגן מהן זה מעביר לחלון בו החייגן ברירת מחדל של ה S3 .

לגבי פתקים זה ניסיתי משהו דומה אבל לא כל כך פרקטי.

לגבי 1 - ראיתי אפליקציה שנקראת number saver ואני בודק אותה עכשיו. מיועדת בדיוק לזה.

התקנתי ניסיתי נראה טוב שימושי ופרקטי, תודה!

2. בכל אפליקציה יש לך אפשרות לשנות את הצלצול בנפרד, כנס להודעות שמה בהגדרות אתה יכול לשנות צלצול, כנ"ל מיילים וכו.

מצאתי איך לקבוע לכל דבר את הצלצול , תודה!

3. אתה יכול להתשמש בHIDE IT או לחילופין להשים את זה בתיקייה שהיא לא תיקייה של הגלריה ואז תוכל לגשת אליהם רק דרך מנהל הקבצים.

הורדתי את ה HIDE IT , תודה!

לגבי הסתרה דרך מנהל הקבצים לא הצלחתי , יש לי תיקיה שנקראת "הקבצים שלי" משם ניסיתי להוציא קבצים מסויים ולעביר לתקיה אחרת חדשה אבל לא משנה איפה אני שם את זה זה אוטומטי מזוהה אצלי "בגלריה" , או שלא עשיתי את זה "ממנהל הקבצים" כי לא מצאתי הגדרה כזאת בטלפון חוץ מ "הקבצים שלי".

פורסם

תתקין מנהל קבצים נורמלי כמו ES EXPLORER או ASTRO, תיצור תיקייה חדשה, תעביר לשם את הקבצים.

פורסם
  • מחבר

ASTRO אחלה ועובד , תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים