עבור לתוכן

התייעצות לגבי סדר גודל של מחירים למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

אני יודע שהדיון הזה לא בדיוק עומד בנהלים של בקשה להמלצה לדגם מחשב נייד. הסיבה היא שאני פשוט כרגע לא מבקש המלצה לדגם מסוים.

אני מבין יותר בנייחים מאשר בניידים, ואני הייתי רוצה לדעת סדר גודל של מחירים, לדעת כמה לחסוך בערך וכו'.

ברור לי שזאת תהיה הערכה גסה, אבל זה יותר טוב מלא לדעת כלום...

אז..

1. סדר גודל מחירים של מחשב נייד ללימודים + גיימינג. מבחינת לימודים מדובר על מדעי המחשב. אני לא חושב שצריך מחשב "כבד", זה בסך הכל תכנות ברמה פשוטה. מבחינת גיימינג, יש לי נייח לדברים הכבדים, אבל אני כן רוצה שאני יוכל להשתמש בנייד ללאן-פארטיס.. שכרגע זה בעיקר משחקים כגון left 4 dead 2.. האם זה ריאלי שנייד יריץ את זה? לא חייב בהגדרות מטורפות.. העיקר שירוץ חלק..

2. מחשב שני: סדר גודל מחירים למחשב נייד לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה, לראות סדרות וכו') + משחקים קלים (סימס3 נגיד).. האם ריאלי לבקש שגם יריץ דברים כגון פורטל 2..?

ברור לי שיש עוד פרמטרים, כגון גודל מסך, משקל, כונן דיסקים, פיצר'ים שונים וכולי.. העניין שהם פחות משנים לי. ברור שמסך צריך להיות נגיד לפחות 15 בגלל העניין של המשחקים וסדרות.. אבל מעבר לזה, לא חושב שיש משהו משמעותי מבחינתי.

המון תודה

נערך על-ידי R_G

פורסם

1)

בין 4 ל -6 , תלוי בהרכב המחשב ומאיפה הוא נקנה ..

שלי עלה 4,500~ , לפני שנה שנה וחצי , מריץ באטלפילד3 בהגדרות בינוניות .. (רץ חלק )

נערך על-ידי Second Edition

פורסם

אם המחשב ללימודים, אז עוד מוקדם לבדוק מחשבים כי עוד חודש-חודשיים יושקו דגמים עם מעבדי הסוול ויהיו הרבה שינויים ועידכונים. כך שתקבל גם תמורה טובה יותר לכספך בתחילת הסמסטר.

לגבי המחשב הראשון למשחקים כבדים - הייתי אומר נניח עד 6000

לגבי המחשבי השני להתניידות - אפשרי בחצי מחיר לדעתי. (לגבי פורטל 2, לפי סרטונים ביוטיוב הוא רץ מצויין על כרטיסי מסך ממוצעים ולא ראיתי שהוא דורש יותר מדי מהמחשב)

פורסם
  • מחבר

לגבי לחכות - אני אחכה, יש בהחלט עוד זמן (:

נראה לי שספטמבר אני אתעניין וארכוש בסוף ספטמבר-תחילת אוקטובר..

מה שכרגע היה חשוב לי זה נושא הטווח מחירים -

לדעת מעכשיו איך לתכנן את ההוצאות הכלכליות שלי וכולי (או במילים אחרות - מוותר על לקנות גיטרה בשביל לחסוך עוד קצת למחשב..)

תודה רבה! ונתראה בספטמבר P:

פורסם

למה אתה צריך שני מחשבים אם אפשר לשאול?

פורסם
  • מחבר

אה, אני לא.. אני צריך רק אחד (:

המחשב הפשוט יותר נועד בשביל חברה שלי. אני רוצה להכניס אותה גם על הדרך לעולם הגיימינג, ואני חושב שמשחקים פשוטים בסגנון סימס 3 ופורטל, זאת התחלה טובה ונחיתה רכה.

המחשב החזק יותר, הוא כן נועד בשבילי, בעיקר ללימודים.

השאלה היחידה האם אני באמת רוצה שהוא יהיה גם לגיימינג ולמשחקי רשת מדי פעם.

נכון לעכשיו נראה לי שכן, כי עד כה הייתי סוחב את הנייח.. שזה מן הסתם, לא ממש נוח

העניין שזה אפשרי פעם ב.. מה שמחזיר אותי לשאלה, האם אני לעצמי גם צריך מחשב נייד שטוב לגיימינג קל ב-6 אלף, או להסתפק במחשב נייד ב-3 אלף והנייח לגיימינג..

(אני יותר טיפוס של נייחים, מה לעשות.. קשה לי עם ניידים)

נערך על-ידי R_G
ניסוח עילג

פורסם

אז נחכה ונראה אילו דגמים יהיו, אולי יהיה שילוב ממוצע ולא יקר לך ולחברה שלך.

כמו כן, זמני הסוללה ישתפרו כך שזה כבר שווה את ההמתנה.

פורסם
  • מחבר

אכן נחכה, ואני בינתיים אחסוך כסף (:

תודה רבה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים