עבור לתוכן

האם באמת קיים יתרון בקניה של S4 מהיבואן הרשמי?

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות S4, האם כדאי לקנות אותו מהיבואן הרשמי ולשלם קצת יותר בתמונה לאחריות מורחבת (שאני לא יודע אם היא שווה משהו בכלל), או לקנות בחנות פרטית אמינה?

מה היתרונות בפועל של קניה מהיבואן הרשמי?

תודה רבה!

פורסם

אין שום יתרון בקניה מהיבואן הרשמי , ואני אציין את הסיבות לכך:

1.אתה יכול להתקין איזה רום שבא לך בקלות בלי קשר ממי קנית את המכשיר ובכלל שבגרסה האחרונה של סמסונג יש עברית מלאה מהיצרן.

2.אני גם ככה מחליף את הגרסה הגרועה של סאני , כי תמיד יש לה באגים.

3.האחריות על סלולריים באופן כללי לא שווה כלום ,אלא רק במקרים נדירים של תקלות נדירות כמו כשל של הזיכרון הפנימי , כשל של חיבור הusb , אבל אלא בעיות שהיו בעיקר מנת חלקו של הs1 וכבר מהs2 כמעט שלא נראו , והיום שימושי בעיקר אם יש לך בעיה לאפס את הטלפון במקרה הצורך שזה שטויות.

4.היבואן הרשמי דורש 800 שקל יותר מחנות פרטית , אז זה ממש גניבה.

5.הfota הזה זה שקר של היבואן , מכיוון שעברית יש בכל גרסה של סמסונג החל מics וכולם יקבלו עדכון מ"האוויר" הרבה לפני שסאני ישלחו אותו בארץ , וראינו כמה זמן לקח לקבל עדכון לgalaxy s2 ובכלל מהאוויר הוא עד היום לא עובד.

בקיצור , חבל על הכסף שלך.

פורסם

אני עדיין לא מבין למה לקנות טלפון במחיר כזה...

אולי אני מזדקן...

אני משתמש ב-סמסונג עז 1 - עושה כל מה שאני צריך ממנו לעשות

פורסם
  • מחבר

כי עד היום היה לי טלפון ממש ישן. ברמה שאינטרנט לא פעל בו במהירות הגיונית.

אין שום יתרון בקניה מהיבואן הרשמי , ואני אציין את הסיבות לכך:

1.אתה יכול להתקין איזה רום שבא לך בקלות בלי קשר ממי קנית את המכשיר ובכלל שבגרסה האחרונה של סמסונג יש עברית מלאה מהיצרן.

2.אני גם ככה מחליף את הגרסה הגרועה של סאני , כי תמיד יש לה באגים.

3.האחריות על סלולריים באופן כללי לא שווה כלום ,אלא רק במקרים נדירים של תקלות נדירות כמו כשל של הזיכרון הפנימי , כשל של חיבור הusb , אבל אלא בעיות שהיו בעיקר מנת חלקו של הs1 וכבר מהs2 כמעט שלא נראו , והיום שימושי בעיקר אם יש לך בעיה לאפס את הטלפון במקרה הצורך שזה שטויות.

4.היבואן הרשמי דורש 800 שקל יותר מחנות פרטית , אז זה ממש גניבה.

5.הfota הזה זה שקר של היבואן , מכיוון שעברית יש בכל גרסה של סמסונג החל מics וכולם יקבלו עדכון מ"האוויר" הרבה לפני שסאני ישלחו אותו בארץ , וראינו כמה זמן לקח לקבל עדכון לgalaxy s2 ובכלל מהאוויר הוא עד היום לא עובד.

בקיצור , חבל על הכסף שלך.

תודה רבה!

ומה לגבי קניה בסניף האילתי? יש איזה חיסרון משמעותי בקניה משם? כי המחיר כבר מתאזן עם המרכז....

פורסם

גם אישה פולניה וגם מחשב בן 10 עם מסך 15" יעשו כל מה שאתה צריך, אבל תוך כדי הם יוציאו לך את המיץ, את העיניים ואת כל החשק :)

פורסם
  • מחבר

הסברת את זה יותר טוב ממני :)

פורסם

זה לא שיש חסרון לקנייה מהיבואן הרשמי , אלא שאין יתרונות , אבל אם זה אותו כסף אז תקנה מהיבואן הרשמי רק בשביל הרגשת הביטחון.

פורסם
  • מחבר

על נזק חומרתי שלא נגרם על ידי הם לא יכולים לבוא אלי בטענות ולדרוש ממני תשלום על תיקון בתקופת אחריות?

זה מבחינתי קובע עד כמה האחריות שלהם רצינית...

פורסם

שנה אחריות זה אחריות יצרן , מעבר לזה אני מניח שזה אחריות שלהם , ואני לא יודע מה היא כוללת , אז תסתכל טוב בתעודת אחריות.

נזק חומרתי זה הבסיס של האחריות , אבל רק אם זה נזק שלא נגרם על ידי שבר או קורוזיה , אלא נזק "טבעי".

בכל מקרה , מהניסיון שלי , נדיר מאד שמשתמשים באחריות האמיתית של המכשירים , ושנים שלא הייתה לי שום תקלה שדרשה שימוש באחריות במכשירים סלולריים במכשירים של כל החברות ולא ראיתי כמעט תקלות חומרה במכשירים בשנתיים הראשונות שלהם שהצריכו שימוש באחריות.

הדבר היחיד שבאמת שווה זה אם יש לך ביטוח על המכשיר , שכולל הכל , אחרת זה סתם דף שרשום עליו משהו שאין לו שימוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים