עבור לתוכן

בנדא מגנטיק וKSP

Featured Replies

פורסם

אני כרגע עדיין ממתין לנציג של בנדא מגנטיק. יש 2 לפני בתור

אני כבר שעה ו24 דקות מנסה שיגיע תורי

כל הסיפור התחיל בכך שרכשתי ראוטר אלחוטי של TP-LINK, לאחר שיחה עם בנדא אישרו לי שהוא תקול, ואמרו ששלחו אישור החלפה לKSP

דיברתי עם KSP הם אישרו שהם קיבלו את אישור ההחלפה, אך טענו שאין במלאי ושצריכים להזמין לי.

טענו שיצרו איתי קשר כשהוא יגיע במלאי של סניף דיזינגוף - בפועל לא יצרו עימי קשר

ניסיתי ליצור קשר עם KSP השבוע, הם טענו שאני צריך לפנות לבדנא... שזה מה שאני עושה עכשיו - אבל כמעט שעה וחצי ואף אחד לא טורח להרים את הטלפון.

פשוט בושה.

פורסם

אם שעה וחצי לא עונים סימן שאין שום נציג ליד הטלפון..

לא חבל על הזמן שלך? תנסה מחר.

פורסם
  • מחבר

המענה האוטומאטי תחילה אמר שיש 4 אנשים, עד שזה הצטמצם ל2

ייתכן שהם טיפלו ב2 אנשים ואז הלכו הביתה והשאירו 2 תלויים על הטלפון? שירות למופת...

פורסם

מניסיון לא פשוט להשיג אותם (בנדא), תנסה שוב מחר...

פורסם
  • מחבר

פעם אחרונה שאני קונה משהו מבנדא.

26 דקות ועדיין אין מענה.

בושה.

וזה עוד לא כולל את השעה וחצי של אתמול.

פורסם

לא מתווכח עם החוויה שעברת, השירות בארץ פשוט רע נקודה, ואני ממליץ בכל הזדמנות להביא מחו"ל עד שילמדו לתת פה מחירים הוגנים ושירות טוב א ב ל ....

לפחות עד היום נתקלתי בשירות טוב מבנדה מגנטיק (אני פחות מרוצה מכמות התקלות ב-WD שקניתי) אבל בכל פעם ענו די מהר לטלפון, הבאתי דיסק וקיבלתי חלופי מייד.

- - - תגובה אוחדה: - - -

ושם לב - שיש להם כמה מספרים - אתה צריך את המעבדה.

פורסם

במקום לבזבז לעצמך את הזמן בטלפונים שלח מכתב ל-KSP ולבנדא ותכתב את הממונה על הגנת הצרכן במשרד התמ"ת ואת המועצה לצרכנות

פורסם
  • מחבר

אין לי זמן לכיוון הזה, עם כל התועלת שבדבר.

עכשיו ענו לאחר 33 דקות. חוסר התייחסות להמתנה, ושאמרתי לה שחיכיתי אתמול שעה וחצי גם שום מילה.

פשוט בושה.

אני מקווה שמישהו מבנדא קורא את הדברים.

פורסם

:-) זה נכון, אבל זה לא יפתור לו את הבעיה יותר מהר. ברגע שישיג את המעבדה שלהם (או יקפוץ לשם בנתניה) אני מאמין שיקבל שירות מיידי.

פורסם

לגבי לקפוץ אליהם לנתניה, יכול להיות שעדיף לך אם אתה מהאזור. הייתי אצלם פעם לממש אחריות על כרטיס רשת אלחוטי. תוך שלוש דקות יצאתי משם עם כרטיס חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים